Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To rzeczywiscie trzeba dzialac szybko, bo widac ze kondycja Gotyka baaardzo sie pogarsza, moze udaloby sie Go umiescic u jumanii przed swietami? moja deklaracja 50 zl/mc juz poleciala, jak wyglada obecny stan Gotykowego konta?

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magiraf napisał(a):
To rzeczywiscie trzeba dzialac szybko, bo widac ze kondycja Gotyka baaardzo sie pogarsza, moze udaloby sie Go umiescic u jumanii przed swietami? moja deklaracja 50 zl/mc juz poleciala, jak wyglada obecny stan Gotykowego konta?

Właśnie, ile jest pieniążków? Ja też już wpłaciłam.

Posted

Bela51 zadala mi pytanie na PW odnosnie Gotyka.Pozwalam sobie odpisac na watku.Mam miejsce dla Gotyka w dalszym ciagu.Czekam tylko na nowe budy,obiecali pzred Wigilia.
Prosze o kontakt tel osobe,ktora spotyka psa,potzrebuje informacji na Jego temat.
Jesli chodzi o finanse...platnosc z gory,ewentualnie podzielona na dwie raty.To tyle teoria.Chcialabym ,zeby mial chociaz czesc pieniedzy w chwili obecnej,zebym nie musiala z wlasnych
pieniedzy zakladac na Jego karme np.To absolutnie niemozliwe,mam m.in na utrzymaniu 11 psow,czesc moich,a czesc,ktore musze wyadoptowac.Poza tym 6 kotow i 2 dzieci.Tych ostatnich sie
nie wyadoptuje,wiec chcialabym,zebyscie wzieli to pod uwage.
Czy mozna umiescic informacje na watku ,ile on ma juz tych stalych deklaracji?

Posted

Ja wyślę w ciągu tygodnia..prosiłam wcześniej, ale rozumiem, że może się nie dało teraz prosze o cierpliwośc,,do końca tyg wyślę bo teraz nie mogę niestety, ale 25 i grosik ma gotyk od Azy..teraz chwilowo nie mam dojścia do konta, ale to chwilę może juz jutro będę mogła. po prostu net mi nie działa jak potrzeba niestety..nie wiem co jest:(

Posted

Ja dostałam nr konta od Ania i Kajber, moze mnie nie sklnie, jesli podam jeszcze osobom, ktore chca cos wpłacic dla Gotyka. Ten pies nie ma czasu, bardzo sie o niego martwie.

Posted

Przyszło jeszcze 50 zł od magiraf- razem mamy 140 zł.

bela51 napisał(a):
Ja dostałam nr konta od Ania i Kajber, moze mnie nie sklnie, jesli podam jeszcze osobom, ktore chca cos wpłacic dla Gotyka. Ten pies nie ma czasu, bardzo sie o niego martwie.

Izo, możesz oczywiście wysyłać nr. konta zainteresowanym.

Zadzwonie dzis po 20.00 do yumanji i opowiem jej o Gotyku, bo mam wtedy darmowe Orange :-).

Posted

Aniu i Kajber, czy cos uzgodnilas z Yumanji? Czy Gotyk moglby jechac wczesniej?
Mam jeszcze pieniadze z bazarku po Simbie, ktora poszla do domu, moglabym przeznaczyc je na transport Gotyka. ( ok.100 zł)

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
Wczoraj nie udało mi sie porozmawiać z yumanji, zadzwonie dzis wieczorem.
Wpalcono jeszcze :
29,99 zł paulina gn
25,71 zł Shania z f.Azy

Moze udaloby sie go przewiezc jeszcze przed swietami???