Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

libra. napisał(a):
Bardzo dziękuję hodowli Boss&Bursztyn za zakupienie i wysłanie Gotykowi worka karmy.

Hodowla zamowiła dla Gotyka karmę, ale coś z zamowieniem poszło nie tak, przedwczoraj Donka napisała, że karmy nie ma, więc została zamówiona z konta Gotyka.

Natomiast z zakupem amylanu Seterowcy spisali się na medal, bardzo dziękujemy.

A ponieważ RC wycofuje się podobno z karmy Sens.Control z rybą i tapioką, będzie chyba za jakiś czas problem z przestawieniem go na inną karmę.

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
Hodowla zamowiła dla Gotyka karmę, ale coś z zamowieniem poszło nie tak, przedwczoraj Donka napisała, że karmy nie ma, więc została zamówiona z konta Gotyka.

Natomiast z zakupem amylanu Seterowcy spisali się na medal, bardzo dziękujemy.

A ponieważ RC wycofuje się podobno z karmy Sens.Control z rybą i tapioką, będzie chyba za jakiś czas problem z przestawieniem go na inną karmę.
Hodowla wpłaci pieniążki na konto na karmę (300zł) :) Cieszę się, że amylan podocierał - prosze o informacje ile opakowań doszło. Co do karmy, jest ciagle dostepna, jesli sie oficjalnie wycofają to trzeba poszukać czegoś na rybie i o jak najbardziej podobnym składzie.
Rozmawiałam z przemiłą dziewczyną mieszkającą w Belgii, która obiecała i tam szukać Gotykowi domu, a że współpracuje z tamtejszym schroniskiem to nic tylko trzymać kciuki.
Pozdrawiamy Gotyczku, przepiękny jesteś! Dziekujemy za zdjęcia:)

Posted

Amylanu dostałam 3-opakowania.Co do karmy -tak.nie dostałam.Przepraszam ,że nie odpisałam,nie oddzwoniłam w sprawie ewentualnego gotowania przez chwilę dla Gotyka,ale mój tel,uległ zupełnej awarii przy ładowaniu-katra wtopiła sie w tel. czekam na duplikat,karty z nr,tel,....ugotowałam ryż z kurczakiem i marchewką,mięso...jest lepiej choć nie idealnie. Do chwili odzyskania tel,będę dostępna pod nr,tel725-055-581

Posted

Myśle,że lato jest dobrą porą roku dla Gotyczka. Ciepło dobrze wpływa na jego stawy,kości....jest w dość dobrej kondycji. Z piłką nie roztaje sie na krok....spacer piłka...w boksie też ją podrzuca ,łapie....widze Go codziennie,ale zawsze robi ,to na mnie wrażenie:-)

Posted

Od jutra do niedzieli nie ma mnie w hoteliku.Jadę nad morze.Psami będzie zajmował się mój szwagier.Zna psy.Wszystko wie. Zostawiłam mu nr,tel,do wet, Ja jestem dostępna pod nr,tel.605-112-881

Posted

Gotyczku kochany, tak bardzo mi przykro, że nie doczekałeś się prawdziwego domu.
Ale pamiętaj, że miałeś ludzi, którzy Cię pokochali.. i blisko siebie - jak Iwonka i jej córka - i dalej od siebie, ale w sercu równie blisko. Wiem też, że czułeś się w hotelu jak w domu, uspokoiłeś się, nie wyłeś, pokochałeś ludzi, którzy się Tobą opiekowali..
Przemieniłeś się w pełnego życia, radosnego psa. A piłka stała się jakby częścią Ciebie.
Nie będziesz stał sam na Tęczowym Moście, biegaj tam i raduj się.. bez chorób, bez bólu.. kiedyś się przecież spotkamy..
Opiekuj się moim maleńkim, dredzikowym serduszkiem proszę.. bo on pewnie jest tam bardzo zagubiony.
Żegnaj piękny misiu.. zostaniesz w moim sercu na zawsze.

Dziś w nocy Gotyk odszedł za TM.. Został pochowany w lesie wraz ze swoją ukochaną piłką..
Bardzo dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do odmiany losu tego biedaka i sprawili, że zapomniał o nieszczęściach jakie go spotykały. I Tobie też Iwonka bardzo dziękuję - za wspaniałą opiekę nad naszym misiem, Gotyk czuł się u Ciebie jak w domu..