Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgnieszkaC']Witam. Nie trzeba nam dziękować. Robicie o wiele więcej niż my. Jestem obecna codziennie:) dobrym serduszkom zawsze trzeba:) i bardzo dziękujemy :)

[quote name='Ania i Kajber']GOTYK jest na stronie niemeickiej Fundacji Deutcher Schaferhund Nothilfe:

http://www.dsh-nothilfe.de/senior_notfelle/gotyk.html Aniu.. niemieckiego nie znam, ale chyba przetłumaczone zostało to co było na stronie schroniskowej. Dobrze by było uzupełnić informacje - jeśli ich nie ma - o zagojonej przetoce, o tym że sprawniej się rusza i najważniejsze - że jest cudny dla człowieka, dzieci itp. ale w domu nie może być żadnych zwierząt! ani psów, ani tym bardziej kotów, królików itp. To powinno się podkreślić. Poza tym warto napisać, że nie może pokonywać schodów, ma dobraną karmę i leki po których bardzo dobrze funkcjonuje oraz to, iż chyba najlepiej by mieszkał w kojcu ( on jest za stary raczej na naukę sikania na "dworzu".. u mnie w domu sikał sobie na luzie jak pod drzewem ze spokojem patrząc mi w oczy;) ).
Gotyczku! Tarmoszki przesyłamy!

Posted

AgnieszkaC napisał(a):
Witam. Nie trzeba nam dziękować. Robicie o wiele więcej niż my. Jestem obecna codziennie:)

Bardzo serdecznie witamy Ciocię Agnieszkę i Wujka Sebastiana na dogo. :-).
Cieszę się, ze zalogowali się Państwo właśnie z powodu naszego kochanego Gotysia.
Kocham tego psiaka, opiekowałam się nim od poczatku jego pobytu w schronie i jestem bardzo szczęśliwa,że dzieki pomocy wielu osób, w tym bardzo dużej z Państwa strony udało sie zmienić choć dla niego świat.
Oczywiście hotel to nie to, co DS, ale bez możliwości zamieszkania w hotelu mogloby już Gotyka nie być...

A jako miłośniczkę owczarków niemieckich cieszy mnie dodatkowo zasilenie szeregów owczarkolubów.

libra. napisał(a):

Aniu.. niemieckiego nie znam, ale chyba przetłumaczone zostało to co było na stronie schroniskowej. Dobrze by było uzupełnić informacje - jeśli ich nie ma - o zagojonej przetoce, o tym że sprawniej się rusza i najważniejsze - że jest cudny dla człowieka, dzieci itp. ale w domu nie może być żadnych zwierząt! ani psów, ani tym bardziej kotów, królików itp. To powinno się podkreślić. Poza tym warto napisać, że nie może pokonywać schodów, ma dobraną karmę i leki po których bardzo dobrze funkcjonuje oraz to, iż chyba najlepiej by mieszkał w kojcu ( on jest za stary raczej na naukę sikania na "dworzu".. u mnie w domu sikał sobie na luzie jak pod drzewem ze spokojem patrząc mi w oczy;) ).
Gotyczku! Tarmoszki przesyłamy!

Asiu, przesłałam te wszystkie info. do Danieli, kt. robi Gotykowi wiele ogłoszeń i uzupełnia je .
Mam nadzieję, że to coś da.....

Posted

Cioteczki i Wujkowie zajrzyjcie do bezdomnej On-ki Soni ( zwanej też Adą) z ulicy, która dzięki anji2011 i jej mężowi jest już w hoteliku w Donki5- zupełnie bez deklaracji.

Prosimy choć o jednorazowe wsparcie na sterylkę- trzeba ją zrobić bardzo szybko, bo mamy podejrzenie, że sunia już w ciąży.
Wątek Soni:
http://www.dogomania.pl/threads/203740-Piękna-ONka-skazana-na-okrutną-śmierć-.POMOCY-!!!!!!?p=16471230#post16471230

Zapraszam równiez na bazarek dla Soni:
http://www.dogomania.pl/threads/204506-Prostownica-ciuchy-i-wiele-innych-dla-Onek-Manty-i-Soni-do-25.03?p=16533223#post16533223

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Odwiedzam Cię piękny Donie, wiosenka przyszła i pewnie ganiasz na całego !!! :)

Tak.On jest niesamowity.Za piłkę oddałby wszystko:-)

Posted

Dzisiaj miałam odwiedziny szwagra. Był ze mna na spacerach.Gotyk jak zwykle z piłką.Gotyk zrobił na Nim ogromne wrazenie.On +piłka :-).Zauważyłam ,że Gotyk od pewnego czasu jak jest wypuszczany odrazu na spacer zabiera piłkę z boksu .Wraca oczywiście też z piłką:-)

Posted

Taka pierdoła a ile szczęścia :D Iwonka, ukochaj od nas misiaczka koniecznie! Bardzo Ci dziękuję, że dałaś mu pasję i uśmiech, cudnie się ogląda Wasze foty:)) Żeby tak jeszcze dom się znalazł dla niego..

Posted

libra. napisał(a):
Taka pierdoła a ile szczęścia :D Iwonka, ukochaj od nas misiaczka koniecznie! Bardzo Ci dziękuję, że dałaś mu pasję i uśmiech, cudnie się ogląda Wasze foty:)) Żeby tak jeszcze dom się znalazł dla niego..

fajnie napisalas...;)
taka *******a a tak cieszy...super,ze psisko odnalazlo sens zycia;)

Posted

Dzisiejszego dnia Gotyk jest w złej kondycji z łapami . Nigdy nie było ,to tak widoczne jak dzisiejszego dnia:-(.Ma problem z chodzeniem.Bierze regularnie leki.Czy może ,to być chwilowe? Czy trzeba pomyśleś o mocniejszych lekach? Biegunki nie ma .Karmę przyswaja b.dobrze.