Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szlag mnie zaraz trafi... próbuję dodać Karo do anonsów, ale nie ma już tej opcji na ich stronie... można dodać ogłoszenie w internecie, a potem do gazety... ale tyle tekstu im się nie mieści w podglądzie!

Posted

Karolek dzisiaj na szkoleniu popisywał się zostawaniem.
Pięknie wykonuje komendę 'noga' (=siada przy nodze), choć czasem się jeszcze zapomina i siada przodem do mnie.
Doskonale chodzi na luźnej smyczy (i bez smyczy), nie włazi pod nogi, nie ociąga się i nie wyprzedza, niezależnie od prędkości mojego chodu. Skupiony w 100%.
Przychodzi na zawołanie w każdej sytuacji - podczas obszczekiwania kotów (ulubione zajęcie podczas przerw w szkoleniu...), gdy biegnie do psów, gdy próbuje ukraść komuś parówę z woreczka.
Uczymy się proszenia.

Pies ideał :loveu:

P.S. Chciałabym, aby mój prywatny pies był tak świetnie wyszkolony... :lol:

Posted

Karo - łagodny olbrzym, szkolony - zna wiele komend, przyjazny do ludzi, nie przepada za psami większymi od siebie, czeka na dom...

Uważam, że jak tak mało słów to trzeba pisać konkrety.

Posted

Tak, muszą być konkrety, dlatego ja nie potrafię tego napisać - mam talent do 'lania wody'. :oops:

Jeszcze jakaś informacja o umowie adopcyjnej miała być...? Czy może coś pomyliłam?