Igiełka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 jest też minus tego ogłoszenia nadaje się je na naszej kablówce i obejmuje tylko tą miejscowość w której mieszkam :roll: Quote
paulinken Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Szlag mnie zaraz trafi... próbuję dodać Karo do anonsów, ale nie ma już tej opcji na ich stronie... można dodać ogłoszenie w internecie, a potem do gazety... ale tyle tekstu im się nie mieści w podglądzie! Quote
paulinken Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Napisałam do nich mejla, że chcę tylko do gazety dodać, może odpiszą. Na drugiej stronie są ogłoszenia przeze mnie robione. Tam jest tekst. Za długi? Quote
Igiełka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Szkoda z tymi anonsami :roll: Ciotka dobrze w takim razie poproszę krótki tekst ogłoszenia i kontakt :lol: Quote
kamilka91 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Kontakt - tak, może być mój telefon. 662-637-150 Co do tekstu - ja nic krótkiego (i sensownego zarazem) na pewno nie wymyślę... :roll: Quote
kamilka91 Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Łoo Jezu, to strasznie mało... :roll: EDIT: Policzyłam sobie. W sumie to nie jest aż tak źle. Quote
kamilka91 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Karolek dzisiaj na szkoleniu popisywał się zostawaniem. Pięknie wykonuje komendę 'noga' (=siada przy nodze), choć czasem się jeszcze zapomina i siada przodem do mnie. Doskonale chodzi na luźnej smyczy (i bez smyczy), nie włazi pod nogi, nie ociąga się i nie wyprzedza, niezależnie od prędkości mojego chodu. Skupiony w 100%. Przychodzi na zawołanie w każdej sytuacji - podczas obszczekiwania kotów (ulubione zajęcie podczas przerw w szkoleniu...), gdy biegnie do psów, gdy próbuje ukraść komuś parówę z woreczka. Uczymy się proszenia. Pies ideał :loveu: P.S. Chciałabym, aby mój prywatny pies był tak świetnie wyszkolony... :lol: Quote
Igiełka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Pauliken I jak ogłoszenie? Ciotki potrzebna jeszcze treść i można będzie ruszyć z ogłoszeniem. ;) Quote
paulinken Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Karo - łagodny olbrzym, szkolony - zna wiele komend, przyjazny do ludzi, nie przepada za psami większymi od siebie, czeka na dom... Uważam, że jak tak mało słów to trzeba pisać konkrety. Quote
kamilka91 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Tak, muszą być konkrety, dlatego ja nie potrafię tego napisać - mam talent do 'lania wody'. :oops: Jeszcze jakaś informacja o umowie adopcyjnej miała być...? Czy może coś pomyliłam? Quote
Igiełka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 treść w porządku ;) A o umowie mówi się w trakcie rozmowy, czy może jeszcze inaczej chcecie? Quote
kamilka91 Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Nieno, oczywiście, może być. Widocznie to nie tu coś czytałam o umowie... :oops: Quote
Igiełka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Pisałam o umowie przekazania psiaka bo o tym informuję zainteresowanych przez tel ;) Quote
Recommended Posts