paulinken Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Ktoś już chyba o tym kiedyś pisał... rzeczywiście drogo. Quote
Igiełka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Rozmawiałam z Panią Marią starszą Osobą o wielkim sercu, która zna mnie z tymczasowania psiaków opowiedziałam Jej o Karusiu, Nesii i Abim i o tym że chce znów dać ogłoszenie na kablówce by znależć Im dobre domy. P. Maria powiedziała ze jak zawsze była za tym ogłoszeniem tak teraz jest przeciwko zaniepokoiło mnie to i od razu zapytałam dlaczego? powiedziała że to nie jest dobry pomysł by dać sobie z tym spokój bo różni ludzie dzwonią o psy i nie wiadomo tak naprawdę kim oni są chciałam wiedzieć więcej ale zauważyłam że starsza Pani nie chce nic więcej powiedzieć. Nie nalegałam ale postanowiłam ze wstrzymam sie na jakiś czas z umieszczaniem tam psiaków. Ciotki tylko teraz głupio wyszło :oops: a chciałam dobrze:roll: Quote
kamilka91 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Zawsze dzwonią różni ludzie... Tak samo różni ludzie mogą przyjechać do schroniska i w ciemno zabrać Karusia... A właśnie po to jest numer telefonu podany, żeby zweryfikować mniej-więcej z kim ma się do czynienia, czy jest to ktoś godny naszej uwagi czy zupełnie nieodpowiedzialny... Quote
paulinken Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Igiełka napisał(a):Tam było inaczej..były zawsze konkrety Co to znaczy? Quote
Igiełka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Miałam telefony od Osób zarówno z chętnymi domkami jak i z zapytaniem czy może jakiejś pomocy psiakowi nie potrzeba od Tych , którzy nie mogli adoptować psiaka a chcieli jakoś pomóc :) Quote
paulinken Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Igiełka napisał(a):Miałam telefony od Osób zarówno z chętnymi domkami jak i z zapytaniem czy może jakiejś pomocy psiakowi nie potrzeba od Tych , którzy nie mogli adoptować psiaka a chcieli jakoś pomóc :) No ale tak jak pisze kamilka - domek można chociaż pobieżnie sprawdzić. Ja rozumiem niepokój, bo nigdy nie wiadomo, na kogo się trafi. Ale to samo dotyczy ogłoszeń w necie i w prasie. Quote
Igiełka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 paulinken napisał(a):No ale tak jak pisze kamilka - domek można chociaż pobieżnie sprawdzić. Ja rozumiem niepokój, bo nigdy nie wiadomo, na kogo się trafi. Ale to samo dotyczy ogłoszeń w necie i w prasie. Po tym co usłyszałam narazie nie będe tam ogłaszać. Quote
DarkWater Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 a mi się te bardzo podobają (Kamilka pozwoliłam sobie przekleić z forum schroniska): Quote
paulinken Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Wysyłam dziś babce do Metro tekst, tylko muszę jakiś sensowny sklecić... edit: kamilka, kontakt do Ciebie? możesz jeszcze raz podać? Quote
paulinken Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 No i czy pisać w treści, że on jest w Bydgoszczy? Quote
kamilka91 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Tel 662637150 Nie wiem, czy pisać... Może lepiej tak, to wtedy będą dzwonić tylko Ci zdecydowani na dojazd... Ale nie wiem :shake: Quote
paulinken Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 No właśnie, bo raczej schronisko nie wyda psa do transportu, prawda? Tzn. będzie wymóg, że potencjalni państwo sami przyjechali po psa? Quote
kamilka91 Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Tak, nie ma możliwości, żeby wydać psa 'na odległość' Musiałabym go sama adoptować i jechać z nim pociągiem... Quote
paulinken Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='kamilka91']Tak, nie ma możliwości, żeby wydać psa 'na odległość' Musiałabym go sama adoptować i jechać z nim pociągiem...[/QUOTE] Rozumiem. A powiedz, maila też podać? Bo chcę wysłać własnie. Quote
paulinken Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Dobra, podałam bez maila. Mam nadzieję, że wszystko zaakceptują i w piątek poznaniacy będą mogli podziwiać Karo w Metrze :) Quote
kamilka91 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Dzisiaj chłopak pięknie pracował, zaraz znajdę jakieś zdjęcia, to wrzucę ;) Quote
paulinken Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Najprawdopodobniej w piątek będzie w Metro :) Quote
DarkWater Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 paulinken - niestety śledzę rozwój akcji jednym okiem przez środek - to było to ogłoszenie za 40zł? Quote
Recommended Posts