Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z Panią Marią starszą Osobą o wielkim sercu, która zna mnie z tymczasowania psiaków
opowiedziałam Jej o Karusiu, Nesii i Abim i o tym że chce znów dać ogłoszenie na kablówce by znależć Im dobre domy. P. Maria powiedziała ze jak zawsze była za tym ogłoszeniem tak teraz jest przeciwko zaniepokoiło mnie to i od razu zapytałam dlaczego? powiedziała że to nie jest dobry pomysł by dać sobie z tym spokój bo różni ludzie dzwonią o psy i nie wiadomo tak naprawdę kim oni są chciałam wiedzieć więcej ale zauważyłam że starsza Pani nie chce nic więcej powiedzieć.
Nie nalegałam ale postanowiłam ze wstrzymam sie na jakiś czas z umieszczaniem tam psiaków.
Ciotki tylko teraz głupio wyszło :oops: a chciałam dobrze:roll:

Posted

Zawsze dzwonią różni ludzie...
Tak samo różni ludzie mogą przyjechać do schroniska i w ciemno zabrać Karusia...
A właśnie po to jest numer telefonu podany, żeby zweryfikować mniej-więcej z kim ma się do czynienia, czy jest to ktoś godny naszej uwagi czy zupełnie nieodpowiedzialny...

Posted

Miałam telefony od Osób zarówno z chętnymi domkami jak i z zapytaniem czy może jakiejś pomocy psiakowi nie potrzeba od Tych , którzy nie mogli adoptować psiaka a chcieli jakoś pomóc :)

Posted

Igiełka napisał(a):
Miałam telefony od Osób zarówno z chętnymi domkami jak i z zapytaniem czy może jakiejś pomocy psiakowi nie potrzeba od Tych , którzy nie mogli adoptować psiaka a chcieli jakoś pomóc :)

No ale tak jak pisze kamilka - domek można chociaż pobieżnie sprawdzić. Ja rozumiem niepokój, bo nigdy nie wiadomo, na kogo się trafi. Ale to samo dotyczy ogłoszeń w necie i w prasie.

Posted

paulinken napisał(a):
No ale tak jak pisze kamilka - domek można chociaż pobieżnie sprawdzić. Ja rozumiem niepokój, bo nigdy nie wiadomo, na kogo się trafi. Ale to samo dotyczy ogłoszeń w necie i w prasie.

Po tym co usłyszałam narazie nie będe tam ogłaszać.

Posted

[quote name='kamilka91']Tak, nie ma możliwości, żeby wydać psa 'na odległość'
Musiałabym go sama adoptować i jechać z nim pociągiem...[/QUOTE]

Rozumiem.
A powiedz, maila też podać? Bo chcę wysłać własnie.