Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysha792']Witam po dłuższej przerwie, mialam zepsuty komputer więc nie mogłam jak wstawić fotek, ale już na początek zostały mi focie z końca wakacji :cool3:

chyba narazie tyle wystarczy? :razz:
ta fotka mnie urzekła:loveu: no boska. Czyżby umiejętność dobrego fotografowania czy ukryty talent???

• 11 months later...
  • Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie po dłuższej przerwie ;) Ile się działo na czas naszej nieobecności, mamy nadzieję że nie zapomnieliście o nas, Bianka za miesiąc kończy 3 lata, jak to już zleciało, a jeszcze nie dawno była szczeniakiem :razz: Zaraz powrzucamy jakieś fotki ;)

• 10 months later...
Posted

Dawno nas tu nie było, chyba czas się reaktywować.
Bianka w marcu kończy już 4 latka, ale ten czas nieubłagalnie płynie, dopiero co była szczenięciem...

Tutaj, jak byliśmy w górach, tu dopiero pies ma wolność i swobodę...

Spragniona, ale zaraz doczekała się mineralnej :lol:

Posted

RCookie, mam nowy aparacik Nikona D300, ale dopiero ucze sie nim pstrykac foty, bo bardzo skomplikowany w obsłudze :roll:

Dziękujemy, a te jej oklapnięte uszy rzeczywiście powalają każdego :razz:

kolejna porcja? C.D. zabawy z siostrzyczką...

:evil_lol:

Posted

Szczerze mówiąc odchudzam ją od tamtej zimy, owszem schudła. Ale znowu wróciła do tego samego stanu. domownicy lubią dokarmiać psiaka gdy on żebrze. :shake:

No ale teraz mam nadzieję, że odchudzanie dobrze pójdzie, bo już mam dobry sposób na domowników i szantarz :diabloti:

Posted

Nera- napisał(a):
boże kochna ja tez chce taki banerek :crazyeye::loveu:

Chcieć każdy może :eviltong:.
Żartuję oczywiście ;). Też nie masz konkretnych wymagań? :cool3: Jeśli masz, to napisz o nich w nerowej galerii ;).