Mysha792 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Witam, przedstawiam wam sunię o imieniu Bianka ;) Została znaleziona na przystanku autobusowym 6 lipca 2005 roku, na drugi dzień trafiła do mnie. Sunia nie była w najlepszym stanie psychicznym i fizycznym, ale się pozbierała. Wypełnia nasz dom radością postawa ala wystawowa :lol: c.d postawy ala wystawowej :P Quote
Marta_Ares Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 cudoo:loveu: :loveu: Biedna Bianka taka mlodziutka a juz tyle zlego ja spotkalo:shake: ale teraz juz bedzie tylko lepiej wymiziaj ja ode mnie:evil_lol: P.S. Jest niewiele wieksza od mojego kundelka. zapraszam do galerii:evil_lol: Quote
Mysha792 Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 dziękuje za miłe słowa :) Marta_Ares odwiedziłam waszą galerie, psiko jest piękne :loveu:. Mam dokładke zdięć ;) Zdięcia robione na początku wakacji: (wtedy ogonek Bianki był bardzo czarny :P W tej chwili prawie wogóle tego czarnego nie ma :cool3: ) Quote
Mysha792 Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 no wtedy zapomniałam wyłączyć błysk w aparacie no i Bianka sie troche wkurzyła :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ares tez ma takiego jeza co ma Bianka tylko ze nasz jest niebieski i piszczal tylko przez 20 minut pies sie nim tylko bawil:mad: w efekcie czego jez obecnie jest bez nosa:evil_lol: Quote
Mysha792 Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 No nasz jeżyk już też nie istnieje, został troszku najechany kosiarką a Bianka dokończyła sprawe :diabloti: dzisiaj dodam ze dwie-trzy foty bo bede mieć akumulatorki do aparatu, postaram sie wyłapać skoki i jej zabójcze miny :loveu: Quote
leemonca Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 cieszę się bardzo, że Twoja sunia znalazła sobie taki kochający domek, chuchaj i dmuchaj na nią, żeby zawsze była szczęśliwa, tak jak na tych wszystkich fotkach. I wytarmol ją za uszka od nas Quote
nomu Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Mysha792'] Królik? Mysz? Nietoperz? Nie to piekna Bianka w szczęśliwym domku:loveu: Quote
nomu Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 No galeria galeria i co? Bez zdjęć?! To niewybaczalne, kiedy nowe pstrykniesz??:cool3: Quote
Mysha792 Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Witam po dłuższej przerwie, mialam zepsuty komputer więc nie mogłam jak wstawić fotek, ale już na początek zostały mi focie z końca wakacji :cool3: chyba narazie tyle wystarczy? :razz: Quote
leemonca Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Mysha792']Witam po dłuższej przerwie, mialam zepsuty komputer więc nie mogłam jak wstawić fotek, ale już na początek zostały mi focie z końca wakacji :cool3: chyba narazie tyle wystarczy? :razz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Cerber Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Dzięki za odwiedzinki w mojej galerii, ja też będę tu zaglądała :) Masz śliczną sunię, jest ona ciut podobna do mojego Cerbera. Ma ona ptrzepiekna mordkę, cieszę się, że są ludzie, którzy ratują przybłędy :) Tak apropo, ile ona ma mniej więcej lat i ile cm. w kłebie, bo wygląda mniej więcej jak Cerber, znaczy wysokość nie. Quote
Ola&Kora Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Co za wspaniała psinka. Wymiziaj i ucałuj w mokrego nochalka ode mnie :loveu: Bede często tu zaglądać ;) . Może ty też wpadniesz do mojej galerii :p Quote
wiska Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Bardzo piękna sunia-i taka podobna do mojej Tuni!! (tylko,ze moja ma inny kolorek...). Śliczna sunia-prosimy wiecej zdjec!;) pozdrawiam Quote
Mysha792 Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Cerber napisał(a): Tak apropo, ile ona ma mniej więcej lat i ile cm. w kłebie, bo wygląda mniej więcej jak Cerber, znaczy wysokość nie. Bianka dwa dni temu skończyła 18mc, a w kłębie ma ok.46cm Dziękuje za miłe komentarze i na pewno będe odwiedzać wasze galerie, bo nie moge sie oprzeć widoku waszych psiaków, oczywiście za neidługo nowe zdięcia, może z dzisiejszego spacerku :D Quote
Cerber Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ooooo a to mi niespodzianka, a ja myślałam, że ona conajmniej taka dyuża jest jak Cerber, no no. Quote
Recommended Posts