Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, przedstawiam wam sunię o imieniu Bianka ;) Została znaleziona na przystanku autobusowym 6 lipca 2005 roku, na drugi dzień trafiła do mnie. Sunia nie była w najlepszym stanie psychicznym i fizycznym, ale się pozbierała. Wypełnia nasz dom radością

postawa ala wystawowa :lol:

c.d postawy ala wystawowej :P

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cudoo:loveu: :loveu:
Biedna Bianka taka mlodziutka a juz tyle zlego ja spotkalo:shake: ale teraz juz bedzie tylko lepiej wymiziaj ja ode mnie:evil_lol:

P.S. Jest niewiele wieksza od mojego kundelka. zapraszam do galerii:evil_lol:

Posted

dziękuje za miłe słowa :) Marta_Ares odwiedziłam waszą galerie, psiko jest piękne :loveu:. Mam dokładke zdięć ;)

Zdięcia robione na początku wakacji: (wtedy ogonek Bianki był bardzo czarny :P W tej chwili prawie wogóle tego czarnego nie ma :cool3: )

Posted

No nasz jeżyk już też nie istnieje, został troszku najechany kosiarką a Bianka dokończyła sprawe :diabloti: dzisiaj dodam ze dwie-trzy foty bo bede mieć akumulatorki do aparatu, postaram sie wyłapać skoki i jej zabójcze miny :loveu:

Posted

cieszę się bardzo, że Twoja sunia znalazła sobie taki kochający domek, chuchaj i dmuchaj na nią, żeby zawsze była szczęśliwa, tak jak na tych wszystkich fotkach. I wytarmol ją za uszka od nas

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam po dłuższej przerwie, mialam zepsuty komputer więc nie mogłam jak wstawić fotek, ale już na początek zostały mi focie z końca wakacji :cool3:

chyba narazie tyle wystarczy? :razz:

Posted

[quote name='Mysha792']Witam po dłuższej przerwie, mialam zepsuty komputer więc nie mogłam jak wstawić fotek, ale już na początek zostały mi focie z końca wakacji :cool3:

chyba narazie tyle wystarczy? :razz:

:klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Dzięki za odwiedzinki w mojej galerii, ja też będę tu zaglądała :)

Masz śliczną sunię, jest ona ciut podobna do mojego Cerbera. Ma ona ptrzepiekna mordkę, cieszę się, że są ludzie, którzy ratują przybłędy :)

Tak apropo, ile ona ma mniej więcej lat i ile cm. w kłebie, bo wygląda mniej więcej jak Cerber, znaczy wysokość nie.

Posted

Cerber napisał(a):

Tak apropo, ile ona ma mniej więcej lat i ile cm. w kłebie, bo wygląda mniej więcej jak Cerber, znaczy wysokość nie.

Bianka dwa dni temu skończyła 18mc, a w kłębie ma ok.46cm

Dziękuje za miłe komentarze i na pewno będe odwiedzać wasze galerie, bo nie moge sie oprzeć widoku waszych psiaków, oczywiście za neidługo nowe zdięcia, może z dzisiejszego spacerku :D