wiewiora1 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Energii jej nie brakuje, dobrego i wesołego humoru tym bardziej. Zawsze cieszy sie na kontakt z czlowiekiem i szybko potrafi pozyskac sobie ich przyjazn. Poza tym jest dość karna i bez obawy mozna isc z nia luzem do lasu , czy na inny dlugi spacer. Sil jej nigdy nie brakuje , wiec bedzie doskonalym kompanem dla niejednego 'podroznika'. Historii jej przybycia do schroniska nie znam . Jedno tylko wiem z opowiadań pracownikow , ze czesto miala szczeniaki . Teraz jednak jej to nie grozi siedzi na duzym wybiegu z samymi suczkami i zapewne dobrze sie z tym czuje Zaba ma swojego sponsora w Holandi , ktorego zafascynowala swoja niezwykla uroda i niesamowita minka Tak wiec zostala zauwazona , jednak ona zapewne czeka na bardziej znaczacy krok w jej zyciu a mianowicie na adopcje Tak wiec czekamy. 5letnia suczka musi znalezc dom Quote
malagos Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Cóż za śliczny uśmiech, i te oczęta nieśmiale.... Quote
Edi100 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Żabeńka szuka stałego swojego kącika w miłym domku:loveu: Quote
wiewiora1 Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Zabka musi znalezc dom jak i cala reszta . To wspaniale psy. Energicze , mile i radosne ,, a wsrod nich najbardziej widoczna jest wlasnie ona, Przesympatyczna i oddana ludziom. z nia nikt nie bedzie sie nudzic. Mam prosbe do wszystkich znawcow i osob ktore maja czas , zeby pomogly mi wrzycac dalej historie i zdjecia moich psiakow ...np na allegro .. Ja niedlugo musze opuscic moje male stworzonka i dlatego szukam im domu i kroku w szczesliwe zycie Quote
Kar0la Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 To zdjęcie jest super.:loveu: Przypomina mi czyjeś uzębienie :cool3: Quote
wiewiora1 Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Zaba na wybiegu nie jest konfliktowa jednak gdy w gre wchodzi czlowiek i bycie niego jak najblizej to zazdrosc bierze gore i potrafi pokazac zabki i gdzie jest kogo miejsce...Ten zabek u gory nie jest grozny Quote
Kar0la Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Ząbek może i nie groźny, ale jakże uroczy. A Żaba to kobitka z charakterkiem.:evil_lol: Quote
Kar0la Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 akucha napisał(a):Kar0la te nasze skojarzenia, to już zboczenie, czy jeszcze nie :evil_lol: ??? Żaba szuka domu i człowieka, takiego na zawsze!!! :evil_lol: Akucha coś w tym jest.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wiewiora1 Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Zboczenie czy nie,Zabe podrzucamy do gory! Quote
wiewiora1 Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Dokladnie, cos moje psiaki nie maja szczescia. Odwiedzajacych niestety nie ma jak mrowek. To taka mila psina, w ktorej jest tyle radosci i oddania. Quote
wiewiora1 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Zabka dzis zaprzyjaznila sie z nowymi wolontariuszami. Pewnie zdobyla sobie nowych kandydatow na towarzyszenie jej na spacerkach... zwal jak zwal ... Ale zabie w to graj Quote
BasiaD Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 TA ka ślicznota musi znależć domek! Komu czekoladkę? komu? Quote
wiewiora1 Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 Zabka do gory do gory , Jak na razie nikt sie nie odzywa.. Quote
megii25 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 jak na razie nikt sie nie odzywa w sprawie zaby , a szkoda to takie slodkie zwierzatko, Ma w sobie tyle energii i radosci zycia .. Smutno ze nikt sie nia nie interesuje. Biega caly czas po Fasolce i czeka czeka czeka Quote
wiewiora1 Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Zaba radosnie macha do kazdego mijajacego jej wybieg.. czeka az moze ktos zainteresuje sie nia i w koncy ja przygarnie i zabierze do cieplego domku.. W koncu niedlugo nadejdzie zima a ona tak bardzo chcialaby posiedziec w cieple i poczuc prawdziwe przyjemne zycie Quote
wiewiora1 Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Zabko zabko ho p hop do gory... wierze ze w koncu ktos ciebie zobaczy i zakocha sie w tobie na tyle , ze zechce cie przygarnac i stworzyc normalne , spokojne zycie Quote
aniac50 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 akucha napisał(a):Wesoła schroniskowa Żaba szuka szansy na dom!!! Samotna, ale uparta i zdeterminowana, jak my! Żaba na pierwszą stronę!!! Hopaj ŻABA na wieczorny spacerek na pierwszą stronkę razem z zdeterminowanymi tak jak TY ...... Quote
wiewiora1 Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Zaba musi znalezc dom i biegac biegac biegac Quote
Recommended Posts