dusje Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Juz jutro o 5 rano wyjezdzamy Neris:multi: Ale po kiego te transparenty???? czyzbys raczyla zartowac? Ja nie zreszona ani w Pis ani w Samoobronie badz innych, a juz na pewno nie mialam intymych kontaktow z Lyzwinskim i ojca swojego dzieciora znam:evil_lol: przynajmniej tutaj odpada z glowy jeden problem:diabloti: I czy ja dobrze odczytuje twoj post jako malo przyjazny? Moze kiepska interpretacja z mojej strony, w takim razie prosze o sprostowanie. Lubie jasne sytuacje Neris Pozwolisz, ze odezwe sie na tym watku po powrocie do domu, czyli okolo 28 Maja, a tymczasem pozdrawiam Magda Quote
Kasia25 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Nerisowa to zawsze szuka pretekstu, żeby imprezować, hihihihihh;) Zrobimy Żabie powitalny festyn, taaaaaaki z balonami i watą cukrową:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dusje,jak Ty bedziesz nad morzem,to napisz,gdzie konkretnie,bo jakis mały sabacik i rzut oka na Zabke bylby wskazany :) Quote
akucha Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dusje, no co Ty cioteczko... Nerisowa to nasza kobieta jest, mafijna, rodzona, że ho, ho... Ona Was powitać chce. Przecież to nie jest takie codzienne, że Żabulec nadmorski -co to w Holandii czekoladową doopkę grzeje - na własne śmieci w gosci przybwa :multi: :multi: :multi: Niech wam podróż minie szybko i szczęśliwie!! I róbcie dużo fot! Quote
carolinascotties Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 HURA! HURA! HURA! Poznałam Dusje i jej Rodzinę!!!! są wspaniali :multi: :lol: !!! Dusje - Twoje psiutki są cudowne...a Ty sama- słów mi brak - jesteś niezwykłą osobą ... tyle w Tobie ciepła, energii, uśmiechu... :loveu: Bardzo się cieszę, że mogłam Cię poznać !!! Quote
romenka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 carolinascotties napisał(a):HURA! HURA! HURA! Poznałam Dusje i jej Rodzinę!!!! są wspaniali :multi: :lol: !!! Dusje - Twoje psiutki są cudowne...a Ty sama- słów mi brak - jesteś niezwykłą osobą ... tyle w Tobie ciepła, energii, uśmiechu... :loveu: Bardzo się cieszę, że mogłam Cię poznać !!! To mi zostaje płakać tylko że Magdunia nie odwiedziła mnie :placz: Quote
brazowa1 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 no tak,ale nas to juz dusje poznac nie chciała :mad: Quote
carolinascotties Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Romenko, Brazowa - Madzia odwiedziła Szczecin w drodze nad morze - spójrzcie tutaj - relacja z odwiedzin u Pani Irenki i Maksia :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36379&page=77 szkoda, że tak Wspaniałe Osoby, jak Dusje nie mogą się rozdwajać...co ja mówię - rozdziesiątkowywać ;) Quote
AnkaG Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 A ja się duuuużo miziałam z Tosią i dostałam duuuużo buziaczków od niej. Brzuchola mi do drapanka wystawiała i łapką o jeszcze zaczepiała. A w dusje wpatrzona jak w obrazek. :loveu: Quote
AMIŚKA Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 :loveu: :lol: :lol: Tak spotkamie było super:loveu: :loveu: bardzo udana PRYWATKA U PANI IRENKI:loveu: przyjechała z Holandi -Holenderka Czekolada -TOSIA tak,tak typowo holenderskie imie TOSIA:cool3: :cool3: TOSIA szczekająca i mruczaca juz po holendersku:eviltong: wywołała w mojej SASANCE:evil_lol: wielka agresję,ale po chwili był juz spokój;) TOSIA ucieszyła sie widokiem GOSI ,przywitała z ALASKĄ i iii cały czas pilnowala Dusje nie opuszczala jej na krok:lol: ale widac ze zagranica-czyli bywawszy w wielkim swiecie sunia TOSIA odwiedzila Szczecin TOSIA z Panem przy stole:loveu: Z Gosią u której była na tymczasie w Szczecinie:loveu: Pewnie Brązowa patrząc na Czekoladkę cieszysz się taaaak i to jest wlasnie ta chwilka:loveu: dla której warto wyciągać te psiury ze schronow Quote
wiewiora1 Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Na Zdjeciu W Ktorym Nasza Zaba Siedzi Na Rekach,,wyglada Jak Wiewiora Z Epoki Lodowcowej Gotowa W Kazdej Chwili Skoczyc Na Swoj Orzech!!!!az Smiac Mi Sie Chce,,,,,mam Tylko Nadzieje Ze Nie Miaal Zluch Zamiarow,,,, Quote
AnkaG Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Nie ona się tak kręciła bo chciała towarzysko się mocno udzielac :evil_lol: Quote
wiewiora1 Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Ale Wyglada Na Prawde Bosko!!!az Mi Sie Humor Poprawil Jak Sie Usmialam Z Tej Fotki ,,dobrze Ze Juz Nie Klnie Pod Nosem Do Nowych Kolesi I Kolesiowek!!!i Zachowuje Sie Dobrze,,przyzwoicie Jak Na Gdynianke Przystalo!!!! Wspaniale Ze Sie Jej Udalo I Poszla,,,tyle Czasu Biegala Ze Mna Teraz Ma Osobe Ktorej Bedzie Sprzedawac Buziaki ,,,to Najwazniejsze!!!!! Dzieki Za Fotki Sa Super I Az Milo !!!!! Quote
AnkaG Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Psy mnie wręcz uwielbiały - bo miałam smakoszki psie i dzieliłam między sforę co widac na zdjęciu. :razz: Quote
AMIŚKA Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 AnkaG napisał(a):Psy mnie wręcz uwielbiały - bo miałam smakoszki psie i dzieliłam między sforę co widac na zdjęciu. :razz: Ależ ANIU;) nie tylko psy CIebie uwielbialy myyyy ttteeeżżżż:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
AMIŚKA Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 wiewiora1 napisał(a):Na Zdjeciu W Ktorym Nasza Zaba Siedzi Na Rekach,,wyglada Jak Wiewiora Z Epoki Lodowcowej Gotowa W Kazdej Chwili Skoczyc Na Swoj Orzech!!!!az Smiac Mi Sie Chce,,,,,mam Tylko Nadzieje Ze Nie Miaal Zluch Zamiarow,,,, Tak naprawdę to ona była przerażona i chciała sie wwyrwać i za chwilkę wyrwała się!!! Za PAńCIą ,przecież JEJ PAńCIA zniknęła!!!!! Quote
Wola Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Dziękujemy za foteczki. Są rewelacyjne;) O tak psiaki kochają smakołyki, wtedy wychodzi na jaw kto jest większym żebraczkiem :evil_lol: Moja suńka identycznie się zachowuje:evil_lol: Quote
AnkaG Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Najbardzej żebrzący wzrok to miała Alaska. Ale Gosia się śmiała, że ona żyje po to aby jeść. :evil_lol: Quote
carolinascotties Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 haha- zgadza się - jak wcinałam kiełbaskę - siedziały obok mnie - Alaska i Czekolada - obie posługują się bardzo niebezpiecznym narzędziem- mianowicie- mega błagalnym wzrokiem :evil_lol: Quote
dusje Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Kobitki aktywne tutaj, dziekuje z calego serca za pamiec o Zabuni Tosi. Zdjec juz nie ma co dawac bo sa juz zalaczone.:lol: :loveu: Kobitki kochane, Zabunia jest zdrowa, w Pl poszlismy z nia jeszcze raz do weta, dolega jej niewielkie zapalenie slipkow ale ma kropelki, wet oczyscil jej gruczoly odbytowe, miala niewielkie zanieczyszczenie i wogole wszystko pieknie.Bardzo radosna i slodka, wczoraj po powrocie zwalilismy wszystko w przedpokoju a mala hop i pilnowala te glamoty przez cala noc:evil_lol: tylko po co?????? Ciotka Nerisowa:loveu: nie denerwuj sie na mnie prosze:lol: i te moje teksty. kochana babka z ciebie i ja dalabym ci order za ta twoja robote, poczekaj ciut, wybiora mnie po kaczorach na prezydenta i ja cie z honorami podejme. No to ide spac pa pa pa Quote
Neris Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Jezusicku, wampira w tej Holandii wyhodowała... łocyska cyrwone mo jako ten wampir... Quote
wiewiora1 Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 oj jak wspaniale ma nasza zabka,,,,,,tyle lat w schronie ale w koncu sie udalo,,oby kazdy pies mial taka szanse,,,,bo niestety nie jestesmy w stanie pokochac i zajac sie wszystkimi,,dlatego zycze zeby w kazdym schronie znalazlo sie wielu czulych wolontariuszy ,,ktrorzy beda dbali o nasze psiaki ,,jesli sie da wszystkie po trochu,,,, ja swooje jak moglam wupchnelam do domu,,teraz do dziela pozostali gdynianie,,,,,,a wiecie ze jest tam sporo czworonogow pewnie z ok 250,,i kazdy czeka ,,moze stopniowo uda sie kazdego wypchnac do domku takiego wspanaialego jak ten,,,,,,,,,,,,zabulcowy!!!!! Quote
akucha Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 A tak długo wisiała na dogo... Ale jej się to po stokroć opłaciło :multi: Neris :mad: Ona robi takie maślane oczka, bo koło swojego Pancia siedzi!!! Masz pojęcie?! To dziewczynka tatusia jest! Quote
wiewiora1 Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 to ze ona czaruje facetow to wiem ,,,,bo w schronie to faceci juz ja bardzo lubili,,,szczesciara,,takie powodzenie!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
dusje Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ciotki, wy nawet nie wiecie jak bardzo zawladnela sercem papcia:evil_lol: On zwariowany na jej punkcie, kocha ja ponad wszystko!!!! Slysze tylko glupia gadanine do Toski: Toska chodz do Pana, he he, Tosia mam dla ciebie patyczek...Tosia, no juz nie caluj tak mocno, Tosia a gdzie pan? A lapunie podaj panu"geef poot"po holendersku, a dalej a ty spryciaro chcesz mi zabrac patyczek? I znow "ty trut czyli dziwko ale spryciara z ciebie:evil_lol: Tosia, won z mojego lozka:evil_lol: Jeszcze inne teksty typu"moja dziewczynka kochana"? moja Tosia? ech, kobity jemu juz na mozg pada:diabloti: Albo: Toncio ma ciasteczko dla mojej Tosi, Rufusia i Reksia, ladnie usiasc i podawac lapy, zaraz Toncio da:diabloti: Dla mnie na buty nie ma ale dla tych gadzin zawsze znajdzie kase:angryy: Wrzuce kilka zdjec z dzisiaj. Rufus ogolony a Tosia zakochana w nim po uszy:evil_lol: tyle ze on nie bardzo:shake: Czego szuka ten diabel?:lol: Quote
Recommended Posts