Jump to content
Dogomania

Slodka czekoladka, na zimowe dni........juz w swoim domku rozrabia!!!

Recommended Posts

Posted

Serdecznie dziekuje za mile slowka pod adresem moich ulubiencow. Zadam komplementow od Woli, brazowej, Izabelli.S, wiewiory:evil_lol: Bo tak naprawde one sa moim zyciem, moja miloscia, moja nadzieja i w zadnym wypadku nie sa na sprzedaz....Oddam za nie zycie, dam sie pokroic byleby tylko one mialy wszystko to co potrzebne im do zycia....Sa bezcenne...Tak chcialabym rowniez dla Zabuli i wierze goraco w jej nadchodzace szczescie. No a jesli zabraknie domku to.........Zabcia dolaczy do naszego rodzinnego grona, przeciez nie pozwolimy jej na emigracji szwedac sie bez celu:evil_lol:

Posted

Oj oj widze widze jakie wspaniale pociechy masz,,i zazdroszcze tak bogatego i rozmaitego zycia z nimi,,,Zwierzaki nie pozwalaja wprowadzac w zycie nudy ,,przynosza radosc i cel ..
Jesli Zabci sie uda bede zajszczesliwsza w swiecie!!!
Ja nawet nie pamiatam jak ja zauwazylam,,,Pamiatam ze wszyscy mi opowiadali jak czesto ona miala szczeniaki,,,i nim sie obejzalam miala kolejne,,Ale to byly jej ostatnie,,,uparlam sie i zrobilam wielki osobny wybieg tylko dla suczek,,walki z tym bylo co nie malo,,bo chlopaki czesto probowali wrzucic mi jakiegos samca ktorego nie chcialo im sie lokowac gdzie indziej,,,Ale ze jestem okropnie uparta i gdy sie upre to jestem to jestem niemila,i nie dam postawic na czym innym,,osiagnelam cel,,,Czasem znajdywalam samca,,o ktorym sie tlumaczyli ,,ze sadzili ze to suka ale szybciej ladowal on na innym wybiegu niz to ustawa przewiduje,,,,Oj feministka ze mnie straszna i przeciwniczka zagorzala rozmnarzania,,,
Tak wiec powstala fasolka tylko dla suczek z napisem SAMCOM WSTEP WZBRONIONY
Zaczelam jednak od sterylek tych suk ktore musialy jednak siedziec z samcami,,a fasolke zostawilam w spokoju,,,bo juz niebyly niepokojone wizytami samcow,,,
Chlopaki bali sie jednej babki,,,mnie...
No i dobrze Zabka skaczyla sie coroczniue rozmnazac,,Nowe towarzystwo zadbalo o sterylizacje czessze i owszelkie potrzeby psaikow i na tym moje zadanie sie skaczylo,,
Teraz jest doprowadzic zkcje Zaby do konca ,,wydac Jozka i pozegnac sie z Gdynia

Posted

Pozegnac sie z Gdynia i skupic sie na wielu pozostawionych psiakach w sopockim schronisku,,,
Wiem ze po przejeciu schroniska w Gdyni ,,zwierzeta maja dobrze i niczego im nie brakuje,,Nastapily dla nich lepsze czasy,,Wiec nie zostawiam ich bez zabezpieczenia,,,Sa tam ,,Iza ,,Wola i wiele innych wolontariuszekkk,,,a na mnie czekaja psy sopockie,,ktore juz latami siedza w schronie i czekaj na domek

Posted

Myśle że teraz to bedzie już tylko z górki;) Żabkowy domek gdzieś napewno czeka, a tymczasowy jest już pewny, tylko gdzie Józkowy domeczek??

Posted

Piekne dzieki za komplementy dla moich potworkow, miejmy nadzieje ze niebawem dolaczy piekna dama z Gdyni ktora wniesie odrobine kobiecosci do tego towarzystwa:evil_lol: a poki co podnosimy do gory, niech dostrzega ja inni poki ona sama wciaz na miejscu:lol:

Posted

Jak malutka, czy juz zostaly zdjete szwy? Czy ona nadal przebywa w budynku czy na wybiegu? Dzisiaj skontaktuje sie ze Szwajcar, moze juz cos wiadomo o planach Panstwa i po otrzymaniu odpowiedzi dam znac:lol:

Posted

Szwy już zdjęte z tego, co mi wiadomo...W budynku już nie jest...Ale na wybieg nie wróciła narazie...Jest w boksie nieopodal Józkowego z towarzyszem Kacprem:D

Posted

Oby maleńka szybciutko doszła do siebie i jak najszybciej do domku pojechała i zaznała miłości,cepła i poznała swoja Pańcie nawet choćby tymczasową ale Pańcie:lol:

Posted

Moja Punia też dzisiaj była sterylizowana wiec już wiem jak Żabeńka mogła się czuć.Na szczęście moja Punieńka już od dzisiaj w nowym wspaniałym domku i by Żabcia szybciutko pojechała też doswojego domku.