Jump to content
Dogomania

Slodka czekoladka, na zimowe dni........juz w swoim domku rozrabia!!!

Recommended Posts

Posted

Wola napisał(a):
Ładnie podusmowane;) Winy niczyjej tu nie ma...Ja z natury jestem nerwus więc rozumiem Dusje:roll: Szkoda....Naprawde szkoda że sie nie ułozyło...Mogło być tak pięknie...Miejmy jednak nadzieje ze wieści o nowym transporciku szybko się pokazą;)

Beda takie, zapewniam. Szwajcar oferowala tymczasik, pewnie nie na dlugo ale zapytajcie i jakby co to mala przeczeka u niej:lol: Gosia jest naprawde boskaaaaa

Posted

Wola napisał(a):
Ładnie podusmowane;) Winy niczyjej tu nie ma...Ja z natury jestem nerwus więc rozumiem Dusje:roll: Szkoda....Naprawde szkoda że sie nie ułozyło...Mogło być tak pięknie...Miejmy jednak nadzieje ze wieści o nowym transporciku szybko się pokazą;)

Nio dzieki za zrozumienie dla pyskatej dusje. Toz ja baba 44 albo 45 tez w zyciu przeszlam wiele i chwilami nie ogarniam, bladze, popelniam tysiace bledow i ucze sie :lol: Ale przyswieca mi tylko jedna idea i jest nia chec pomocy psiakom. Pisalam ci wola na pw ze jesli wyadoptuje Zabulke, poprosze uprzejmie o zwrot jakiejkolwiek kwoty i przekaze ja dla schroniska, dla ratowania kolejnej sierotki. Bedzie dobrze, wierze w to a dla schroniska szykuje mala niespodzianke ale poki co ciiicho do dnia realizacji.:lol:

Posted

Przyznam szczerze, ze czasami wszytkiego nie ogarniam. Setka kotow w schronie + psy, ktorymi sie opiekuje. Dogomania, forum miau, forum rottweilerow (Olka, dalam tam Jozka, rottki to specyficzna rasa, moze Jozek bedzie mial szczescie) wszedzie trzeba wstawiac zdjecia, odpisywac ludziom, sami wiecie jak to jest. Do tego 4 koty w domu i od jutra krolik a w planach rottek :loveu: nie mowiac o synku, ktory tez chce mame chociaz na troche ;)
Dusje, dopilnuje formalnosci w schronie w sprawie Zaby (szczepiania, papiery,czipy oraz wyslanie jej w podroz) Wiecej po prostu nie dam rady, sorry.
Olka, nic sie nie martw, Zaba pojedzie tylko trzeba wszystko dograc czasowo.
Jesli mnie nie ma na dogo dajcie znac smsem, Wola masz numer, Brazowa tez.

Posted

Izabela.S napisał(a):
Przyznam szczerze, ze czasami wszytkiego nie ogarniam. Setka kotow w schronie + psy, ktorymi sie opiekuje. Dogomania, forum miau, forum rottweilerow (Olka, dalam tam Jozka, rottki to specyficzna rasa, moze Jozek bedzie mial szczescie) wszedzie trzeba wstawiac zdjecia, odpisywac ludziom, sami wiecie jak to jest. Do tego 4 koty w domu i od jutra krolik a w planach rottek :loveu: nie mowiac o synku, ktory tez chce mame chociaz na troche ;)
Dusje, dopilnuje formalnosci w schronie w sprawie Zaby (szczepiania, papiery,czipy oraz wyslanie jej w podroz) Wiecej po prostu nie dam rady, sorry.
Olka, nic sie nie martw, Zaba pojedzie tylko trzeba wszystko dograc czasowo.
Jesli mnie nie ma na dogo dajcie znac smsem, Wola masz numer, Brazowa tez.

Bukiet kwiatow dla ciebie, z Zaba damy rade:lol: Po rozmowie ze Szwajcar wiem ze Panstwo ktorzy mieli zabierac Zabunie beda w Pl koniec stycznia i wracaja do NL w lutym. Dla Zabuni Gosia Szwajcar nawet zaoferowla transporterek na droge i tak Zabusia mial dotrzec do mnie. trzumajcie kontakt z Gosia, ona naprawde chce pomoc i jesli dogadamy sie wspolnie to Zabunia moglaby u niej troszke przeczekac:lol: Bedzie dobrze a ja sprobuje malenka oglosic juz na stronie polskiej gazety w Nl, jesli przyjmie to ogloszenie do druku, tak szczerze mowiac, wolalabym zeby trafila w polskie dobre rece. Jakos mi blizej w tym kierunku ale holenderska opieka nie pogardze:lol:

Posted

Jak dobrze że wszystko się zgadało;) Koniec stycznia, a konkretnie gdzie będą? to teraz można już wszelakie transporty zacząc szykować. Trochę się pomieszało ale już jest dobrze;) Jutro postaram się być w schronie;)

Posted

Żabka siedzi teraz w budynku to częściej chodzi na spacerki, bo łatwiej ją wyciągnąć i tak jak Józef rano miała dwa napewno, bo obserwowałam kto kogo bierze i Żabkę widziałam z taką panią a potem z córką pracownicy;) Kochana psinka taka radosna była;)

Posted

Wola napisał(a):
Ja wlasnie nie wiem...Wiem tylko że mieliśmy pogadać z P.Gosią a P.Gosi ni widu ni słychu na Żabeńkowym wątku:roll:

Wola Gosia tu nie bywa, ale zna cala sprawe. Podawalam ci do niej nr tel jesli pamietam. Moze potrzebny ci email do Gosi to daj znac wysle na PW:lol:

Posted

Pisalam juz wczesniej, ze Panstwo majacy zabrac Zabcie, beda w PL prawdopodobnie pod koniec stycznia i w lutym wroca do NL. Pisze prawdopodobnie, poniewaz nie znam ich dokladnych planow a w tej sytuacji skrzynka kontaktowa jest Gosia. Gosia rowniez jest gotowa przyjac na krotki czas Zabcie do siebie tuz przed wyjazdem Panstwa do NL, po to aby uniknac dowozenia jej na ostatnia chwile do Szczecina. Mysle ze musimy zaczekac przynajmniej do 20 stycznia po to zeby uzyskac blizsze info o planowanej podrozy:lol: