wiewiora1 Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Najbardziej lubie jej zdjecie z wystajacym zebem, wyglada komicznie,, Ona cala jest taka zabawna, az dziw ze nikt jej nie chce Ale moze moze,,,,Tak jak szluwciowi sie uda Quote
Wola Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Szukamy domku dla czekoladowej, wesołej psince, przed którą jeszcze wiele lat pięknego zycia jeśli ktoś ofiaruje jej domek;) Quote
wiewiora1 Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Dziewczyny wy pewnie pomagacie tez Asi w adopcji psow w samym schronisku , gduy przychodza ludzi,,, Pokazujcie bardzo czesto nasza Zabe , nawet jesli ktos chce kudlata, czy jakas jamnikowata , czy jeszcze jakas inna,, warto zawsze pokazywac nasza czekoladke, a noz sie uda Quote
Kasia25 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Jej tam zimno, smutno........... Taka Żaba, sama a przecież najlepiej jej by było na kolanch!!!! Quote
Wola Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Pewnie...Jak tylko się słyszy że poszukiwana suczka nie duża, to od razu pierwsza myśl to Żabcia i Sabcia...Niestety raz mogłoby się udać bo byłam z panią na fasolce zobaczyć sunię ruchliwą bo pani chodzi w jakimś klubie na kilometrowe spacery ale pani sie zakochala od już w innej suńce i tak się skończyla cicha nadzieja... Quote
kaerjot Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Żabka z czekolady na pierwszej stronie Quote
wiewiora1 Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 no ja tez mialam kiedys sytuacje ze Zaba mogla pojsc, Rodzice chciali Zabe ale dorastajaca 17letnia corka wybrala inna sunie, a pozatym zalezalo im na wysterylizowanej psinie,,,wiec szansa przepadla i dlatego tak bardzo nalegam na jej sterylke.. Quote
Wola Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Sterylizacja to jest jednak dobry pomysł wedłóg mnie...Teraz własnie coraz wiecej ludzi mysli racjonalnie i nie chcą nie potrzebnego rozrodu psiaków i na zaś eliminują z góry pewne choroby jak np.ropomacicze...A jednak sterylizacja do tanich zabiegów nie nalezy wiec ludziom na reke brać juz psiulka po sterylce...Popytam jeszcze w schronie moze jednak sie zdecyduja na to... Quote
Wola Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Bardzo wysoko bo aż na pierwszą stronkę;) Quote
wiewiora1 Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 wola za mojej dzialalnosci , byly wielki limity , szukalismy malych psiakow do kastracji i sterylizacji,,,Teraz zapewne tez weci tna ,czyli ladnie mowiac kastuja i sterylizuja,,popytaj Aske ,moze akurat Zaba bedzie dobra kandydatka,,,,A najlepiej pogadaj z Jagoda ona teraz tam rzadzi , zajmuje sie zabiegami,,to swietna dziewczyna i zapewne sie zgodzi jesli beddzie taka mozliwosc pozdrawiam Quote
Kasia25 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Właśnie rymy się cioci skończyły:crazyeye: Żaba, biedna sama, przyjdą mrozy, spadnie śnieg i co zrobi "śliski" pies?:-( Quote
Wola Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Jutro będę w schronisku to popytam;) a nóż widelec się uda:) Quote
Wola Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Skikamy słonko skikamy...Domek bardzo potrzebny bo zima juz się szykuje...coprawda juz od długiego czasu cieplo w miare jest ale kto wie jak długo... Quote
wiewiora1 Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 No Wola SPROBUJ POGADAC Z jAGODA.. a CO DO ZDJECIA NASZEJ sENDI POWYRZEJ TO JEST PIEKNE Quote
iwlajn Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Wiecie, teraz taka moda na odchudzanie- ludzie nie gustują w czekoladkach. Quote
Wola Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 A tam moda...Dla takiej czekoladki warto tyć, poza tym to uniwersalna czekoladka ona odchudza bo zmusza do ruchu:) Quote
kaerjot Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Proszę zajrzyjcie też tutaj KUKI :placz: Quote
Wola Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Biedny kociak...Oby mu się poszczęściło... I Żabuni oczywiście też, dzisiaj niestety do schronu nie dojechałam bo mojego psa na ściąganie szwów trzeba zaprowadzić i miedzy wizytą u weta a końcem lekcji bym sie nie zmieściła... Quote
Recommended Posts