Jump to content
Dogomania

Slodka czekoladka, na zimowe dni........juz w swoim domku rozrabia!!!

Recommended Posts

Posted

Nic nic sienierusza unaszej Zabki , mam nadzieje ze w koncu dorobie sie wlasnego kompa kiedys naucze sie samam wrzucac zdjatka, potem wstawiac naroznefora i moze cos to da ,Bo jak na razie to w zadna str sie nie rusza,
SZkoda aZabka czeka i czeka

Posted

Aż tak źle nie jest;) pierwsza zainteresowana Żabką się znalazła;) poza tym żabcia jest już w wielu miejscach pooglaszana więc moze coś sie ruszy...

Posted

Wiecie co rok temyu nasz schron w Gdyni otrzymal pelno przepieknych kubraczkow, w roznym stylu , powbijalismy w nie psy i co .???
Meczyly sie w nich , lapy sie im plataly , zamakalo , sciagaly, no sie im nie dziwie, Tylko niektore zostalu w kubraczkach , z tego co pamietam zaba szybko go zrzucila, A moze kolor sie jej nie podobal , Ale na prawde byly piekne, Rewie mody na calego//
A Zabka do gory, Moze polubi jakis kubraczek od wlasnej panci

Posted

Moja psiula miała operacje cięto jej brzuszek i moja mama myslała o jakims ubranku dla niej zeby sobie szwów nie ruszala i wysłałam jej ten link zeby podsunąć jakiś pomysł, a przez pomyłkę wkleiłam go do Żabci, to pewnie mamie wtedy wysłałam link z ogłoszeniem...
małe zamieszanie ale mam nadzieje ze juz wszystko jest jasne;)