Jump to content
Dogomania

Slodka czekoladka, na zimowe dni........juz w swoim domku rozrabia!!!

Recommended Posts

Posted

Dzieki Iwjan za pomoc. Nie cierpie gdy ktos do mnie mowi na pani. A z tego co pamietam , jako jedyna w schronie prosilam wolontariuszy o mowienie do mnie na ty. Dziwialam sie ze pozostali pracownicy nie wolaby sie tak do nich zwracac..
Zawsze wkurzalam sie na Karola za jego per Pani i odplacalam sie panu Karolowi tym samym , Na szczescie Kasia zaczela normalnie mowic i mi ulzylo choc po jednej osobie
Tak wiec jak jeszcze raz uslysze Pani ola.. to sie chyba potne
Pozdrawiam wszystkie panie wolontariuszki

Posted

A nasza Zabcia czekoladka. Do gory
Wlasnie usiadlam i to takiszybki , roboczy tytul, Jesli ktos ma inny pomysl to czekam na propozycje, Ja jestem dzis po nocce i na tyle mnie tylko dzis stac

Posted

Nowy tytuł jest świetny;) Naprawde mi się podoba...Przepraszam za "pani" zostalam pominięta w prośbach mówienia po imieniu wiec sama nie chciałam narzucać:oops:
P.S.Równiez pozdrawiam;)

Posted

dzwonila dzis bardzo mila pani,ktora za pol roku odchodzi na emeryture,poprzedni piesek umarl w wieku 17 lat,szuka dla siebie pieska.Wpadla jej w oko Zabka.Jedyny problem-poty co,pracuje.Sunia musialaby zostac w domu od 8 do 17.Zmieni sie to za pol roku.

Porozmawialysmy,pani jest pelna dobrych checi,o wszystko wypytywala.Obiecala zadzwonic po weekendzie.
Cos sie kroi?...Oby.

Posted

Oby było wkońcu dobrze;) Żabciu życze Ci wspaniałego domku i świąt juz z noskiem pod własną choineczką w poszukiwaniu jakiegoś prezenciku;)

Posted

Wiewióra jakaś pani jest zainteresowana Żabką.
Pisała o tym brązowa:
dzwonila dzis bardzo mila pani,ktora za pol roku odchodzi na emeryture,poprzedni piesek umarl w wieku 17 lat,szuka dla siebie pieska.Wpadla jej w oko Zabka.Jedyny problem-poty co,pracuje.Sunia musialaby zostac w domu od 8 do 17.Zmieni sie to za pol roku.

Porozmawialysmy,pani jest pelna dobrych checi,o wszystko wypytywala.Obiecala zadzwonic po weekendzie.
Cos sie kroi?...Oby.