Jump to content
Dogomania

Slodka czekoladka, na zimowe dni........juz w swoim domku rozrabia!!!

Recommended Posts

Posted

Własnie sprawdziłam pocztę...Pani jest z Krakowa i znalazła już w tamtejszym schronisku psiulka...Zyczy powodzenia w szukaniu a ja jeszcze napomknęłam ze gdyby ktoś szukał to my zapraszamy;)

Posted

Szkoda ze przez dluzszy czas nie bedzie ciebie Katrin 22 w schronie , bo trzeba przyznac ze duzo robisz dla naszych psiakow, Zawsze moglam na ciebie liczyc , a moje i inne psy na dlugie spacery z toba, Mam nadzieje ze sobie jakos poradza , ale na pewno mocno sie stesknia, , Ale mam nadzieje ze bedziesz sledzic losy naszych pociech..
Trzymaj sie , a jak bedziesz w schronie usciskaj mojje psiaki odemnie pozdrawiam

Posted

No czekoladko ulubione psiaczki Wiewióry już całkiem się porozłaziły do domków, więc Ty również musisz coś znaleźć przed świętami:loveu:Domki powinny sie ustawiać w kolejce bo jesteś naprawde świetnym psiakiem;)

Posted

No naszczęście tu się jakieś domki dla Józia odezwały;) w sobotę będę w C to te zdjecia przejrze Żabuni;)Chyba ze ktoś wczesniej sie do nich dokopie

Posted

No Żabciu zima już tuż tuz...A pogoda robi sie fatalna...Wznawiam akcje rozwieszania ogłoszeń...Jak znajde chwile pojezdze znów i porozwieszam...Przecież nie mozemy pozwolić zeby nam Żabcia marzła...

Posted

No Żabuniu jak wstałam to normalnie sie przeraziłam...Taka zimnica, a Wy psiaczki bez domku:placz: To trzeba zmienić.Czekoladko pokaz sie ludziom,pokochaj, pokaż jak potrafisz zararzać szczęściem

Posted

Dokladnie , nikt sie mala nie interesuje, co mozna dalej zrobic, Z tego co slysze u was bardzo zimno . wiec ona musi isc choc tej zimy do domu . Tyle juz ich przeszla w schronie, czas najwyzszy na cieply dom , Tylko jak to zrobic,,, Kto ma jakis pomysl?

Posted

Qrde bede ludzi na ulicy zaczepiać i namawiać na psiaka...Co kolwiek...Byle Zabulec znalazł domek...Nawet najbardziej szalonych propozycji słucham postaram sie pomóc