Jump to content
Dogomania

Slodka czekoladka, na zimowe dni........juz w swoim domku rozrabia!!!

Recommended Posts

Posted

Hej czekoladko,znów Cie odwiedzam i znów widzę że nic sie nie ruszyło...Dlaczego?? Przeciez czekoladka jest i ładna, i sympatyczna, i kochana, i wcale nie stara?? czego jej brakuje że ludzie nie chcą jej adoptowac??

Posted

Zaba juz tak dlugo czeka na ludzi ktorzy ja przygarna. Gdybyscie widzieli jak ona sie cieszy gdy wypuszcze sie ja z wybiegu bo idziew sie na spacer,,
Ona tak bardzo sie cieszy , piszczy z radosci , kreci tym swoim tylkiem na wszystkie strony , Tego nie da sie opisac..
Nie wiem dlaczego nikt jej nie widzi , Przewciez ona taka orginalna, Ma taki piekny kolor siersci , i duze poklady milosci .. uwierzcie,, Trzeba w koncu przerwac to pasmo beznadziejnego jej bytowania w schronie i przeniesc ja do normalnego domu . , A ona podzieli sie ze swoimi domownikami radosciai niezuzyta energia//
pozdrawiam,, i zachecam wszystkich na przegladanie tej strony

Posted

Oj fakt...Zabka pierwsza czeka przy bramce jak widzi że ktoś przyszedł wyciągnąć psiaki na spacerek, a radość jest nie do opsiania to trzeba zobaczyć;) Ja mialam okazję i naprawde polecam Żabke jako nowego członka rodziny chociażby za sam jej dar poprawy humoru;)

Posted

A teraz sie mówi o zwiększonej ilości depresji...Kto by chciał jej uniknąć?? super nie powtarzalny lek, żywa czekoladka nie dość że cieszy to i mocno kocha;)

Posted

Nie wiem dlaczego ale nikt z nowych nie zaglada. Ani zywego ducha,,,
Moze trzeba by zmienic tytul na jakis bardziej rzucajacy sie i zachecajacy do zagladania na strone Zabci...
Bo jak na razie to cisza niemozliwa,
Nie mam pojecia co jeszcze mozna zrobic, ale chyba cosik jest nie tak , ze mala tak dlugo nie moze znalesc domku , a zimno juz nadeszlo , i to nie fajnie dla zadnego psa..

Posted

Same stałe nicki jak już wiewióra wspomniała...Nic sie nie rusza ani wte ani wewte...
Czy wkońcu może ktoś sie zainteresuje tak kochaną psinką??

Posted

Zabcia wczoraj dzionek spędzila w budzie...Jak tak dalej pójdzie to nawet ten własciwy ktoś ją przegapi bo jak wypatrzyć psa którego nie widać??