Wola Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Żabci zimniutko napewno...Teraz takie brzytkie dni... Quote
Wola Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Żabka marznie i marznie... a domku nie widać ;( Quote
Wola Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Hej czekoladko,znów Cie odwiedzam i znów widzę że nic sie nie ruszyło...Dlaczego?? Przeciez czekoladka jest i ładna, i sympatyczna, i kochana, i wcale nie stara?? czego jej brakuje że ludzie nie chcą jej adoptowac?? Quote
wiewiora1 Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Zaba juz tak dlugo czeka na ludzi ktorzy ja przygarna. Gdybyscie widzieli jak ona sie cieszy gdy wypuszcze sie ja z wybiegu bo idziew sie na spacer,, Ona tak bardzo sie cieszy , piszczy z radosci , kreci tym swoim tylkiem na wszystkie strony , Tego nie da sie opisac.. Nie wiem dlaczego nikt jej nie widzi , Przewciez ona taka orginalna, Ma taki piekny kolor siersci , i duze poklady milosci .. uwierzcie,, Trzeba w koncu przerwac to pasmo beznadziejnego jej bytowania w schronie i przeniesc ja do normalnego domu . , A ona podzieli sie ze swoimi domownikami radosciai niezuzyta energia// pozdrawiam,, i zachecam wszystkich na przegladanie tej strony Quote
BasiaD Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Żabulec do domku hopaj! Ludziu znajdź się pliss... NA pewno nie będzesz żałować..... Quote
Neris Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 A czy Wy wiecie, że czekolada to jest najlepsza na jesienną melancholię? Człowiek zażyje i zaraz mu lepiej... Quote
Wola Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Oj fakt...Zabka pierwsza czeka przy bramce jak widzi że ktoś przyszedł wyciągnąć psiaki na spacerek, a radość jest nie do opsiania to trzeba zobaczyć;) Ja mialam okazję i naprawde polecam Żabke jako nowego członka rodziny chociażby za sam jej dar poprawy humoru;) Quote
Wola Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 A teraz sie mówi o zwiększonej ilości depresji...Kto by chciał jej uniknąć?? super nie powtarzalny lek, żywa czekoladka nie dość że cieszy to i mocno kocha;) Quote
kaerjot Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Czekolada na gorąco - w sam raz na mrozy Quote
Neris Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Czekoladowa Żabka... w sam raz na mroźne noce. Quote
wiewiora1 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Nie wiem dlaczego ale nikt z nowych nie zaglada. Ani zywego ducha,,, Moze trzeba by zmienic tytul na jakis bardziej rzucajacy sie i zachecajacy do zagladania na strone Zabci... Bo jak na razie to cisza niemozliwa, Nie mam pojecia co jeszcze mozna zrobic, ale chyba cosik jest nie tak , ze mala tak dlugo nie moze znalesc domku , a zimno juz nadeszlo , i to nie fajnie dla zadnego psa.. Quote
Wola Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Z ogłoszeń które do tej pory rozwiesiłam zniknęło pare nr ale chyba tak sobie ktos urwał bo nikt z tego co mi wiadomo nie dzwonił... Quote
BasiaD Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Czekoladka do domku! Już najwyższy czas! Quote
Wola Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Same stałe nicki jak już wiewióra wspomniała...Nic sie nie rusza ani wte ani wewte... Czy wkońcu może ktoś sie zainteresuje tak kochaną psinką?? Quote
Wola Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Zabcia wczoraj dzionek spędzila w budzie...Jak tak dalej pójdzie to nawet ten własciwy ktoś ją przegapi bo jak wypatrzyć psa którego nie widać?? Quote
Recommended Posts