Jump to content
Dogomania

Slodka czekoladka, na zimowe dni........juz w swoim domku rozrabia!!!

Recommended Posts

Posted

Wszystkie dobre domki są zajęte czy jak?? Czekoladka czeka i woła o domek czy ktoś usłyszy głos psiego serduszka które znów chce mocniej dla kogoś zabić??

Posted

Żabcia nie chciałaby spędzić zimy w schronie... Prosimy, niech ją ktoś pokocha, niech ona też pozna radość ze wspólnych spacerów, czekanie na pana wracającego z pracy...

Posted

Żabka nareszcie się pokazała...Przez ostatnie dwie moze 3 wizyty w schronie Żabka siedziała schowana biedna w budzie, aż zal było patrzeć, a dzisiaj pełna radości przy płocie dała się wyglaskać:)

Posted

Wczoraj Żabka miała nową nadzieje na domek.Ludzie chodzili ale niestety nic...:shake:
Ponoć z psami to jest tak jak z ludźmi zawsze gdzieś jest ten ktoś dla kogo jest psiak tym jedynym tych przyjacielem na zawsze...Więc gdzie sie chowa ten przyjaciel Żabci?? A ja mam pytanie, bo Żabcia na dogo jest juz bardzo długo i w sumie zaglądają tu ciągle Ci sami ludzie wiec ją moze na 4łapy wystawic albo gdzieś by sie przydało??

Posted

Wiewióra nie zdąrzyła wstąpić na wątek Żabki, ale pozdrawia swoją ulubienicę;)
Trzeba jej znaleźć domek...Wiem że jej bardzo się nalezy....Nie zasłużyła na taki los...

Posted

Ojej Żabka już nie może przebywać w schronie na takie zimno, a ona ma krótką sierść! Kto przygarnie uroczą czekoladkę, domku zgłoś się pilnie pliss...