Jump to content
Dogomania

Slodka czekoladka, na zimowe dni........juz w swoim domku rozrabia!!!

Recommended Posts

Posted

Staramy sie , staramy wiewioro:lol: Uwaga, kolejny rachunek dla schroniska. Wygryziona gabka w moim ulubionym materacyku do wylegiwania sie na trawce. Pani Izo ja Pani nie zazdroszcze tej buchalterii. :evil_lol: :evil_lol: No, ale co tu mowic, chcialo sie Zabe za progi schronu wystawic to sie teraz ma:lol:

Posted

[quote name='dusje']

Dusje, zepsułaś Żabulca niemożebnie!!! :evil_lol: To jej takie rzeczy wolno robić???
Patrzajcie, a na poprzedniej foteczce wygląda jak czekoladowe jajeczko wielkanocne...

Posted

akucha, to nic:evil_lol: to dopiero poczatek:evil_lol: bede ja rozpieszczac i psuc, nic nie stoi na przeszkodzie, a dla nas sie licza zywe stworki bardziej anizeli martwe przedmioty, nieprawda?:lol: Eeee. sciema. pani Iza juz oblicza straty i nieprzewidziane w budzecie wydatki:diabloti: No Pani Izuniu zlota, liczymy kase i na maj prosze o bilansik, bo zglaszamy sie po odbior w Ciapkowie:evil_lol: :loveu:

Posted

Dusje, jesteś kochana!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: A tam, pies drapał materac, no jasne, ze sierściuszki górą!!!

:evil_lol: Liczę: porcelana, łóżko... co następne Żabko?
A buziaczki na przeprosiny daje?

Posted

Dobrze akuszka ze przypomnialas:evil_lol: Daje buziaczki, oj daje i nie tylko na przeprosiny:evil_lol: Do listy dopisujemy make up Max factor zlizywany przez panne regularnie:diabloti: :mad: Tylko stary Ton/Tosiek/ nie ma strat ale wiadomo, taki zawsze wyjdzie obronna reka:lol: Lista roooooosnie:evil_lol: cos czuje ze ze wzrostem pani Iza nam zmaleje:lol:

Posted

Kasia25 napisał(a):
a kapciochy, nie podprowadza???????????/
Niech zabierze Tośkowi, a co!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Lepiej hi hi, srubopokret mu wyprowadzila ale w zamian kamyczka przyniosla na zgode i do aportu:evil_lol: Tyle ze przyrzad sie odnalazl no i bilans wyszedl na 0

Posted

Ale fajne zdjatko,,ja tam zadnej dziury w materacu nie widze!!!! nie wiem o czym mowicie,,,!!!A zabka wogole cosik niszczy przeciez ona taka swieta,,,ja nie wiem kto ja tak rozpiescil!!!!
dali jej jakis stary materac z dziura ateraz ,,o prosze zarzuty jak nic ,,w strone tej pieknej panny w czerwonej huscie!!!!!
A zaba potrafi dawac calusy,,koszmar!!! twarz cala mokra,,,i na prawde potrafi pozbawic kobity makijarzu!!!!najwidoczniej jest milosniczka naturalnego wygladu!!! A co zwolenniczka naturalizmu jak nic!!!
:eviltong:

Posted

Zaglądam do Żabci regularnie i każdego pościka czytam:lol:
Fotki są cudne i tu się zgadzam z Olą materacyk musiał być już dziurawy bo taka pięknota by nie zrobiła takiej dziury :evil_lol: Biedactwo takie...Przecież ta dziura to od niej większa nie miałaby szans:evil_lol:

Posted

wola a czy pozatym widzials kiedykolwiek w schri=onie zeby zaba w materacyku dziure wygryzla,,:eviltong: ,!!!????nigdy!!!!
cos po prostu musialo ja zepsuc i zepchnac na zla droge,,,!!! ,my ja w schronie wychowalysmy na dystyngowana dame,,:eviltong: ,to byl chodzacy okaz gracji i dobroci,,:eviltong: ,same achy i ochy mozna bylo o niej mowic ,,nie niszczyla ,nie skakala do innych psow,,,nie odchodzila od nogi ,,nie skakala po ludziach,,,,az nie moge uweirzyyc ze teraz takie brzydkie dziewuszysko sie z niej zrobilo,,!!!!!
oj oj:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

To fakt coś lub ktoś musiał ją naprawdę zepsuć:diabloti: Zrobiła się taka zołzunia.
A pamiętam jaka zawsze posłuszna była:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Nasza panna nadmorska kwitnie:multi: Utylo jej sie, oj utylo:mad: a przeciez ciagle jej mowie zeby tyle nie jadla:mad: Boczki ma juz dobre na grilla dla Chinczykow, zaokraglone jak baloniki, totez lada chwila zostanie im odsprzedana za dobre pieniazki:diabloti: A juz calkiem powaznie mowiac, niunia jest cuuuudowna, bardzo kochana i na dobra spraw moge rzec iz zaprzestala calkowicie starc ze staruszkiem.Nie da sie w kilku slowach opowiedziec jak wspaniala i madra to sunia:lol: jak przytulasna i wierna. Nawet nie wiecie jak madrze patrzy w oczy, jak wyczuwa nasze nastroje. Jesli siedze ciut przygaszona to malenstwo przychodzi mnie zachecic do zabawy, przynosi zabawki a widzac ze nie mam ochoty, zaglada mi w slipia i kladzie lepine na ramieniu.
Przed nami juz za tydzien wielka podroz do Polski i jesli wszystko wypali to najpierw spotkanie z ciotkami ze Szczecina u Pani Irenki i Maksa, pozniej z rodzinka i na koniec kilka dni nad morzem. Ciekawa jestem jak zareaguje nasza niunia na plaze, szum morskich fal....Uwielbiamy ja i naprawde nie znam domu w ktorym byloby jej tak dobrze jak u nas, nie znam ludzi ktorzy kochaliby ja tak mocno jak my i nie znam suni ktora tak bardzo kochala nas jak nasza mala Tosia vel Zabka. Przyznam sie, ze jeszcze czasami zdarza mi sie wolac ja Zabunia i ten urwis kochany reaguje:loveu:

Posted

Wstydzcie sie ciotki:diabloti: Mialy byc kontrole a tu cisza jak makiem zasial:evil_lol:

Otoz oswiadczam lojalnie, ze jakkolwiek poczatkowo uznalam za zart odsprzedanie Zabuni Skosnookim, tak wlasnie zrobilam w obliczu nedzy finansowej!!!!
Dzieki spasionym boczkom Zabuni otrzymalam 100 euro i tym samym pokrylam koszty internetu.:angryy: :diabloti:
No, dosc juZ milczenia.....czy naprawde nie chcecie nic slyszec o Zabuni? Luuuuudzie........poniesliscie niewobrazalna strate uciekajac przed nia. Ot taka zwyczajna, nie wyroznia sie niczym.......i tu blad......ona jest nadzwyczajna. Nie ma takiej drugiej na swiecie!!!!
Nie ma nic ciekawgo w jej wygladzie................3 minuty wystarcza by znalezc w niej to wszystko co oznacza milosc, wiernosc, zaufanie.....Na Tosie Zabke nie ma ceny:lol:

Posted

Magduniu pewnie wszyscy czekają aż Ty pierwsza napiszesz wieści o Żabulce ale wierz mi na pewno jest sporo osób które zaglądaj ale nie piszą bo nie widzą wieści od Ciebie i Żabulki :mad: :cool3:;)
Więc już wiemy to i owo a teraz przydałby się fotki :razz: i nie zapomnij by Żabulke uściskać ode mnie bo ja ciągle pamiętam choć mało pisze,ale ja w ogóle ostatnio mało pisze :-( jednak zaglądam,czytam,obserwuje i gdyby coś złego się działo od razu wkroczyłabym :evil_lol: a co do chińczyków to wcale się nie dziwie ze wszyscy olali to :evil_lol: bo pamiętaj Madziu,głupich nie ma i takie bajki będziesz mogła poopowiadać mojemu syniowi a nie nam tu :evil_lol: