dusje Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 :evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=Up6ZUQVoAlw nawet samochodom nie popuszcza. brazowa to ta mala czaruje i wyczarowuje.....jej nie mozna nie kochac Quote
dusje Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Sorry za off, ale wczoraj dostalam od zaprzyjaznionej fundacji holenderskiej prosbe o przeslanie protestu do ambasady Hiszpanii rowniez w naszym kraju. Tam rowniez zwierzeta sa haniebnie maltretowane i wyrzucane na bruk. W mailu sa zdjecia, dla mnie wstrzasajace:-( Niezywa sunia a przy niej jej szczenie gdzies na drodze hiszpanskiej. I znow klopot, bo nie wiem jak wstawic tego maila na forum i czy wogole powinnam to zrobic. mail jest w holenderskim, angielskim i hiszpanskim. Moze warto zalozyc osobny watek i prosic dogo o petycje, w koncu wszystkie psy sa nasze bez wzgledu na pochodzenie. Jakby co to chetnie przesle tego maila do dalszego przekazu na forum:-( :-( :-( brazowa, a powiesz pani Izie S zeby obejrzala Zabunie? Prosze zrob to dla nas Quote
Kasia25 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Tak, myśle, że jak najbardzie osobny wątek, trzeba to nagłośnic. Straszne............ Quote
brazowa1 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 dusje,oczywiscie,zaprosimy pania Ize na watek Zabki :) Quote
dusje Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Kasia25 napisał(a):Tak, myśle, że jak najbardzie osobny wątek, trzeba to nagłośnic. Straszne............ Kasia to moze tobie przesle na maila jesli nie sprawi ci to klopotu?:oops: Tyle ze nie mam adresiku, ale naprawde to straszne. Troche o tym wiem, bo w Nl jest wiele fundacji pomagajacych psom w Hiszpanii i to co ludzie mowia to przerazajace. U nas nie lepiej:-( ale dobrze ze sa ludzie na miejscu walczacy o psy...tam maja to gdzies:mad: brazowa dziekuje, na pewno Pani Iza sie ucieszy a wiewiora tylko patrzec jak znow nas tu odwiedzi. Zdjecia zawsze fajne ale na zywo jak zobaczy swoja pupilke to tez bedzie happy:lol: Quote
romenka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 PIękne filmiki i Żabulka taka szczęśliwa i wolna :loveu: Dusje jesteś czarodziejką:loveu: Jejku żeby wszystkie psiaki mogły tak jak Żabulka trafiać:oops: do takich wspaniałych domów i właścicieli... Dusje ,słonko nie przyszłoymi na meila te filmiki :-( ale spokojnie już są na wątku więc przy okazji sobie je zapisze:evil_lol: Quote
Kasia25 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Dla wszystkich wątkowych przyjacieli Żaby, dla Dusje i rodzinki: Z okazji Wielkanocy zycze Wam wiosny, wiosny, wiosny! Pekajacych pakow, krokusow i przebisniegow. Topniejacych sniegow, ziemi, ktora zaczyna pachniec, slonca, ktore nie tylko swieci, ale wreszcie takze grzeje. Wiosny w przyrodzie i w zyciu rodzinnym, w pracy, na koncie bankowym i gdzie tam jeszcze komu zimno. Quote
wiewiora1 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 KURCZAKI WIELKANOCNE A KIEDY JA DOCZEKAM SIE SWOJEGO WLASNEGO PSA I BEDE MOGLA ZROBIC TAKIE MALE DZIELO SZTUKI JAK SENDOWA PANCIA:placz: :placz: Quote
wiewiora1 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Wesolych Wesolych,,,ja Ide Jutro Na Rower ,,,ale Swiatecznie !!!!nie Ma Co!!! Quote
dusje Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Dla wszystkich wielbicielek Zabuni Wesolych i Spokojnych Swiat i jak najmniej sierotek bez domu i Panciow:multi: Dziekujemy pieknie za zyczenia, nasza panna ciut przytyla:oops: Ma takie fajne zaokraglone boczki ze az chcialoby sie ja zjesc:loveu: Kochana psina, dobrze ze jednak zostala z nami bo choc doslownie chodzi nam po glowie to wnosi tyle radosci w codzienne zycie:multi: Quote
wiewiora1 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 ej to mnie uszczesliwilas dusje!!!! ze nie tylko ja tyje,,ufff ulzylo mi,,,zabka tez moze miec troche boczkow!!!!a co!!!:eviltong: :eviltong: Quote
Neris Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Jak tam po Świętach kochani? Żabcia nałykała się trochę przysmaków? Quote
akucha Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Witajcie, witajcie!!! :multi: Chciałam wstawić fotkę, ale coś bardzo długo mi się wgrywa :cool3: Czyzby Żaba zaczęła płoty rozbierać :evil_lol: Wolno jej? Quote
dusje Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 No wiec tak: Swieta owszem obfite dla psin w jadlo, ryba po grecku / dlaczego na Wielkanoc? chodzila za nami od Bozego Narodzenia/ znikala w blyskwaicznym tempie z polmicha wlacznie z warzywami, hi hi. Zabucha nie odstepowala na krok talerza i pilnie sledzila dzielenie na 4 x 4 lapy czyli w sumie 16. Oczuywiscie schabik pieczony i szyneczka tez znalazly sie w psim i kocim menu i az zdziwko bierze ze po tej mieszance dzieciaki sie nie rozchorowaly. Panna grzyzie wsio co wpadnie jej do pycha, no nawet te dechy pozostale po rozbiorce furtki. Jakos lapy jej sie wydluzyly, hi hi. Uzywa ile wlezie i dobrze, niech korzysta z wolnosci, nalezy jej sie. Dzisiaj raniutko byla niezwykle cicha, owszem, przywitala mnie buziakami i nagle cisza, czyli sytuacja abnormalna.....kolezanka przeniosla sie na ogromniasty stol, gdzie stal talerz z hmmm wczoraj z kawalkiem chleba i ona biedna tal ten chleb sciagala, ze talerz tez jakos sie sciagnal i rozbil......slubna porcelana psiakosc ale juz i tak wybrakowana po tylu latach to i serce nie boli. Tosca to naprawde wiercipieta, kopie taaaakie doly ze juz nawet lopaty nie musimy uzywac ani pielic, bo wyciaga idealnie, kurde pies ogrodnik i ogrodnika ha ha. Quote
akucha Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Gratuluję Dusje! naumiałaś się już :lol: Wiewióro, czas już chyba zmienić tytuł wątku. Zaba już dawno we wasnym domu!!! Zobacz, jak rozrabia. Trzeba robić zrzutę na ślubną porcelanę, szt.1... na razie... Quote
dusje Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 akucha napisał(a):Gratuluję Dusje! naumiałaś się już :lol: Wiewióro, czas już chyba zmienić tytuł wątku. Zaba już dawno we wasnym domu!!! Zobacz, jak rozrabia. Trzeba robić zrzutę na ślubną porcelanę, szt.1... na razie... He he he spoko Akucha, schron nie pozbiera sie do kupy po wystawieniu rachunku za straty:evil_lol: A tytul trzeba zmienic i spadamy do Juz w domu, bo nie ma co tu miejsca zawalac. Kolejne relacje beda juz nie mowiac o naszej podrozy do Pl niebawem, wprawdzie nie do Gdyni ale tyz nad morze:lol: Dzieciom jod jest potrzebny i tyle. A ja mam tu pytanko jeszcze. Wydaje mi sie ze mala i ten duzy maja braki wapna. Czy mozna im podawac wapno to dla ludzi i w jakich dawkach? Quote
akucha Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Oj, to czekamy na fotorelację!!!! Ale będą odwiedziny :lol: Można podawać wapno w syropie, takim jak dla dzieci. Mój wet przepisał moim prosiakom 1 łyżkę stołowa dziennie. Najlepiej smakowało im to o smaku bananowym. Quote
Neris Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Tak!!!!! Wszystko co bananowe moje psy kochają!!!! Syropek na robaki ZUla żarła tak że łyżkę chciała zmłócić. Quote
dusje Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 mala zolza slodko spi i o bananowym wapnie sni:evil_lol: Quote
Neris Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Na tym zdjęciu wydaje się maleńka jak okruszek... Quote
dusje Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Wiesz Neris, oan jest taka maluchna i przysiegam ze pachnie jak szczeniaczek:loveu: jeju, po raz pierwszy mam dziewczynke w domciu i wyraznie czuje ten slodki zapaszek szczeniaczkowy, no nie wiem co o tym myslec:evil_lol: Quote
Recommended Posts