Jump to content
Dogomania

Slodka czekoladka, na zimowe dni........juz w swoim domku rozrabia!!!

Recommended Posts

Posted

i ostatnia ofiara bojowniczej Zaby czyli Puszka Bogu ducha winna......po pierwszej komitywie i wojnach miedzynarodowych pozniej, wydaje sie ze panie zamierzaj zawrzec pokoj

Posted

Neris napisał(a):
Czy kicior ma każde oko innego koloru? czy tylko tak światło pada?

Tak jest Neris, kicia, moja dama ma jedno zielone, drugie niebieskie oczko. Trafila do nas przypadkiem kilka lat temu...mieszkala u kobiety w domu polozonym po drugiej strony ulicy. Zaniedbana, koltuny w jej dlugim futrze i chuda jak patyk. Wowczas nie moglam jej wziac, w domu byl moj ukochany pies nie tolerujacy kotow....Dokarmialam i niestety prosilam zeby odeszla:-( Kumpel byl juz gotowy do odejscia:-( :-( :-( Lucky!!!! forever friends moj kochany.....spoczywaj w spokoju....przyszla znow do nas i juz zostala. ma okolo 16 lat ale bawi sie jak malenkie kiciatko, jest cudowna, a oni chcieli ja uspic bo podobno siusiala w ogrodach sasiadow:mad: :mad: lobuzy nieodpowiedzialne:mad: uspili jej braciszka kopie. Jest bezpieczna, jest z nami, oni nawet nie pytaja o nia choc widza ja codzienie....:-(

Posted

Podli ludzie...Dobrze że kiciunia na Ciebie trafiła:lol: jest przecudowna.W ogóle cała Twoja gromadka jest śliczna.Tylko pozazdrościć;)

Posted

OOO ALE MASZ KOCHANE ZWIERZAKI,,TYLKO POZAZDROSCIC ,,JA CALE ZYCIE CZEKAM NA MOMENT W KTORYM BEDE MOGLA SOBIE POZWOLIC NA PSA,,,JAK NA RAZIE NIE ZNALAZLAM TEGO ODPOWIEDNIEGO CZASU ETAPU W MOIM ZYCIU MAM NADZIEJE ZE SIE TYLKO NIE ZESTARZEJE Z MYSLA O WLASNYM PSIE:placz: :placz: :placz:

Posted

wola dlaczego mi psiaka nie zyczysz w najblizszym czasie paskudo????
oj oj wiem wiem to prawda ze teraz nie moge miec swojego psa,,ale bede na to pracowac i nie chodzi o prace czy kaske tylko o czas i mozliwosc ,,,moze kiedys w niedalekiej przyszlosci!!!!

Posted

Źle zrozumiałaś własnie życzę;) a to "nie" przed życzę dotyczy że nie zestarzejesz się bez towarzysza...:oops:Kropkę mi tam zjadlo co juz poprawiam.Przepraszam;)

• 2 weeks later...
Posted

Nie,no a dlaczego nikt się nie pyta o Żabulkę:mad: Kurcze ja sama jestem ciągle zabiegna ale pamietam:loveu: tyle że nie raz ciężko cos napisać.
Dusje prosimy o foteczki :loveu:

Posted

romenka napisał(a):
Nie,no a dlaczego nikt się nie pyta o Żabulkę:mad: Kurcze ja sama jestem ciągle zabiegna ale pamietam:loveu: tyle że nie raz ciężko cos napisać.
Dusje prosimy o foteczki :loveu:

Foteckow nie bedzie bo nikt poza Romenka nie chce juz ogladac Zaby:eviltong: :eviltong: :eviltong: Romenka dostanie na priva, o!!!! A jest co ogladac;) Nawet na komorce video mam, jeno ni mam tego bluecostam a szkoda. Haloooo, a moze uda sie przeslac komus do wstawienia na dogo? Chceeeecie?????? Zglaszac sie prosze po filmik:lol: o zolzie gdynskiej, jej psotach, paskudzie nadmorskiej, malej czarownicy i diablicy z piekla rodem:evil_lol:

Posted

Czekamy na foteczki:) a że sie nie odzywamy to tylko z braku czasu, ale ja osobiście jak tylko ktos cosik napisze to zaraz śledzę wąteczek:D

Posted

Nieeeeeeeee,no jak to nikt poza mną...:crazyeye: Popatrz jaka kolejka się ustawiła za mną by oglądnąć zdjątka a to była która godzina w nocy:-o a dzisiaj dopiero zaczął się dzień więc nie chce mówić co będzie popołudniem :razz: Ciotki,prosić ciocię dusje o relacje i foteczki Żabulki w końcu jesteśmy ciągle fankami tej małej złośnicy:evil_lol: a co do filmiku:chętnie przyjmę go na meila ale chyba tylko sama pooglądam i nikomu nie dam:evil_lol: a tak napoważnie to chętnie bym wgrała go na jkiś serwer tylkonie wiem jak i gdzie :roll: ale jeśłi mi się nie uda to i tak poproszę go na moją pocztę:loveu:

Posted

Romenko to ja wysle tylko znow syna musze pytac czy to ma byc wyslane mms czy jeszcze inaczej...no no tylko bez nabijania sie prosze ze starszej kobiety:evil_lol: A zdjatka sa, ale dorzuce w niedziele, dobrze? Wiecie, przeciez ja musze troche pozartowac zeby tutaj kompletnie nie umrzec z nudow;) Panna ma sie bardzo dobrze, no naprawde uwielbia spanie pod koldra a ja zastanawiam sie jak ona oddycha.Taka mala ale zajadle broni domu przed obcymi:shake: Nikt nie ma szans na wejscie bez jej przyzwolenia. Nawyki ma iscie dworskie a nie schroniskowe, zachowuje sie tak jakby nigdy nie mieszkala w schronie. Cieszy nas to bo przynajmniej ona nie ma traumy i jesli walczy to tylko o miche, mam tu na mysli to ze wtedy jest bardzo zaborcza i nie daje psiakom zblizyc sie na krok. Nawet o nasze talerze dba i ostrzegawczo pokazuje zabki chlopakom. Niunia jest boska:lol: :loveu:

Posted

Dziewczyny, chyba nie da rady wyslac tego video Romence bo ja nie zapisalam w MMS:angryy: Jednak bede musiala kupic te blucostam albo nagrac nowy filmik. Cierpliwosci trzeba ciutke i bedzie Obiecuje:lol:

Posted

Chyba jednak cos z tego bedzie, synus cos tam dzialal;) i znow matce nawtykal ze ciemna. Romenka powinna otrzymac na kompa i jesli da rade to wstawi pewnie na dogo:multi:

Posted

Hihi, Żaba mordulec;) Dobrze, ze kolega duuuuużo futra ma:evil_lol: Pięknie Żabka w tej chustce wygląda!

Najlepsza scena, kiedy to kumpel kulnął Żabą, niczym piłką w kręgle hihihi. Wesoło Dusje u Ciebie!
A, jak TZ, miłość do Zabuchy kwitnie?

Prosimy o więcej!

Posted

Laduje sie jeszcze jeden ale dlugo trwa nie wiedziec dlaczego:shake: Synus juz se poszedl spac a ja czekam. Zaba jest suuper a TZ..no co tu duzo mowic:oops: zwariowal na jej punkcie:multi: Synus czytal post brazowej i odzegnuje sie od sfilmowania go, eee moze ma racje bo Brad Pitt to on nie jest:diabloti: Chlopa z Zaba zdejme komora z cicha pek;) Ale przyznacie ze mala jest bardzo radosna i nic a nic z niej z psiaka sierotki?