Jump to content
Dogomania

Slodka czekoladka, na zimowe dni........juz w swoim domku rozrabia!!!

Recommended Posts

Posted

wow, jakie piekne, no ja tu robie sie juz niespokojna bo jak tak dalej pojdzie to okaze sie ze Zaba znajdzie dom u wyzlolubnych i tyle ja zobacze:evil_lol: ale wcale to a wcale nie bede zla jesli Zabulka spodoba sie dobrej duszy i znajdzie swoj domus:lol:

Posted

lethesse napisał(a):
na dobre wiesci mam nadzieje - juz one sie Zabce naleza i dobrze ze mniejsza od wyzla, bo wyzly sa takie ... takie duze

Oj Oj, czyzbys zakochala sie w malej Zabuli? Czyzbys zapragnela miec ja dla siebie i kochac i kochac az do utraty tchu?:lol: Jesli tak, to rzeknij slowko, powiedz kim jestes i Zabula bedzie twoja..../lecz nie na tym koniec...:evil_lol: tu bedzie wizyta w domku, male interwiew ale jak zawsze z pozytywnym nastawieniem do przyszlej opiekunki/ No to jak lethesse? moja rywalko?:lol:

Posted

ja juz jednego takiego mam a pozniej jeszcze sie kocisko przyczlapalo, poza tym wlasnie wyjezdzam, ale Zabcia moje serce podbila nie da sie ukryc, wyglada na delikatna kochana sunie; gdybym miala taka opcje, to bym sie tu w gierki slowne nie bawila a tak nie mam wyjscia tylko trzymac za nia kciuki bardzo mocno

Posted

:evil_lol: Super, odmowiona ewentualna adopcja:evil_lol: Mala jest juz mnie przypisana i sa dobre wiesci.

Panstwo ktorzy wyrazili zgode na zabranie Zabuli , beda znow w PL okolo 27 stycznia i planuja powrot do NL w drugiej plowie lutego. Nadal podtrzymuja chec zabrania Zabuli do NL. Od 18 Lutego pedzi na trasie Gdynia Szczecin pewna dama Kamila i ona tez gotowa jest zabrac ze soba Zabule do Szczecina. Gosia Szwajcar nadal podtrzymuje propozycje przetrzymania Zabuli do jej wyjazdu do NL po to zeby jej dojazd nie nastapil w ostatniej chwili. Moze tez bedzie dzieki Szwajcar dodatkowy DT dla psow w potrzebie u jej znajomych, ale ta kwestia musi byc wyjasniona osobiscie z nia sama:lol:

Prosze wiec Wole, zarzad schroniska , o skoordynowanie akcji dowozu Zabuli na miejsce a przede wszystkim nawiazanie kontaktu ze Szwajcar, poniewaz tylko w porozumieniu z nia mozemy ustalic szczegoly wyjazdu Zabci.:multi: Klaniam sie pieknie nadmorskim ciotkom, wiedzma z NL nie jest taka zla, uwierzcie:evil_lol:

Posted

[quote name='romenka']:loveu: :loveu: :loveu: Takie cudowne wieści i to na setnej stronie :loveu: :loveu: :loveu:
O romenko spostrzegawcza jestes bardzo:multi: nawet nie zauwazylam ze to juz 100 ka. Oby szczesliwa dla Zabuli, dziekuje ci za pamiec o malutkiej.

Posted

No prosze proszę widzę wieści same dobre...Tylko schronisko napewno chciałoby przeprowadzić osobistą rozmowę z osobą transportującą Żabkę od nas do Szczecina...Miło by było gdyby zawitała w schronisku;) Tyle sie tu nowych wieści naczytałam ze już nie łapie się w tym wszystkim:roll:

Posted

Wola, a czego nie rozumiesz????
Ja rozumiem, że:
- jest dom tymczasowy lub stały w Holandii,
- jest dom tymczasowy w Szczecinie, w którym Żabka będzie oczekiwała na transport do Holandii,
- jest transport do Holandii,
- jest osoba, ktora przewiezie Żabkę z Gdyni do Szczecina.

Czy schronisko wyda Żabę???? Czy ktoś może udzielić takiej informacji???
Jesli niemożliwy jest jej wyjazd do Holandii, to trzeba to napisać, bo Dusje musi wiedzieć, jakie zapadły decyzje.
Tak się zastanawiam, co da rozmowa z osobą transportującą Żabkę?

Posted

Więc tak: ja rozumiem tylko musze sobie wszystko poukładać(ciązki tydzień, wolniej myslę)....I tu własnie odpowiedź na dwa pytania schron wie przeciez o calej wyprawie Żabki, Żabka ma przygotowane specjalnie wszystkie dokumenty, więc nie widze problemu, ale schron na pewno chce wiedziec komu oddaje psa na drogę...Zobaczyć chociaz osobę transportującą( z czym chyba problemu nie bedzie bo przecież po nią i tak przyjechac trzeba) żeby wiedziec czy zaufane ręcę biorę psiaczka na droge...

Posted

Oczywiscie do schroniska moge zadzwonic, niestety rozmowa bedzie krotka poniewaz mam tylko komorke a koszty rozmow miedzynarodowych sa naprawde wysokie i tych staram sie unikac.
Co do transportu, podalam jedynie ze Kamila bedzie na tej trasie/pociagiem/ i moze zabrac mala ale jeszcze nie znamy daty wyjazdu Panstwa do NL, zatem warto myslec o jeszcze jednej opcji transportu na wypadek gdyby Kamila jechala pozniej anizeli Panstwa wyjazd. Co do osob chcacych zabrac Zabke, to malzenstwo, Panstwo sa lekarzami, mialam przyjemnosc rozmawiac z Pania Ewa czyli ta lekarka i zareczam ze Zaba pod ich opieka na pewno dojedzie w porzadku.

Posted

Poprosze jeszcze Wola o nazwisko pani dyrektor lub innej osoby ze schroniska z ktora moge porozmawiac telefonicznie w sprawie Zabuli. Przyda sie rowniez informacja w jakich godzinach najlepiej zadzwonic:lol:

Posted

Więc tak najlepiej dzwonic w godzinach 12-16 w ciągu tygodnia a w weekendy od 12-14 wtedy napewno ktoś będzie pod telefonem(trzeba się liczyć z tym że pracownicy mogą akurat być na chwilę poza biurem i trzeba trochę podzwonić;)) najlepiej rozmawiać z P.Asią P. nazwiska nigdy nie pamiętam może tu mi pomoże Ola, bo nie chciałabym przekręcić.

Posted

Chcialam tylko powiedziec, ze "schronisko" sledzi watek Zaby na dogo tylko czasu nie ma zeby pisac ;)
Prosze o kontakt osobe majaca dowiesc Zabe do Szczecina , no i o kontakt Dusje z Kierownictwem.
pozdrawiam

Posted

nO I BARDZO DOBRZE PANI IZO ZE SCHRONISKO KONTROLUJE CALA SYTUACJE DOBRZE TO TYLKO O NIM SWIADCZY,,PROSZE POSDROWIC KIEROWNICTWO,,USZANOWANIE W ICH STRONE,,,:roll:
pANIA DUSJE PROSIMY O NIEZWLOCZNE SKONTAKTOWANIE SIE ZE SCHRONISKIEM,,,:evil_lol: :shake:
wSZELKIE PANIE WOLONTARIUSZKI O ZADBANIE O JAKI TAKI WYGLAD NASZEJ MALEJ PRZED WYJAZDEM,,pANOW NASZYCH WSPANIALYCH WETERYMNARZY O DOKLADNE ZBADANIE JEJ ZDROWIA ...A PANOW CHLOPCOW PRACOWNICZYCH O MILE TRAKTOWANIE ZABCI,,:razz:
tO TYLE ,,Z GORY DZIEKUJE SZNOWNEMU GRONU ZA WYSLUCHANIE I PODPORZAdkowanie sie zalecen
Z podziekowaniami pani ola,,,stara wyjadaczka schroniskowa,,,,tzn nie psiej karmy:evil_lol: