dusje Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Jak czuje sie Zabunia juz po poludniu? Dziewczyny, czy ranka po sterylce goi sie pieknie? Czy Zabusia nadal radosna? Nie skapic informacji prosze:lol: Quote
romenka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Śliczna jest pieknotka ale nie wiem jakim cudem umknęła mi i jej jakoś nie widziałam :oops: .Piękna czekoladka-żabolatka :loveu: Quote
romenka Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 i oby szybciuuuutko do domciu swojego pojechała i tam odnalazła swojego Aniołka co będzie już z nią na dobre i złe:multi: Quote
akucha Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Co u Żabulca, jak po sterylce panna się czuje??? Quote
Wola Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 A ja nic nie wiem.... W schronie byłam ostatnio w niedziele...Niestety w tygodniu nie mam jak...(szkoła). Teraz jeszcze weekend dochodzi zapchany na styk...moze uda mi się wpaść choć na chwilę i zobaczyc co tam słychać;) Quote
dusje Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Wola napisał(a):A ja nic nie wiem.... W schronie byłam ostatnio w niedziele...Niestety w tygodniu nie mam jak...(szkoła). Teraz jeszcze weekend dochodzi zapchany na styk...moze uda mi się wpaść choć na chwilę i zobaczyc co tam słychać;) Wola nakazuje ci uprzejmie:lol: dochodzenie w sprawie Zabuli:evil_lol: Co, jak, kiedy, dlaczego...? A jak juz romenka tu zajrzala to oznacza ze trzyma za nas kciuki i ma dobra raczke do dzialania. Jesli nie ja, to ona swoja moca telepatyczna wynajdzie malutkiej domek nawet w NL, chociaz Bemowo warszawskie jej przystania:evil_lol: Quote
Wola Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Czekamy na wieści...Może jednak znajdzie sie ktoś na dogo kto był ostatnimi czasy w schronie;) A ja i tak mimo wszystko postaram sie dotarabanić. Quote
wiewiora1 Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Ja tez mam nadzieje ze wszystko jest ok po sterylce ,, i ta swiruska nie rozlizala sobie rany,,szwow,,!!!! Jak ktos cosik bedz\ie wiedzial to dajcie znac!!! Quote
wiewiora1 Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Ja tez mam nadzieje ze wszystko jest ok po sterylce ,, i ta swiruska nie rozlizala sobie rany,,szwow,,!!!! Jak ktos cosik bedz\ie wiedzial to dajcie znac!!! Quote
dusje Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 :evil_lol: wiewiora1 napisał(a):Ja tez mam nadzieje ze wszystko jest ok po sterylce ,, i ta swiruska nie rozlizala sobie rany,,szwow,,!!!! Jak ktos cosik bedz\ie wiedzial to dajcie znac!!! No prosze, dowiaduje sie ze swiruska zamieszka u mnie:evil_lol: Mala , ciotka jest dobra ale nie wolno mi wskakiwac na mojego staruszka swirku:evil_lol: Quote
Wola Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Żabka Świrek może i jest Świrkiem, ale myślę, że zachować się będzie umiała;) PS.Czy wiadomo już coś więcej o dacie i transporcie?( ja niestety mam zablokowane konto w telefonie) i nie moge sie skontaktować z P.Gosią. Czy dalej ta Pani jest zainteresowana przechowaniem Żabki? Może ta Pani mogłaby się osobiście skontaktować ze schronem? Quote
Wola Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Hopsasa na pierwszą stronkę;) A ja dzisiaj hopsne do schronu;) Quote
Wola Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Brzuchol Czekoladki już ślicznie się zagoił;) Spacerek odbyła;) Radosna i wesoła gotowa do adopcji;) Quote
romenka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Więc kiedy żabolka jedzie do Dusje??:lol: Quote
Wola Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Skacz Żabeczko skacz;) A gdzież to sie podziała Dusje??:cool3: Quote
dusje Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Wola napisał(a):Skacz Żabeczko skacz;) A gdzież to sie podziała Dusje??:cool3: Jest, jest na stanowisku;) Nie zapomnialam o Zabuli, sni mi sie po nocach i mowie calkiem powaznie. Jest juz 15 dzien stycznia, czekam do 20 i wysylam maila do Szwajcar z zapytaniem czy wiadomo jej kiedy Panstwo wyruszaja do PL. Jesli ich plany nie ulegna zmianie i nadal zechca Zabulke dowiezc to moja oferta jak najbardziej aktualna. Oswoilam sie z mysla, ze przynajmniej przez jakis czas Zabulka zamieszka z nami i bardzo sie z tego ciesze. Opracowuje w glowce strategie jak najlepiej wyszukac jej domek tak zebym mogla miec ja pod kontrola. Na pewno zaczne od ludzi w mojej miejscowosci, poza tym ogloszenie w polskiej gazecie wychodzacej w NL, prosba do zaznajomionej fundacji o zamieszczenie jej na stronce i kilka osob, ktore moga rowniez pomoc w tej sprawie. Nie martwcie sie, nie oddam jej nikomu kto nie zagwarantuje mi dobrej przyszlosci dla Zabusi.Damy rade, ja mysle zawsze pozytywnie i niech juz tak zostanie:lol: Quote
Wola Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Dobrze że są jeszcze na świecie ludzie, którym psi los nie jest obojętny;) Quote
dusje Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Byloby bardzo zle gdyby nie ci ktorzy naprawde przejmuja sie:lol: Oto moje towarzystwo wzajemnej adoracji, wkrotce nowe foty http://s.141.photobucket.com/albums/r73/Mirga Quote
akucha Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 :multi: To Żabce kroi się wspaniałe towarzystwo!!! Ale byłoby cudownie! Urocze psiaki masz Dusje, a kot :loveu: :loveu: :loveu: Quote
romenka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Dusje moja kochana śłicze te twoje zwierzaczki aż się serce raduje jak się na nie patrzy,a jakie szczęśliwe:loveu: Przepraszam że tak późno zagladnełam ale jeszcze mialam pilna rozmowę o tym samym co z toba na PW ;) i potwierdziło sie ale o tobie nie wspomniałam ani słowkiem :evil_lol: Quote
Recommended Posts