Jump to content
Dogomania

Slodka czekoladka, na zimowe dni........juz w swoim domku rozrabia!!!

Recommended Posts

Posted

A ja nic nie wiem.... W schronie byłam ostatnio w niedziele...Niestety w tygodniu nie mam jak...(szkoła). Teraz jeszcze weekend dochodzi zapchany na styk...moze uda mi się wpaść choć na chwilę i zobaczyc co tam słychać;)

Posted

Wola napisał(a):
A ja nic nie wiem.... W schronie byłam ostatnio w niedziele...Niestety w tygodniu nie mam jak...(szkoła). Teraz jeszcze weekend dochodzi zapchany na styk...moze uda mi się wpaść choć na chwilę i zobaczyc co tam słychać;)

Wola nakazuje ci uprzejmie:lol: dochodzenie w sprawie Zabuli:evil_lol: Co, jak, kiedy, dlaczego...? A jak juz romenka tu zajrzala to oznacza ze trzyma za nas kciuki i ma dobra raczke do dzialania. Jesli nie ja, to ona swoja moca telepatyczna wynajdzie malutkiej domek nawet w NL, chociaz Bemowo warszawskie jej przystania:evil_lol:

Posted

Czekamy na wieści...Może jednak znajdzie sie ktoś na dogo kto był ostatnimi czasy w schronie;) A ja i tak mimo wszystko postaram sie dotarabanić.

Posted

:evil_lol:

wiewiora1 napisał(a):
Ja tez mam nadzieje ze wszystko jest ok po sterylce ,, i ta swiruska nie rozlizala sobie rany,,szwow,,!!!!
Jak ktos cosik bedz\ie wiedzial to dajcie znac!!!

No prosze, dowiaduje sie ze swiruska zamieszka u mnie:evil_lol: Mala , ciotka jest dobra ale nie wolno mi wskakiwac na mojego staruszka swirku:evil_lol:

Posted

Żabka Świrek może i jest Świrkiem, ale myślę, że zachować się będzie umiała;)
PS.Czy wiadomo już coś więcej o dacie i transporcie?( ja niestety mam zablokowane konto w telefonie) i nie moge sie skontaktować z P.Gosią. Czy dalej ta Pani jest zainteresowana przechowaniem Żabki? Może ta Pani mogłaby się osobiście skontaktować ze schronem?

Posted

Wola napisał(a):
Skacz Żabeczko skacz;) A gdzież to sie podziała Dusje??:cool3:

Jest, jest na stanowisku;) Nie zapomnialam o Zabuli, sni mi sie po nocach i mowie calkiem powaznie. Jest juz 15 dzien stycznia, czekam do 20 i wysylam maila do Szwajcar z zapytaniem czy wiadomo jej kiedy Panstwo wyruszaja do PL. Jesli ich plany nie ulegna zmianie i nadal zechca Zabulke dowiezc to moja oferta jak najbardziej aktualna. Oswoilam sie z mysla, ze przynajmniej przez jakis czas Zabulka zamieszka z nami i bardzo sie z tego ciesze. Opracowuje w glowce strategie jak najlepiej wyszukac jej domek tak zebym mogla miec ja pod kontrola. Na pewno zaczne od ludzi w mojej miejscowosci, poza tym ogloszenie w polskiej gazecie wychodzacej w NL, prosba do zaznajomionej fundacji o zamieszczenie jej na stronce i kilka osob, ktore moga rowniez pomoc w tej sprawie. Nie martwcie sie, nie oddam jej nikomu kto nie zagwarantuje mi dobrej przyszlosci dla Zabusi.Damy rade, ja mysle zawsze pozytywnie i niech juz tak zostanie:lol:

Posted

Dusje moja kochana śłicze te twoje zwierzaczki aż się serce raduje jak się na nie patrzy,a jakie szczęśliwe:loveu:
Przepraszam że tak późno zagladnełam ale jeszcze mialam pilna rozmowę o tym samym co z toba na PW ;) i potwierdziło sie ale o tobie nie wspomniałam ani słowkiem :evil_lol: