dusje Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Wola napisał(a):Szczęsliwego Nowego Roku;) Oj tak, Szczesliwego. I oto zagadka: co jedza Holendrzy TRADYCYJNIE w Sylwka? 1/ placki ziemniaczane:evil_lol: 2/nalesniki:evil_lol: 3/paczki:evil_lol: 4/racuchy i jablka w ciescie:evil_lol: Quote
Wola Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 dusje napisał(a):Oj tak, Szczesliwego. I oto zagadka: co jedza Holendrzy TRADYCYJNIE w Sylwka? 1/ placki ziemniaczane:evil_lol: 2/nalesniki:evil_lol: 3/paczki:evil_lol: 4/racuchy i jablka w ciescie:evil_lol: Ja stawiam na 4/racuchy i jabłka w cieście:cool3: Wstałam!! Nie zaspalam i do schronu zaraz jadę, tylko musze sie troche pozbierać.:evil_lol: Quote
Wola Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Wróciłam ze schroniska i nowe wieści przesyłam;)Jutro z rana sterylka Żabuni;) Czeka już w budynku;) PILNIE POSZUKIWANY TRANSPORT do Szecina!! Z tamtąd odbiora ją Ci państwo, którzy mają ją odwieść do domeczku. Cioteczki pomozecie? Quote
dusje Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Wola']Wróciłam ze schroniska i nowe wieści przesyłam;)Jutro z rana sterylka Żabuni;) Czeka już w budynku;) PILNIE POSZUKIWANY TRANSPORT do Szecina!! Z tamtąd odbiora ją Ci państwo, którzy mają ją odwieść do domeczku. Cioteczki pomozecie? Wola Gratulacje. odp nr 4 jak najbardziej no i cudownie ze Zabka moze jechac. Dziekujemy pracownikom schroniska.:lol: Prosimy o transport do Szczecina na 6 lub 7 stycznia lub ewentualnie wczesniejszy i mozliwosc przetrzymania Zabki kilka dni na DT. Zaba jedzie zagramanice:lol: Quote
akucha Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Zaraz poproszę cioteczkę Brązową, żeby zmieniła tytuł wątku!!!! jejku, trzymam za Żabulca, niech ten transport się znajdzie!!!! Quote
dusje Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 akucha napisał(a):Zaraz poproszę cioteczkę Brązową, żeby zmieniła tytuł wątku!!!! jejku, trzymam za Żabulca, niech ten transport się znajdzie!!!! Oj tak, kciuki za transport prosimy:lol: Quote
akucha Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Gabi, a może masz jakieś trójmiejskie koleżanki studentki??? Tylko ze ona jutro ma sterylkę... Quote
wiewiora1 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Kurczaki , teraz trzeba znalezc transport,,bo bez tego bedzie klapa,,, LUDZIE DOBREJ WOLI , MOZE KTOS JEDZIE Z WAS DO SZCZECINA , ALBO MA ZNAJOMYCH KTORZY MOGLI BY JA ZABRAC W NAJBLIZSZYCH DNIACH ,,TO DLA NIEJ SZANSA NA NORMALNE ZYCIE,,,, pROSZE,,,!!!!!!!:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: DAJCIE ZNAC CZY COS SIE RUSZYLO W TEJ SPRAWIE.. dZIEKI WOLA ZA WSZYSTKO,,ROZMAWIALAM Z ASKA BARDZO CIE CHWALI,,NO I SIE NIE DZIWIE DZIEKI TOBIE ZABA MOZE MIEC DOMEK,,, jESTES WIELKA :lol: :lol: :lol: Quote
dusje Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Inez napisał(a):Ludzie, na kiedy ten transport?! Jesli Gabryjella moze sunke przetrzymac kilka dni u siebie to jak najszybciej aby zdazyc przed 6 stycznia. Dzisiaj Zabulka miala miec sterylke wiec przynajmniej 1 dobe powinna odczekac przed podroza. Dla jej dobra oczywiscie.:lol: Quote
Inez Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 kurcze, bo mi się cos wydaje że ostanio mi brat mówil ze wybiera sie własnie do Gdyni bo musi załatwic pewne sprawy, ale nie wiem czy będzie mogl ją zabrać i nie wiem kiedy dokładnie jedzie, czy ktos w razie czego moglby dostarczyc sunie o wybranym czasie w okreslone miejsce? Dzis się z nim skontaktuje. Quote
dusje Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Najswiezsze wiadomosci sa takie, ze kochana Szwajcar mieszkajaca w Szczecinie i zbawicielka od transportu Zabci do NL przetrzyma u siebie Zabcie do momentu wyjazdu Panstwa. Zatem DT juz jest:lol: Serdecznie dziekujemy Szwajcar/Gosiu/ za wspaniala i nieoceniona pomoc. Wola podaje ci na pw namiary na Szwajcar i prosze z nia koordynujcie dowoz Zabci do Szczecina:lol: Quote
Wola Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Mój komputer umarł na cały dzień i czulam się jak odcięta od rzeczywistości:evil_lol: Mam namiary na państwa Szwajcarów(dobrze pisze?) więc jak tylko jakis pewien transporcik się znajdzie to prosze o wieści i puszczam dalej;) Oj tam, za domek to trzeba dziękować Dusje;) Ja tylko robiłam w tym wszystkim za łącznika między schronem a dogo:oops: Miejmy nadzieje ze się wszystko już teraz ułozy i się połączą oba transporciki;) trzymam mocno kciuki Quote
dusje Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Wola napisał(a):Mój komputer umarł na cały dzień i czulam się jak odcięta od rzeczywistości:evil_lol: Mam namiary na państwa Szwajcarów(dobrze pisze?) więc jak tylko jakis pewien transporcik się znajdzie to prosze o wieści i puszczam dalej;) Oj tam, za domek to trzeba dziękować Dusje;) Ja tylko robiłam w tym wszystkim za łącznika między schronem a dogo:oops: Miejmy nadzieje ze się wszystko już teraz ułozy i się połączą oba transporciki;) trzymam mocno kciuki Wola, Szwajcar to dogomaniaczka:lol: :lol: :lol: obecna na tym forum Quote
Wola Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ooo...Działa w ukryciu??:cool3: No to szukamy transporciku szukamy... Quote
Wola Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Pilna sprawa...Gdyby czasu było więcej szukałoby się na spokojnie...Szybko transporcie znajdź się PROSIMY!! A moze poprosić w tym dziale o transporcie... Quote
kaerjot Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 W sobotę lub niedzielę, będzie jechał do Koszalina Ciapek z Sopotu. Żaba mogłaby pojechać razem, tylko ktoś musialby ją tam odebrać. Zawsze to połowa drogi. Quote
dusje Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Nie chce siac paniki, ale jesli Panstwo zdecyduja sie na wyjazd w sobote a jest to bardzo prawdopodobne, to nastapi on w godz. przedpoludniowych z tego co mi wiadomo i moze byc z pozno. Zabka powinna znalezc sie wiec u Szwajcar najpozniej do piatku albo w sobote raniutko. Quote
wiewiora1 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 niewiem co i jak ale z tego co zostalam poinformowana Zaba musi siedziec jeszcze miesiac w schronie wymogi na granicy<<< Mysle ze wiecej o tym bedzie wiedziec Wola Quote
Igusia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Halo! Ludki z pomorza i z tego drugiego! Czekolada nie możę się wylać, akcja się musi udać! Quote
dusje Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='wiewiora1']niewiem co i jak ale z tego co zostalam poinformowana Zaba musi siedziec jeszcze miesiac w schronie wymogi na granicy<<< Mysle ze wiecej o tym bedzie wiedziec Wola[/quot Wiewiora czytaj dokladnie. Kilka postow w tyl jest mowa o zgodzie schronu na wyjazd Zabki w najblizszych dniach:lol: No chyba ze zmienila sie sytuacja to napisz kiedy uzyskalas takie wiadomosci i od kogo. Po co wiec wowczas szukac transport na najblizsze dni? Quote
Wola Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Nie nie...To stare wieści były...Chyba że teraz to ja już o czymś nie wiem...Wszystko jest uzgodnione ze schroniskiem;) Mijemy tylko nadzieje, że ten transporcik do Szczecina się znajdzie, no i że Żabka ma się dobrze po sterylce Quote
dusje Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Moze w ostatecznosci pociag. Sprawdzilam PKP, jest pospieszny bez przesiadek z Gdyni GL do Szczecina GL Koszt bilet normalny w 1 strone kl 2-45 zl. Kursuje codziennie np: wyjazd Gdynia 6.37 - w Szczecinie o 11.23 .....................10.33 .................... 15.22 ......................14.05 ..................... 19.08 itd. Czas trwania podrozy okolo 5 godz. Nieletni;) maja znizki:multi: Jesli Zaba nadal jest sponsorowana w tym miesiacu przez tych Panstwa z NL to przeciez mozna by przekazac ta kase na jej transport. Innych pomyslow nie mam:shake: Quote
Recommended Posts