Wola Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Fasolkowa, czekoladka nietucząca i kochana szuka domku;) Quote
BasiaD Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Żabciu co TY tu robisz?? Skikaj na początek do domku, zima w schronisku nie jest dla Ciebie, kto da domek pięknej Czekoladce?? :Help_2: Quote
Wola Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Coraz bliżej święta,obiecaj nam Żabko że spędzisz je już w nowym domku;) Quote
Wola Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Hopaj Hopaj czekoladko, ktoś się wkońcu skusi, ja mam własnie apetycik na słodkości ale ja niestety nie mam juz w domu miejsca na kolejnego psiula, ale moze ktoś jeszcze ma podobne kubeczki smakowe jak ja??:cool3: Quote
Wola Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Żabciu?? Gdzieś ty się tak nisko schowała?? skaczemy szybciutko Quote
Neris Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 A Żabcia jest w jakichś trójmiejskich portalach? Jeju, ona taka ładna... Quote
Wola Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 jestem własnie w schronie i dogrzebałam sie do foteczek Żabci;) jak wróce do domku to powstawiam;)poprosiłam już o sterylizacje jej.P.Jagody nie ma ale przekażą pracownicy;) Quote
iwlajn Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 A Wola była dziś z Józkiem na festynie. To pracowity dzień dziś miałaś cioteczko:) Quote
Wola Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 A tam zaraz pracowity:evil_lol: Sama przyjemność krążyć z takim wielkim przytulakiem po mieście:loveu: a oto foteczki;) Jeżeli jakies się już powtórzyły to przepraszam.Wydaje mi się ze wzięłam tylko te których nie ma w wąteczku;) Quote
dusje Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ech z Zabci to prawdziwa zalotnica:lol: A co za minki:lol: A moze Lavaa, zalozyla watek ze szuka psinki. Przedstawilam jej szczotka, w zasadzie szuka mlodszego psiaka, no ale kto wie, jesli zobaczy Zabunie:lol: Quote
iwlajn Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Trzeba Żabulkę pokazywać wszędzie, wszędzie bo nie wiadomo przecież gdzie jest ten człowiek jej pisany. Quote
wiewiora1 Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Wola dzieki za zdjatka ,,moze teraz cos sie ruszy Quote
Wola Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Nie ma za co;) Miny Żabunia robi niesamowite, odrazu widać po psiuli w jakim jest humorku;) Pewnie ze dorosły psiul ma wiele zalet:) już nie niszczy domu(chyba ze przez pierwszy okres z nerwów) wiadomo jakiej jest wielkości jakie ma nawyki co lubi a czego nie, jaki jest w stosunku do ludzi, zwierząt...A taki szczeniak??jedna wielka niewiadoma:evil_lol: Quote
akucha Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Żabulec śliczny jest i minki takie stroi :lol: Dlaczego żaden domek jej nie chce? Quote
Neris Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Cudna jest. Ludzie nie wiedzą co tracą... Quote
akucha Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Pokochajcie Żabe ludzie!!!! Ona odda wam całe swoje serce!!! Quote
Recommended Posts