dusje Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Dla Zabki Mam dopiero nieduze piec lat A juz wiem jak zly jest ten swiat Mieszkam w schronisku w Gdyni Gdzie sa rowniez psy maxi i mini Czasami ludzie zagladaja do schronu Lecz ja nie podobam sie chyba nikomu Ma dobra Pani ktora mna sie zajmuje Zabka mnie zwie bo radosnie podskakuje Jestem milutka i brazowiutka Jak czekoladka bardzo slodziutka Szukam czlowieka bardzo zacnego ktory mnie przytuli do serca swojego Pojade z nim wszedzie nawet na wakacje A za jego dobroc-wiernoscia ma odplace Gdy moj pan wroci zmartwiony do domu i nie bedzie mogl sie wyzalic nikomu Ja chetnie nadstawie pilnie mego ucha Ktore wszystkie zale i troski wyslucha Ja rozumiem dobrze ludzkie cierpienie I wiem ile pomoc moze moje psie istnienie Zatem wpadnij do Gdyni zabierz mnie do domu I bedziemy szczesliwi bo nie oddasz mnie nikomu Quote
Wola Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Wierszyk śliczny i uroczy, tylko jeden mały błąd bo Żabunia jest z Gdyńskiego schronu;) Quote
dusje Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='Wola']Wierszyk śliczny i uroczy, tylko jeden mały błąd bo Żabunia jest z Gdyńskiego schronu;) Karygodny blad poszedl sobie stad:lol: Quote
Wola Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Super;) teraz wierszyk to czysta prawda;) więc ludziska teraz nic innego jak sie nie zakochać w takim opisie psiuli a potem w samej psiuli adoptując ją;) Quote
wiewiora1 Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Dosje jestes swietna ,wierszyk to mala perelka , ktora moze chwyci milo ludziska za serca,,trzymamy teraz kciuki... Quote
Wola Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 No Żabcia czekamy i czekamy...Józio jedzie do domku,Sabcia też, Azunia już zaaklimatyzowała się w nowym miejscu,Petka,Didi,Roki mają świetnych właścicieli...Teraz na Ciebie kolej;) pokaż ze też potrafisz tak mocno w sobie rozkochać;) Quote
iwlajn Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Wola, możesz usunąć z banerka Sabcię:) Już tylko czekoladka i Lolka zostały!!!!! Teraz kolej na nie!!! Quote
Kasia25 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='dusje']Dla Zabki Mam dopiero nieduze piec lat A juz wiem jak zly jest ten swiat Mieszkam w schronisku w Gdyni Gdzie sa rowniez psy maxi i mini Czasami ludzie zagladaja do schronu Lecz ja nie podobam sie chyba nikomu Ma dobra Pani ktora mna sie zajmuje Zabka mnie zwie bo radosnie podskakuje Jestem milutka i brazowiutka Jak czekoladka bardzo slodziutka Szukam czlowieka bardzo zacnego ktory mnie przytuli do serca swojego Pojade z nim wszedzie nawet na wakacje A za jego dobroc-wiernoscia ma odplace Gdy moj pan wroci zmartwiony do domu i nie bedzie mogl sie wyzalic nikomu Ja chetnie nadstawie pilnie mego ucha Ktore wszystkie zale i troski wyslucha Ja rozumiem dobrze ludzkie cierpienie I wiem ile pomoc moze moje psie istnienie Zatem wpadnij do Gdyni zabierz mnie do domu I bedziemy szczesliwi bo nie oddasz mnie nikomu Przypomnę, to co stworzyła CIOCIA - Żabce Quote
dusje Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 I szybko Zabko opuszczaj schron Daj ludziom szczescie i ozdob ich dom Quote
dusje Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 A tak odnosnie Zaby sponsora Z Holandii. Czy sa namiary na tych zacnych ludzi? Toz ja w Holandii mieszkam i moze wspolnymi silami ze sponsorem uda sie Zabke do dobrego domu wyadoptowac. Jesli nie jest tajemnica adres sponsora to prosze o namiary na pw po uprzednim zapytaniu szlachetnych ludzi, czy zechca nawiazac ze mna kontakt i pomoc Zabce w szukaniu domu u nas Quote
akucha Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Talentliwi ludzie Żabke odwiedzają :lol: Quote
Wola Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 banerek zaraz zmienię;)A Żabunia skika po domek;) Quote
iwlajn Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Wolka, banerek jest super. Nie za szeroki, dwa pieski zostały to za dużo miejsca się wydaje, co?;) A mogłabyś się dowiedzieć w schronie czy to, o co pytała dusje dałoby się załatwić? To jakaś szansa dla Żabci, prawda? Quote
iwlajn Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 No która teraz pierwsza do domku: Żabcia czy Lala? Quote
Wola Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Pewnie w tym tygodniu nie ma mowy zebym nie wpadła do schronu, bo już się stęskniłam i na rzęsach stane zeby znaleźć czas to popytam o wszystko;) Quote
Wola Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Z czasem napewno ulepsze banerek;) powstanie jakiś lepszy ale jak bede miala do tego program bo narazie to taka asekuracja;) Żabka prosimy o uśmiech na pierwszej stronce;) Quote
Wola Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ej piękna gdzie Twój domek?? szukaj szukaj szybciutko na pierwszej stronce;) Quote
dusje Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Zabciu zabenko przesliczna panienko Jeszcze raz podskakujesz i domku wypatrujesz Quote
Wola Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Czekoladko?? gdzie domek?? czekamy i na pierwszą stronkę hopamy Quote
iwlajn Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 A Żabka też jest na "Fasolce"? Jak Sendi i Sabcia? To może jej też Fasolka szczęście przyniesie. Dziewczyny z Fasolki- pierwsza klasa. Quote
Wola Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Tak Żabka jest z fasolki tak jak Sendi ale Sabunia byla biurowa nie fasolkowa:cool3:Ale ostatnio z fasolki poszła do domku też Beuty;) więc moze coś w tym jest:) Quote
Recommended Posts