Jump to content
Dogomania

Slodka czekoladka, na zimowe dni........juz w swoim domku rozrabia!!!

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny wy pewnie pomagacie tez Asi w adopcji psow w samym schronisku , gduy przychodza ludzi,,,
Pokazujcie bardzo czesto nasza Zabe , nawet jesli ktos chce kudlata, czy jakas jamnikowata , czy jeszcze jakas inna,, warto zawsze pokazywac nasza czekoladke, a noz sie uda

Posted

Pewnie...Jak tylko się słyszy że poszukiwana suczka nie duża, to od razu pierwsza myśl to Żabcia i Sabcia...Niestety raz mogłoby się udać bo byłam z panią na fasolce zobaczyć sunię ruchliwą bo pani chodzi w jakimś klubie na kilometrowe spacery ale pani sie zakochala od już w innej suńce i tak się skończyla cicha nadzieja...

Posted

no ja tez mialam kiedys sytuacje ze Zaba mogla pojsc, Rodzice chciali Zabe ale dorastajaca 17letnia corka wybrala inna sunie, a pozatym zalezalo im na wysterylizowanej psinie,,,wiec szansa przepadla i dlatego tak bardzo nalegam na jej sterylke..

Posted

Sterylizacja to jest jednak dobry pomysł wedłóg mnie...Teraz własnie coraz wiecej ludzi mysli racjonalnie i nie chcą nie potrzebnego rozrodu psiaków i na zaś eliminują z góry pewne choroby jak np.ropomacicze...A jednak sterylizacja do tanich zabiegów nie nalezy wiec ludziom na reke brać juz psiulka po sterylce...Popytam jeszcze w schronie moze jednak sie zdecyduja na to...

Posted

wola za mojej dzialalnosci , byly wielki limity , szukalismy malych psiakow do kastracji i sterylizacji,,,Teraz zapewne tez weci tna ,czyli ladnie mowiac kastuja i sterylizuja,,popytaj Aske ,moze akurat Zaba bedzie dobra kandydatka,,,,A najlepiej pogadaj z Jagoda ona teraz tam rzadzi , zajmuje sie zabiegami,,to swietna dziewczyna i zapewne sie zgodzi jesli beddzie taka mozliwosc
pozdrawiam

Posted

Skikamy słonko skikamy...Domek bardzo potrzebny bo zima juz się szykuje...coprawda juz od długiego czasu cieplo w miare jest ale kto wie jak długo...

Posted

Biedny kociak...Oby mu się poszczęściło...
I Żabuni oczywiście też, dzisiaj niestety do schronu nie dojechałam bo mojego psa na ściąganie szwów trzeba zaprowadzić i miedzy wizytą u weta a końcem lekcji bym sie nie zmieściła...