Wola Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Może tej pani się Żabeńka spodoba...Jak nie to napewno spodoba się komuś innemu więc szukamy;) Quote
Wola Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Własnie sprawdziłam pocztę...Pani jest z Krakowa i znalazła już w tamtejszym schronisku psiulka...Zyczy powodzenia w szukaniu a ja jeszcze napomknęłam ze gdyby ktoś szukał to my zapraszamy;) Quote
Wola Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 No dobra czekoladko skacz szybciutko na pierwszą stronke do serduszek dobrych ludków;) Quote
wiewiora1 Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Szkoda ze przez dluzszy czas nie bedzie ciebie Katrin 22 w schronie , bo trzeba przyznac ze duzo robisz dla naszych psiakow, Zawsze moglam na ciebie liczyc , a moje i inne psy na dlugie spacery z toba, Mam nadzieje ze sobie jakos poradza , ale na pewno mocno sie stesknia, , Ale mam nadzieje ze bedziesz sledzic losy naszych pociech.. Trzymaj sie , a jak bedziesz w schronie usciskaj mojje psiaki odemnie pozdrawiam Quote
Wola Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 No Żabuniu skaczemy szybciutko na pierwsza stronkę po nowy domek;) Quote
Wola Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 No czekoladko ulubione psiaczki Wiewióry już całkiem się porozłaziły do domków, więc Ty również musisz coś znaleźć przed świętami:loveu:Domki powinny sie ustawiać w kolejce bo jesteś naprawde świetnym psiakiem;) Quote
wiewiora1 Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 No jeszcze czekam na dom dla Jozka i dla Zabci i moja misja skaczona, A nie jeszcze zostala Saba , izy Quote
Wola Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 No naszczęście tu się jakieś domki dla Józia odezwały;) w sobotę będę w C to te zdjecia przejrze Żabuni;)Chyba ze ktoś wczesniej sie do nich dokopie Quote
iwlajn Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 No Żabciu śliczna szukaj domku, ty taka malutka także nie mamy szczególnych wymagań mieszkaniowych.:razz: Quote
Wola Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 No Zabunia skaczemy skaczemy bo się robi coraz zimniej Quote
Neris Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Żabuniu, pobudka! NIech ciocia Wiewióra już nie musi się o Ciebie martwic... Quote
kaerjot Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Żabko, dlaczego Ty jeszcze nie w domku? Quote
wiewiora1 Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 no i nasz Jozio juz w domciu . Wiec jeszcze tylko ty mi zostalas. Wiec trzeba sie postarac , zebys i ty znalazla kawalek przytulnego kata w czyims domku. Hop do gory Quote
Wola Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 No Żabciu zima już tuż tuz...A pogoda robi sie fatalna...Wznawiam akcje rozwieszania ogłoszeń...Jak znajde chwile pojezdze znów i porozwieszam...Przecież nie mozemy pozwolić zeby nam Żabcia marzła... Quote
Wola Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 No Żabuniu jak wstałam to normalnie sie przeraziłam...Taka zimnica, a Wy psiaczki bez domku:placz: To trzeba zmienić.Czekoladko pokaz sie ludziom,pokochaj, pokaż jak potrafisz zararzać szczęściem Quote
wiewiora1 Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Dokladnie , nikt sie mala nie interesuje, co mozna dalej zrobic, Z tego co slysze u was bardzo zimno . wiec ona musi isc choc tej zimy do domu . Tyle juz ich przeszla w schronie, czas najwyzszy na cieply dom , Tylko jak to zrobic,,, Kto ma jakis pomysl? Quote
Wola Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Qrde bede ludzi na ulicy zaczepiać i namawiać na psiaka...Co kolwiek...Byle Zabulec znalazł domek...Nawet najbardziej szalonych propozycji słucham postaram sie pomóc Quote
Recommended Posts