Wola Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Halo ludki Zabka czeka na Was, nie na odwrót, bo ona sama Was nie znajdzie... Quote
BasiaD Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Żabulinka czeka na kochający domek! TAk już zimno.... Domku znajdź się pliss... Quote
Wola Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 A Żebeczka marzła kolejną noc:( czy wkońcu ktoś pokocha psinkę i da cieplutki kacik w domku?? Quote
Wola Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 I znów skaczemy...Wkołko od nowa...bez rezultatu...Ale może wkońcu dziś będzie to ten dzień?? ten skok?? Quote
wiewiora1 Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 ie chcemy przeciez zeby marzla kolejna zime , Prosimy wiec chetnych i zainteresowanych energicznym milym i oddanym psiakiem zagladac na te syrony ,i opowiadac o naszej malej znajomym , moze ktos pomoze jej przetrwac zime z dala od schronu i panujacego tam zimna Quote
wiewiora1 Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Dziewczyny poszperajcie po kompie schroniskowym .tam zostawialam wiele zdjec psiakow , moze i jakies nowe znajda sie zabci i bedziecie mogly je wrzucic, Mysle ze Iza jak powiecie jej ze to na moja prosbe to wam pomoze udostepnic dostep do kompa . Z gory wielkie dzieki Quote
Wola Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 W sobotę dopiero będę w schronie ale postaram się przeszperać kompa;) Żabuńka prosimy o uśmiech na pierwszej stronce;) Quote
Wola Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 No i od rana znów na pierwszą...Ludki Żabcia czeka na Was Quote
Wola Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Udało mi się wrócić ze szkoły przed bratem więc dorwałam się do kompa i oczywiście podrzucam suńke na pierwszą stronke:) Quote
Wola Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 No mordeczka skacz w ramiona nowych państwa daj się przytulić i pogłaskać.Pokaz jak mocno potrafisz kochać;) Quote
wiewiora1 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Moze pozatym trzeba pomyslec o sterylce . kiedys uciekli mi fajni ludzie , ktorzy by ja wzieli ale nie byla wysterylizowana. Fakt wzieli inna psine , Quote
Wola Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ale ostatnio nikt sie nawet nie pyta o Żabunię więc czy wysterylizowana czy nie chowa się bez jakiego kolwiek zainteresowania:( Skacz mordka ktos napewno Cie weźmie Quote
Kasia25 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Zaba, ty taka fajna, wesoła i bezdomna, niestety:shake: Quote
Wola Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Skaczemy mordka:) Może wkońcu ktoś Cie wypatrzy;)nie chowaj się;) Quote
Wola Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 No Żabuniu skikamy szybciutko.Domeczki napewno gdzies czekają;) Pokaż swój piękny uśmiech na pierwszej stronce:loveu: Quote
Neris Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Piękna czekoladka... ludzie oślepli chyba. Quote
Wola Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Czekoladka szuka domku może ktoś się skusi?? Zdrowa bo spacery dobrze robia;) Quote
iberia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 oooo... Jak mnie tu już dawno nie było :P Witaj wiewiora :) to jest fakt..już dawno nie oprowadzałam ludzi,którzy by na niej zawiesili oko ;( Teraz mnie nie będzie dłuższy czas w schronie-powtarzam się,co?? ;) POzdrawiam!! Quote
Wola Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Gorąca czekolada w zimie to najsłodsza,najwspanialsza i najcudowniejsza rzecz pod słońcem za którą wiele oddałoby wszystko, a czy ktoś jest gotów oddać za nią miłość?? Quote
Wola Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 A oto ogloszenie ze strony 4łapy nic sprawdzonego dlatego sama nie podejmuję się ogłaszania naszych psiaków ale moze w czymś to pomoże:) "Witam, w ostatnie wakacje straciłam ukochanego psa i postanowiłam teraz pomóc takiemu który naprawde bardzo potrzebuje domu. Chciałabym psa dużego (lecz nie ogromnego), szczeniaka. Ilość ogłoszeń "oddam psa" mnie przytłoczyła i nie jestem w stanie wybrać;chciałabym zaopiekować się każdym, dlatego najchętniej przyjme pieska któremu NAPRAWDE potrzebny jest dom! Pozdrawiam" tel kontaktowy 691170135. poza tym nasza Żabka to nie szczeniak ale pies bardzo potrzebujący...A jak nie to moze pomoże to komuś kto ma szczeniaczka w potrzebie;) Quote
Recommended Posts