Jump to content
Dogomania

Slodka czekoladka, na zimowe dni........juz w swoim domku rozrabia!!!

Recommended Posts

Posted

Też mi się tak wydaje...Żabka za długo czeka trzeba coś ruszyć.Jakieś plakaty może czy coś...Będę zaczepiać starsze Panie które lubią pieski czy nie chcą Żabci życia umilić...Obojętnie ale niech się wkońcu coś ruszy...

Posted

Nie chcialam Was przestraszyc,naprawde przepraszam!!!Musimy dzialac,bo niedlugo bedzie zimno,poza tym suce uplywaja w schronie najpiekniejsze lata zycia.Asia bardzo lubi Zabke i na pewno nie pozwoli,zeby jej sie cos zlego stalo,po prostu bardzo jej zalezy,zeby poszla do ludzi.

Dala mi takiego kopa energetycznego,stad moj niefortunny post.

Posted

mogę zrobić takie proste ogłoszenia dla Żabci (coś takiego jak dla Majki tu link)

Za chwilę muszę uciekać z netu, ale będę potem i mogę zrobić. mam tylko pytanie - jaki napisać telefon albo email na ogłoszeniu?

Posted

jak tam Wola?Chcesz porozwieszac ogloszenia? Tylko musisz skrupulatnie wybierac miejsca:szkola,sklep zoologiczny,praca rodzicow,weterynarz.
Zadnego wieszania na drzewach w parku i slupach,bo Trojmiasto jest znane z gorliwych straznikow miejskch i mozna zaplacic spory mandat.

Jest problem z telefonem.Wiewiora1 wyjechala,nie wiem,czy Ty Wola sie na to zgodzisz,moze tel do schronu?

Posted

u nas też trzeba uważać gdzie się wiesza ogłoszenia, bo się czepiają niestety :roll:

zaczęłam robić ogłoszenie dla Żabci, dajcie tylko znać do kogo jakiś kontakt dopisać.

Posted

Pewnie ze porozwieszam.Nie ma zadnego problemu.Kontakt to przede wszystkim do schronu 622-25-52 Gdynia Redlowo Małokacka 3 a...
Jestem w schronie ostatnio niestety tylko raz w tygodniu bo czas na to nie pozwala wiec moze jeszcze telefon któregoś z pracowników jak wyrazi na to zgodę...Zapytam.A porozwieszam gdzie będzie mozna;)