Jump to content
Dogomania

Slodka czekoladka, na zimowe dni........juz w swoim domku rozrabia!!!

Recommended Posts

Posted

hmmm...Żabcia jest bardzo pogodnym psiakiem.Uśmiechnięta i radosna,chętna do długich spacerów,szybko nawiazuje kontakt z ludźmi...To to co ja sama zaobserwowałam ale niestety za dobrze Żabci nie znam wiec wiele wiecej powiedzieć nie mogę...Nie wiem co z fotkami powinnam dostać niebawem...

Posted

Zaba ma bardzo wesole usposobienie . i wszedzie musi byc jej pelno.. Kiedy ja wypuszczalam z wybiegu to przrz pierwsze 10 minut nie mogla sie nacieszyc i wyla i spiiewala i tancowala... Jest bardzo lagodnym psiakiem ale lubi trtoche dominowac nad innymi suczkami. W sumie jest nie grozna ale lubi miec przrwage nad innymi i wszedzie byc pierwsza.. Ponoc kolka dni temu sciela sie na fasolce z inna suka i teraz troche jest potargana, ale nie groznie,, A moze to nauczka ze nie powinno sie zadzierac z innymi... Ona nie jest agresywna , tylko niecierpliwa i czesto zazdrosna...
Ludzi kocha i to bardzo bardzo mocno . Jest to pies dla ludzi ktorzy tak jak ona maja duze pokalady energi.. To kochana psina i tak samo jak Roki jest bardzo karna..
Musi j ktos w koncu zauwazyc

Posted

Nowe fotki Sabci ze spacerku;)Przykro mi że ich tak niewiele...Ale tyle było do zrobienia fotek i koleżanka wyłapała Żabcie tylko dwa razy

Posted

Wygrzebałam jeszcze dwie foteczki Żabuni tylko troche mniej widoczne:)
" class="ipsImage" alt="">
Nie ma to jak zainteresowanie czymś w krzaczkach:evil_lol:
" class="ipsImage" alt="">

Posted

Sto procent Żaby w Żabie...Przykro mi ze foty sie nie podobają nie ja je robiłam...TO nie jest zadna choroba Żabcia sie troche przybrudzila albo co...

Posted

Akucha,wiewiora1 miala bardzo dobry aparat i "polowala" na zdjecie psa bardzo dlugo.Ja tez cierpie,ze aparat pojechal razem z nia :)

To na pewno Zaba.

Bardzo sie ciesze,ze Zabon wychodzi na spacerki :))))