Wola Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 To już dziś już dziś<jupi>dzień foteczek nadszedł<jupi><jupi> podejrzewam że wieczorem je dostane i od razu tu wpakuję:):):):) Quote
BasiaD Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Żabeczko ślicznotko hopaj do domku, do góry! Quote
Wola Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Hopkaj słonko a wieczorem powinny być zdjęcia:)Ale sie Żabci długi spacerek dzisiaj trafił Quote
Wola Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 hmmm...Żabcia jest bardzo pogodnym psiakiem.Uśmiechnięta i radosna,chętna do długich spacerów,szybko nawiazuje kontakt z ludźmi...To to co ja sama zaobserwowałam ale niestety za dobrze Żabci nie znam wiec wiele wiecej powiedzieć nie mogę...Nie wiem co z fotkami powinnam dostać niebawem... Quote
Wola Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Skacz,skacz,skacz maleńka i postaraj się nie spadać...ach te zdjęcia zawsze z nimi tyle zachodu... Quote
Wola Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Te oczy mówią same za siebie:pokochaj mnie... Quote
wiewiora1 Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Zaba ma bardzo wesole usposobienie . i wszedzie musi byc jej pelno.. Kiedy ja wypuszczalam z wybiegu to przrz pierwsze 10 minut nie mogla sie nacieszyc i wyla i spiiewala i tancowala... Jest bardzo lagodnym psiakiem ale lubi trtoche dominowac nad innymi suczkami. W sumie jest nie grozna ale lubi miec przrwage nad innymi i wszedzie byc pierwsza.. Ponoc kolka dni temu sciela sie na fasolce z inna suka i teraz troche jest potargana, ale nie groznie,, A moze to nauczka ze nie powinno sie zadzierac z innymi... Ona nie jest agresywna , tylko niecierpliwa i czesto zazdrosna... Ludzi kocha i to bardzo bardzo mocno . Jest to pies dla ludzi ktorzy tak jak ona maja duze pokalady energi.. To kochana psina i tak samo jak Roki jest bardzo karna.. Musi j ktos w koncu zauwazyc Quote
wiewiora1 Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Ale narobilam bykow w moim tekscie .. ale coz mam malo czasu na jakies wielki wywody ... Zabka zabka do gory , gory ,,, a potem do domku Quote
Wola Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Nowe fotki Sabci ze spacerku;)Przykro mi że ich tak niewiele...Ale tyle było do zrobienia fotek i koleżanka wyłapała Żabcie tylko dwa razy Quote
Wola Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Wygrzebałam jeszcze dwie foteczki Żabuni tylko troche mniej widoczne:) " class="ipsImage" alt=""> Nie ma to jak zainteresowanie czymś w krzaczkach:evil_lol: " class="ipsImage" alt=""> Quote
dreamer Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 co Żabcia ma na mordeczce, czy to blizny czy jakas nużyca albo grzybica? Quote
Wola Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Sto procent Żaby w Żabie...Przykro mi ze foty sie nie podobają nie ja je robiłam...TO nie jest zadna choroba Żabcia sie troche przybrudzila albo co... Quote
dreamer Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Dzięki Wola. Na zdjęciu czasem trudno stwierdzić, czy to brud czy co innego. Quote
Wola Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Wydaje mi sie że brudek jakiś...Wiem ze nie chora bo co prawda to nie ja ją miałam na spacerku ale widziałam ją i chora nie jest Quote
wiewiora1 Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 to zapewne pozostalosci po sprzeczce z kumpelami z wybiegu.. Ale na szczescie nie grozne... Mala jest dzielna i twarda, Quote
brazowa1 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Akucha,wiewiora1 miala bardzo dobry aparat i "polowala" na zdjecie psa bardzo dlugo.Ja tez cierpie,ze aparat pojechal razem z nia :) To na pewno Zaba. Bardzo sie ciesze,ze Zabon wychodzi na spacerki :)))) Quote
Wola Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Dowiedziałam się od wolontariuszki co i jak...To ropka się rozmazała po policzku bo Żabci oczko zaropiało troszkę... Quote
Wola Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Skikaj Żabcia:)Od samego rana trochę sportu:) Quote
Recommended Posts