Jump to content
Dogomania

Slodka czekoladka, na zimowe dni........juz w swoim domku rozrabia!!!

Recommended Posts

Posted

Zabcia robi wielka histerie radosci , gdy po kilku dniach nieobecnosci przychodze do schronu i ja odwiedzam. To jest tak energiczny psiak , ze bedzie tak radosnie witac kazdego .. wiec czekamy czekamy..

Posted

oj żabcia,żabcia...jak przechodzę koło niej,to zawsze odprowadza mnie wzrokiem,a jak stoję przy 'fasolce'to się odzywa ;) fajna psinka,ale Rokiego mi nie zastapi :( zobaczymy jak potocza się losy tych obu psiaków.................

Posted

Zajęłam się trochę tą sprawą adopcji Rokiego, a do Żabci nawet nie zajrzalam:-(:-(:-(co za wstyd...A Żabcia to przecież taki kochany piesek...Pamiętam moja pierwszą reakcję na spotkanie z Żabcią.Więc bylo to tak,czekałam z jedną z wolontariuszek na to aż któryś z pracowników da nam jakiegoś psiaka na spacer.Najpierw dostałyśmy smycze.Kolezanka dostała cieńką smycz,ja grubą i długą.Wkońcu przyszedl jeden z duzych psiaków i to ta druga wolontariuszka wzieła go na smycz, więc ja mialam już nogi z waty, że skoro ja mam dwa razy większą smycz to co ja za psiaka olbrzyma dostanę, aż tu nagle z za zakrętu przybiegła Żabcia:) Nie znała mnie jeszcze wtedy, ale bardzo się ucieszyla,bo to kontaktowy psiak.Smycz byla taka długa,bo Żabcia jest ruchliwym psiakiem:)Żal mi jej w schronie,bo często przechodzą obojętnie, a przeciez jak można nie zwrócić uwagi na tak ślicznego i świetnego psiaka??
Żabcia poszukuje domku:)

Posted

Teraz lepiej podac kontakt do mnie.Chyba,ze wolontariuszki Wola i Katrine zgodza sie podac swoj kontakt.Co Wy na to dziewczyny?

a co do tej pani,ktora chce pomoc psom w schronisku.czy ktos moze jej podac nr naszego Alarmowego Funduszu?

ja juz do niej pisze.