brazowa1 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Bieda Zaba,nie ma dla kogo tanczyc. Ona gdy sie wita,wrecz tanczy:loveu: Quote
wiewiora1 Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Zaba to juz wogole nie ma szczescia. trzeba cos z tym zrobic. Szkoda . ze nie ma ona cos z rasowego psa to byloby zapewne wieksze zainteresowanie.. A teraz hop do gory Quote
BasiaD Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Do góry urocza czekoladko! Po domek! Hopaj! Quote
BasiaD Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Hopaj czekoladko do góry! Dla takiej sympatycznej mordeczki musi być gdzieś domek! Hop! Quote
BasiaD Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Do góry czekoladkoi! Na 1 stronkę, niech Cię ktoś wypatrzy! Quote
Cytrynka343 Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Śliczna Żabka! Hopaj psino do góry, podbijać chmury:) Quote
BasiaD Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Hopaj Żabciu, nie rozumiem czemu taka piękna psina siedzi dotąd w schronie! Domki ustawiać się! Quote
wiewiora1 Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 Zabcia robi wielka histerie radosci , gdy po kilku dniach nieobecnosci przychodze do schronu i ja odwiedzam. To jest tak energiczny psiak , ze bedzie tak radosnie witac kazdego .. wiec czekamy czekamy.. Quote
BasiaD Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Do góry czekoladko, hopaj na początek! Quote
iberia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 oj żabcia,żabcia...jak przechodzę koło niej,to zawsze odprowadza mnie wzrokiem,a jak stoję przy 'fasolce'to się odzywa ;) fajna psinka,ale Rokiego mi nie zastapi :( zobaczymy jak potocza się losy tych obu psiaków................. Quote
Wola Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Zajęłam się trochę tą sprawą adopcji Rokiego, a do Żabci nawet nie zajrzalam:-(:-(:-(co za wstyd...A Żabcia to przecież taki kochany piesek...Pamiętam moja pierwszą reakcję na spotkanie z Żabcią.Więc bylo to tak,czekałam z jedną z wolontariuszek na to aż któryś z pracowników da nam jakiegoś psiaka na spacer.Najpierw dostałyśmy smycze.Kolezanka dostała cieńką smycz,ja grubą i długą.Wkońcu przyszedl jeden z duzych psiaków i to ta druga wolontariuszka wzieła go na smycz, więc ja mialam już nogi z waty, że skoro ja mam dwa razy większą smycz to co ja za psiaka olbrzyma dostanę, aż tu nagle z za zakrętu przybiegła Żabcia:) Nie znała mnie jeszcze wtedy, ale bardzo się ucieszyla,bo to kontaktowy psiak.Smycz byla taka długa,bo Żabcia jest ruchliwym psiakiem:)Żal mi jej w schronie,bo często przechodzą obojętnie, a przeciez jak można nie zwrócić uwagi na tak ślicznego i świetnego psiaka?? Żabcia poszukuje domku:) Quote
Wola Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Hopaj nasza Żabciu do góry...niech Cie ktoś zobaczy,bo watro... Quote
brazowa1 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Teraz lepiej podac kontakt do mnie.Chyba,ze wolontariuszki Wola i Katrine zgodza sie podac swoj kontakt.Co Wy na to dziewczyny? a co do tej pani,ktora chce pomoc psom w schronisku.czy ktos moze jej podac nr naszego Alarmowego Funduszu? ja juz do niej pisze. Quote
Wola Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ehhh Żabciu, co za los....skacz do góry...Jutro do Ciebie zajrze bedąc w schronie:) Quote
brazowa1 Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Kurcze,az niemozliwe,zeby taka Zabka tkwila w schronie. Quote
Wola Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Ehh...biedna Żabcia...Skikaj do góry!! Quote
Recommended Posts