Jump to content
Dogomania

Slodka czekoladka, na zimowe dni........juz w swoim domku rozrabia!!!

Recommended Posts

Posted

Energii jej nie brakuje, dobrego i wesołego humoru tym bardziej. Zawsze cieszy sie na kontakt z czlowiekiem i szybko potrafi pozyskac sobie ich przyjazn. Poza tym jest dość karna i bez obawy mozna isc z nia luzem do lasu , czy na inny dlugi spacer. Sil jej nigdy nie brakuje , wiec bedzie doskonalym kompanem dla niejednego 'podroznika'. Historii jej przybycia do schroniska nie znam . Jedno tylko wiem z opowiadań pracownikow , ze czesto miala szczeniaki . Teraz jednak jej to nie grozi
siedzi na duzym wybiegu z samymi suczkami i zapewne dobrze sie z tym czuje
Zaba ma swojego sponsora w Holandi , ktorego zafascynowala swoja niezwykla uroda i niesamowita minka
Tak wiec zostala zauwazona , jednak ona zapewne czeka na bardziej znaczacy krok w jej zyciu a mianowicie na adopcje

Tak wiec czekamy. 5letnia suczka musi znalezc dom

Posted

Zabka musi znalezc dom jak i cala reszta . To wspaniale psy. Energicze , mile i radosne ,, a wsrod nich najbardziej widoczna jest wlasnie ona, Przesympatyczna i oddana ludziom. z nia nikt nie bedzie sie nudzic.

Mam prosbe do wszystkich znawcow i osob ktore maja czas , zeby pomogly mi wrzycac dalej historie i zdjecia moich psiakow ...np na allegro .. Ja niedlugo musze opuscic moje male stworzonka i dlatego szukam im domu i kroku w szczesliwe zycie

Posted

Zaba na wybiegu nie jest konfliktowa jednak gdy w gre wchodzi czlowiek i bycie niego jak najblizej to zazdrosc bierze gore i potrafi pokazac zabki i gdzie jest kogo miejsce...Ten zabek u gory nie jest grozny

Posted

akucha napisał(a):
Kar0la te nasze skojarzenia, to już zboczenie, czy jeszcze nie :evil_lol: ???

Żaba szuka domu i człowieka, takiego na zawsze!!!

:evil_lol:
Akucha coś w tym jest.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

jak na razie nikt sie nie odzywa w sprawie zaby , a szkoda to takie slodkie zwierzatko, Ma w sobie tyle energii i radosci zycia .. Smutno ze nikt sie nia nie interesuje. Biega caly czas po Fasolce i czeka czeka czeka

Posted

Zaba radosnie macha do kazdego mijajacego jej wybieg.. czeka az moze ktos zainteresuje sie nia i w koncy ja przygarnie i zabierze do cieplego domku.. W koncu niedlugo nadejdzie zima a ona tak bardzo chcialaby posiedziec w cieple i poczuc prawdziwe przyjemne zycie

Posted

akucha napisał(a):
Wesoła schroniskowa Żaba szuka szansy na dom!!! Samotna, ale uparta i zdeterminowana, jak my!

Żaba na pierwszą stronę!!!
Hopaj ŻABA na wieczorny spacerek na pierwszą stronkę razem z zdeterminowanymi tak jak TY ......