Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bela51 napisał(a):
Ciesze sie, ze tak przyjemnie powitałyscie Nowy Rok. Wiele szczescia Wam zycze Dziewczyny, a Agruni wspanialego domku !

Ja też się dołączam do życzeń :)

Posted

A no prawie bo niestety Weronika studiuje w Toruniu i wraca tylko na weekendy a Marcin niestety pracuje po 12h a czasem i więcej, poważnie myśleli i trwały dyskusje przez 2 dni ale wspólnie doszliśmy do wniosku że to nie wyjdzie:roll:

A my dzisiaj po kolędzie, nie obyło się oczywiście bez docinki księdzu że psa trzeba wysterylizować bądź jeździć na minimum 3 wystawy, a to dlatego że dostali niedawno około roczną suczkę z rodowodem i ksiądz rzekł że trzeba będzie ją raz dopuścić no to ja jak ja nie ważne że ksiądz zaczęłam najpierw grzecznie mówić i uświadamiać a na koniec okazało się że dostali sukę z rodowodem od jakichś hodowców i to oni kazali im ją dopuścić bo ona jest po jakimś niemieckim reproduktorze. Z tego co pogadałam hodowca przyjeżdża do nich jakoś co 2 tygodnie ale więcej nie wiem bo ksiądz uciekł:evil_lol:

Poza tym jutro pańcia zabiera się za poważne ogłaszanie Agry i musi się udać do UP się zarejestrować no i poważnie razem ze znajomym myślimy o otwarciu działalności gospodarczej(dokładniej sklep zoologiczny) tylko nie wiem jak to ugryźć no a dodatkowo mi by się marzył sklep z połączeniem takiej jakby kawiarni by i ludzie i psiaki mogły po drodze na spacer coś przekąsić:loveu: ale po pierwsze kasa i lokal zamazują mi te marzenia po drugie u nas raczej takie coś by nie przeszło:roll: Więc pozostanie tylko sklep ale trzeba znaleźć odpowiednią lokalizacje za małe pieniądze a i o to nie jest łatwo:roll:

Posted

dostałam na maila kilka zdjęć Agry z wypadu jednak jakość okropna no ale tak to jest jak pierwszy raz miałam w ręce lustrzankę:roll: kolejna partia będzie pod koniec tygodnia a na razie musicie się zadowolić moją marną fotografią, chociaż jedno wyszło mi bosko jednak jego nie dostałam:roll:

Posted

Zrobiłam ogłoszenia Agruli na:
gumtree.pl
ale.gratka.pl
petsy.pl
e-zwierzak.pl
petworld.pl
ojej.pl
przygarnijzwierzaka.pl
ogloszenia.adverts.pl
adopcje.org
eoferty.com
sprzedasz.pl
katowice.szybkooferty.pl
post.adoos.pl
katowice.rubryka.pl
katowice.ogloszenia-info.pl
katowiceinfo.pl
swistek.pl
katowice.naszestrony.pl
katowice.ogloszeenia.pl
wkatowicach.com
adpedia.pl
adsy.pl
4katowice.pl
katowice.cwirek.pl
katowice.olx.pl
szerlok.pl
katowiczak.pl

ufff to na tyle na razie nie mam siły na więcej:roll:

No i oczywiście allegro ale tym razem zwykłe bo nie stać mnie na wyróżnione

Posted

a no porobiłam tak jak każdemu tymczasowi, tam gdzie zalogowana tam robię;) No to leć innym bidom robić nie zatrzymuje jednak jakbyś robiła na innym portalu niż ja to dołóż tam skromnie ogłoszenie Agry:oops:;)

Posted

Zrobiłam kolejny bazarek na Agrę bo niestety 30zł to nawet nam na szczepienie nie starczy nie mówiąc o wcześniejszym odrobaczeniu tak więc zapraszamy:multi: Jeśli pieniążki nam zostaną zgodnie z treścią na bazarku zostaną przeznaczone na schron w Katowicach;)
http://www.dogomania.pl/threads/199510-Okazja!!!40-og%C5%82osze%C5%84-za-8-z%C5%82-do-12.01-Na-Agr%C4%99...Zapraszamy!!!!?p=16042848#post16042848

Posted

Gisic - jak mi prześlesz nr konta, to coś na Agrę wpłacę - może chociaż na szczepienie całe wystarczy;)
Od razu uprzedzam, że pocztą, więc dojdzie pewnie za parę dni.

Posted

Dobrze jak takaś dobra to zaraz prześlę na pw numer konta ale jakbyś potrzebowała pomocy w ogłoszeniach czy czymkolwiek pisz śmiało. Poza tym ja wam wiszę te smaczki dla schronu, ciągle leżą tylko problem z dojazdem bo auta od świąt nie ruszam i akumulator w domu a ja sama go nie podepnę z resztą najpierw muszę go podładować bo wystarczy mi kina po 1 dniu świąt kiedy to prawie godzinę stałam na środku parkingu bo auto ruszyło wyjechało i zgasło a ja sama za mało siły by je wepchnąć nazat:oops:

PS po tej godzinie oczekiwania jak ojciec podjechał i kazał odpalić już postawione znów na miejscu parkingowym auto dzięki jednemu fajnemu facetowi auto odpaliło bez problemu a ja biedna przez godzinę męczyłam się i nic jakieś fatum czy co??:roll:

Posted

Chcę serdecznie podziękować Kocurek za paczkę dla Agry:loveu:
Zupełnie wyleciało mi to z głowy a w momencie jak wracałam z Agrą ze spacerku spotkałam pod drzwiami listonosza z paczuszką a w niej pyszne wędzone uszka i chrupiące ciasteczka:loveu:

Dziękujemy ślicznie kocurek:loveu:

W ogóle dzisiaj normalnie szlag mnie trafił, mama TZ była w Realu tam gdzie pracowałam a tam co...ogłoszenie że szukają pracownika, miłego, lubiącego zwierzęta, bla bla bla normalnie jak mi TZ to powiedział to aż się we mnie zagotowało:angryy: Pewnie z każdym tak robią podpisują na 3 miesiące umowe zlecenie a później fruu i kolejna osoba no ale po co te ściemy:shake:

Posted

Gisic87 napisał(a):
Pewnie z każdym tak robią podpisują na 3 miesiące umowe zlecenie a później fruu i kolejna osoba no ale po co te ściemy:shake:
No i wyszło szydło z worka... Co za świnie :(.

Posted

Od dwóch dni wychodzimy z Agrą na wieczorny spacer luzem. Na razie nie chodzę z 2 psiakami luzem bo jak nagle ktoś gdzieś z psem się pojawi to nie dam rady upilnować dwóch bydlaków. Przynajmniej mam spacerek 8 razy dziennie:lol: Wczoraj z Agrą 2 razy rundka dookoła bloku a psina w siódmym niebie, biegała szalała a jak patyk dorwała to już w ogóle. W ogłoszeniach napisałam jej 8 lat bo to przecież młoda sunia a już napewno z zachowania, a i słucha się jak każdy tymczas czyli bardziej niż mój osobisty psiak. Na każde zawołanie przybiega a w dodatku nie oddala się na więcej niż 20m odemnie a jak dalej odbiegnie to zaraz spogląda czy idę i czeka:lol:

Posted

Agra wczoraj w nocy miała gorszy moment. Poza karmą nic psiakom nie dałam a Agra ni z tego ni z owego w nocy wymiotowała kilka razy:roll: Bidulka jeszcze próbowała się z tym kryć i szła w jakieś kąty zwracać i chciała to później jeść ale odgłos mnie obudził i zareagowałam w porę:roll: No i tak do południa była nieswoja, taka osowiała ale na szczęście już jest ok. W ogóle szkoda że wczoraj w nocy nikt nie zrobił nam zdjęć typu "ukryta kamera", wyszłyśmy po 12 w nocy na ost spacer i w klatce ja odpalam papierosa, psy luzem i widzę o kurcze pada bo mokry chodnik no ale nic kaptur na głowę i wychodzę z psami no i na pierwszym kroku tego "mokrego chodnika" wszystkie 3 mamy glebę:evil_lol: Tak wszystko zamarzło że była po prostu szklanka, psy dupskiem sunęły, ja na kolanach próbowałam się podnieść, dobrze że późno to i nikt nie widział bo ubaw byłby niezły:evil_lol: A dzisiaj wieczorem na szczęście nie było tego problemu bo posypane piaskiem ale osobiście współczuje kierowcą bo jechać wtedy to masakra. Dzisiaj też nie mogłam się opanować i nie zrobić zdjęć psiakom okupującym oba fotele oto efekt spod stołu:evil_lol::

A tutaj Agra pokazuje swój ogromnyyyy język:eviltong:

Dalej to łóżko i Agrucha oczywiście:lol:

PS. Poza tym nie wiem czy wspominałam ale na sylwestrze znajoma stwierdziła że Agra to tak naprawdę powinna się nazywać Agrafka...a dlaczego tak stwierdziła...hmm możemy zrobić konkurs w nagrodę będzie buziak od Agry:loveu:
Na odpowiedzi poczekamy do poniedziałku do 20:lol:

Posted

Co do Agrafki to znajoma po prostu stwierdziła że ona miała mieć Agrafka no ale dlaczego to już zgadujcie:evil_lol: Dodam tylko że według niej cosik umknęło nadającym jej imię:P