Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yv1958'] http://i52.tinypic.com/2nredug.jpg

A mnie się najbardziej podoba ta fotka, Saba wygląda tak jakby chciała powiedzieć,
- co się gapisz , to mój synek !:loveu:

Faktycznie zdjęcia przekłamują , na jednym wygląda na masywną sunię ( jak maluch wtula się w szyję Saby) na pozostałych widać,że chudzina, za to na każdej fotce jest piękna:loveu: :loveu: :loveu:.

Posted

Saba czuje sie dobrze. Maluch ciagle spi. Jest bardzo gruby i Lidzia zastanawia sie, czy to normalne?/ze spi i ze taki gruby/.
Dzisiaj byla u lekarza z piecioma kotami. Maja koci katar. Zaplacila 130.-zl.:shake:

Przydaloby sie podeslac jej jakies pieniadze
:sad:

W tej chwili najbardziej potrzebny jest piasek dla kotow!!!!!!!

Zrobimy z kolezanka watek pomocy dla jej zwierzakow, bo tak dluzej nie moze byc, ale zanim cos ruszy, prosze, pomozcie!:modla:

Ogolnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierzat - OTOZ Animals skierowalo prosbe o pomoc: karma, leczenie kotow do insp. w Bydgoszczy Anny Piotrowicz. Rozmawialam z nia kilkakrotnie.
Przyzekla pomo, jednak dalej nie ma ani karmy, ani pieniedzy.

Posted

[quote name='Yv1958']

Słodka mała kluska :loveu:
Nic dziwnego, że Lidzia powiedziała, że ani telewizja, ani nic innego, tylko każdą wolną chwilę spędza na patrzeniu sie na niego :mdrmed:

Posted

...czas jednak nie chce się rozciągać...ale nie zabrałam kocyka i jestem!Sabcia znowu na fotkach udaje gigantkę!
Do fotek ogłoszeniowych koniecznie trzeba zrobić też zdjęcia przy człowieku stojącym...bo ona jak prawdziwa kobietka-modelka... ZMIENNĄ JEST!...raz liliput,raz gigancik...

Posted

Gigancik już odrobaczony! Dzięki natalie1988 i jej rodzicom. Ci wspaniali ludzie (DS mojej tymczasowiczki Lilki) pojechali dzisiaj do Strzelna po Lidzię i przywieźli ją wraz z maluszkiem Sabci do Inowrocławia do weta.
[FONT=Comic Sans MS]Ślicznie dziękujemy!!![/FONT]

Oczywiście, wet policzył ulgowo za odrobaczenie za co też bardzo dziękujemy.

http://www.dogomania.pl/threads/199581-23-osobowa-rodzina-w-dramatycznej-sytuacji-pilnie-potrzebna-pomoc!?p=16069778&viewfull=1#post16069778

Posted

[quote name='elinka']Gigancik już odrobaczony! Dzięki natalie1988 i jej rodzicom. Ci wspaniali ludzie (DS mojej tymczasowiczki Lilki) pojechali dzisiaj do Strzelna po Lidzię i przywieźli ją wraz z maluszkiem Sabci do Inowrocławia do weta.
[FONT=Comic Sans MS]Ślicznie dziękujemy!!![/FONT]

Oczywiście, wet policzył ulgowo za odrobaczenie za co też bardzo dziękujemy.

http://www.dogomania.pl/threads/199581-23-osobowa-rodzina-w-dramatycznej-sytuacji-pilnie-potrzebna-pomoc!?p=16069778&viewfull=1#post16069778

Elinka, dziekuje Tobie z calego serca!!! Przeciez to Ty zorganizowalas!!!!

Posted

Tattoi napisał(a):
Czy to na pewno jest piesek? I od razu uprzedzam głupie pytania- nie jestem pedofilem :-)

Hihiihi, ja też się p[FONT=Garamond][/FONT]rzez moment zastanawiałam, czy to samczyk - bo z tej perspektywy wyglada tak bardziej kobieco, chociaż nie mniej słodko ;=)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...