protzlav Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [B][COLOR=navy]GOLIAT [/COLOR][/B] [COLOR=navy][/COLOR] [COLOR=navy]płeć: pies [/COLOR] [COLOR=navy][/COLOR] [COLOR=navy]wiek: 5 lat 1 miesiąc [/COLOR] [COLOR=navy][/COLOR] [COLOR=navy]rasa: w typie boksera [/COLOR] [COLOR=navy][/COLOR] [COLOR=navy]sterylizacja: nie [/COLOR] [COLOR=navy][/COLOR] [COLOR=navy]szczepienia: tak [/COLOR] [COLOR=navy][/COLOR] [COLOR=navy]odrobaczenie: tak [/COLOR] [COLOR=navy][/COLOR] [COLOR=navy]opis: [/COLOR] [COLOR=navy][B]GOLIAT [/B]obecnie przebywa w jednym ze śląskich schronisk (od 10.11.2010 r.). 10.11.2010 r. ktoś przywiązał Go do ławki przy schronisku i uciekł, nie mając odwagi oddać psa zgodnie z obowiązującymi zasadami... [B]GOLIAT[/B] to pies w typie boksera. Wesoły, energiczny. Jest grzeczny, posłuszny, zna już komendy: "siad" i "daj łapę", ale jako że jest pojętny szybko nauczy się też i innych. Energiczny i dość żywiołowy z niego chłopak, lubiący ruch, potrzebuje więc aktywnego właściciela. Do ludzi i psów nastawiony bardzo przyjacielsko. [/COLOR] [COLOR=navy]Przypominamy, że do umowy adopcyjnej dołączony jest kupon na bezpłatną sterylizację/kastrację! [/COLOR] [COLOR=navy]W razie możliwości pomożemy w transporcie [B]GOLIATA[/B] do nowego domku[/COLOR] [COLOR=navy][/COLOR] [COLOR=navy]Opiekun: Darek ( tel.: 0048 508323287, GG: 1058869, skype: protzlav)[/COLOR] [COLOR=#000080][/COLOR] [COLOR=#000080]Album [B]GOLIATA[/B]:[/COLOR] [URL]http://picasaweb.google.com/psiwolontariusz/Goliat114510DarekProcekBoksNr808[/URL]# Quote
maciaszek Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images8.fotosik.pl/745/48a0bc2e125aa7f3.jpg[/IMG][/URL] Melduję się na wątku Goliata. Quote
protzlav Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [B]Dziękuję Kasiu, jak zwykle czujna, zwarta i gotowa !!! CMOK [/B] [B]<D.>[/B] Quote
leonarda Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ja też. Goliat to mi wygląda na takiego, co długo w schronisku nie pobędzie;) I mam nadzieję, że mam rację:) Quote
saphira18 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Też jestem Darku u Goliata:) ulubiony kolega mojej Tajgi:) Quote
karina Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [COLOR=red]Melduję sie i ja:) Duża buźka od Homerka :)[/COLOR] Quote
czaku Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Melduję się i ja u tego cudnego boksera:) oby szybko znalazł kogoś, kto by go dokarmił i dobrze spędzał z nim czas:) Quote
czaku Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Dziś nasz Darek pożegnał się z Goliatem, dając mu trochę smakołyków:) mam nadzieję, że zrobisz nam ten zaszczyt Darku i napiszesz choc 2 zdania na temat dzisiejszej wizyty w schronisku ;) Quote
maciaszek Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Czyli Goliat został bez opiekuna czy ktoś go po Darku przejmuje? Quote
czaku Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Ja nim zostałem:) i się bardzo z tego cieszę bo Goliat to super pies:) i mam nadzieję, że szybko znajdę mu kochający domek:) Quote
protzlav Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 [quote name='czaku']Dziś nasz Darek pożegnał się z Goliatem, dając mu trochę smakołyków:) mam nadzieję, że zrobisz nam ten zaszczyt Darku i napiszesz choc 2 zdania na temat dzisiejszej wizyty w schronisku ;) ... powiem krótko: pasujecie do siebie i myślę,że Goliacik już Cię, Mariuszu, lubi ... a ten ostatni(w tym roku)mój dzień w schronisku spędziłem bardzo fajnie - dziękuję za to Wszystkim !!! A Tobie, czaku - życzę powodzenia w opiece nad Goliatem, no i szybko znajdź Mu super domek !!! A propos apel do wszyatkich - proszę pomóżcie robić ogłoszonka Goliatoatemu :) POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH !!! <D.> Quote
czaku Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Niestety nie mam dobrych wieści...:( "Goliat natychmiast potrzebuje domu tymczasowego, znowu jest na antybiotykach i długo w schronisku nie pociągnie. To delikatny pies i jeżeli szybko nie znajdzie lokum przynajmniej tymczasowego umrze. Antybiotyki do leczenia dostanie ze schroniska, na pewno nasze konto też go wspomoże. Obecnie ma już krwawą wydzielinę z nosa i jego stan się pogarsza! Popytajcie, może przed świętami ktoś się nad nim zlituje. " --> wypowiedź Bożeny z dzisiejszego ranka na mailu... Niedawno napisałem do paru znajomych o DT, jedna koleżanka, (która jest instruktorką Wesołej Łapki) już napisała do kuzynki i będę czekał na odpowiedź... Quote
ClaudiaAnna Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 zapisuje Goliata. Oby szybko się znalazł domek... Może potrzebna pomoc przy ogłoszeniach ? Jak coś to czaku napisz PW Quote
soboz4 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Goliat właśnie pakuje się do domu tymczasowego do Mariusza z forum bokserów Quote
czaku Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 już pojechał:) dokładniej między 16 a 17:) Bardzo się cieszę, że znalazł DT tak szybko:) oby było mu tam dobrze i znalazł super DS:) Quote
maciaszek Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Jak będą namiary na dt to wrzucę na schroniskową stronę. Na razie zostawiam tak, jak jest. Quote
karina Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 To bardzo dobre wieści !!! Darek bardzo sie martwil o Goliata. Zdrowiej chłopcze!!! Quote
Recommended Posts