Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][COLOR=navy]GOLIAT [/COLOR][/B]
[COLOR=navy][/COLOR]
[COLOR=navy]płeć: pies [/COLOR]
[COLOR=navy][/COLOR]
[COLOR=navy]wiek: 5 lat 1 miesiąc [/COLOR]
[COLOR=navy][/COLOR]
[COLOR=navy]rasa: w typie boksera [/COLOR]
[COLOR=navy][/COLOR]
[COLOR=navy]sterylizacja: nie [/COLOR]
[COLOR=navy][/COLOR]
[COLOR=navy]szczepienia: tak [/COLOR]
[COLOR=navy][/COLOR]
[COLOR=navy]odrobaczenie: tak [/COLOR]
[COLOR=navy][/COLOR]
[COLOR=navy]opis: [/COLOR]
[COLOR=navy][B]GOLIAT [/B]obecnie przebywa w jednym ze śląskich schronisk (od 10.11.2010 r.). 10.11.2010 r. ktoś przywiązał Go do ławki przy schronisku i uciekł, nie mając odwagi oddać psa zgodnie z obowiązującymi zasadami... [B]GOLIAT[/B] to pies w typie boksera. Wesoły, energiczny. Jest grzeczny, posłuszny, zna już komendy: "siad" i "daj łapę", ale jako że jest pojętny szybko nauczy się też i innych. Energiczny i dość żywiołowy z niego chłopak, lubiący ruch, potrzebuje więc aktywnego właściciela. Do ludzi i psów nastawiony bardzo przyjacielsko.
[/COLOR]
[COLOR=navy]Przypominamy, że do umowy adopcyjnej dołączony jest kupon na bezpłatną sterylizację/kastrację!
[/COLOR]
[COLOR=navy]W razie możliwości pomożemy w transporcie [B]GOLIATA[/B] do nowego domku[/COLOR]
[COLOR=navy][/COLOR]
[COLOR=navy]Opiekun: Darek ( tel.: 0048 508323287, GG: 1058869, skype: protzlav)[/COLOR]
[COLOR=#000080][/COLOR]
[COLOR=#000080]Album [B]GOLIATA[/B]:[/COLOR]
[URL]http://picasaweb.google.com/psiwolontariusz/Goliat114510DarekProcekBoksNr808[/URL]#

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś nasz Darek pożegnał się z Goliatem, dając mu trochę smakołyków:) mam nadzieję, że zrobisz nam ten zaszczyt Darku i napiszesz choc 2 zdania na temat dzisiejszej wizyty w schronisku ;)

Posted

[quote name='czaku']Dziś nasz Darek pożegnał się z Goliatem, dając mu trochę smakołyków:) mam nadzieję, że zrobisz nam ten zaszczyt Darku i napiszesz choc 2 zdania na temat dzisiejszej wizyty w schronisku ;)

... powiem krótko: pasujecie do siebie i myślę,że Goliacik już Cię, Mariuszu, lubi ... a ten ostatni(w tym roku)mój dzień w schronisku spędziłem bardzo fajnie - dziękuję za to Wszystkim !!! A Tobie, czaku - życzę powodzenia w opiece nad Goliatem, no i szybko znajdź Mu super domek !!! A propos apel do wszyatkich - proszę pomóżcie robić ogłoszonka Goliatoatemu :) POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH !!! <D.>

Posted

Niestety nie mam dobrych wieści...:(
"Goliat natychmiast potrzebuje domu tymczasowego, znowu jest na antybiotykach
i długo w schronisku nie pociągnie. To delikatny pies i jeżeli szybko nie
znajdzie lokum przynajmniej tymczasowego umrze.
Antybiotyki do leczenia dostanie ze schroniska, na pewno nasze konto też go
wspomoże. Obecnie ma już krwawą wydzielinę z nosa i jego stan się pogarsza!
Popytajcie, może przed świętami ktoś się nad nim zlituje. " --> wypowiedź Bożeny z dzisiejszego ranka na mailu...

Niedawno napisałem do paru znajomych o DT, jedna koleżanka, (która jest instruktorką Wesołej Łapki) już napisała do kuzynki i będę czekał na odpowiedź...