Ellig Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Jeszcze jedno trzeba zmienic tytul i uzupelnic post rozliczeniowy:) Quote
Nutusia Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Tak jest - radość radością, a porządek musi być! Niech na ten wątek zaglądają ludzie, którzy chcą się ogrzać przy gogusiowym szczęściu, a nie tracili czasu Ci, którzy zaglądają, by odpowiedzieć na dramatyczny apel, bo takich apelujących jest niestety jeszcze caaaaałe mnóstwo :( Quote
Ellig Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ellig - 30 + 50 zl Andegawenka - 30zl Nadee - 20zl Quote
Yv1958 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Wielka radosc!!:cunao::klacz::sweetCyb::multi: Quote
andegawenka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='daguerrotype']zapisuję sobie wątek Witaj i rzuć, mnie się udało... Quote
ilon_n Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='Ellig']Ellig - 30 + 50 zl Andegawenka - 30zl Nadee - 20zl powyższe wpłaty zarejestrowane. Wielkie dzięki!! kaska za transport i oponę przelana :) Mono, pomyślności w nowym domku szczęściarzu ;) Quote
Nutusia Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Witam, witam i od razu proszę... Tym razem Kamil będzie potrzebował naszej pomocy. Ma u siebie na tymczasie 2 buldożki francuskie i prosi o pomoc w szukaniu im DS. Niebawem założę im wątek na Dogo, bo Kamil ma problem z korzystaniem z dogo i będę prosiła o pomoc we wstawieniu zdjęć, podrzucaniu i rozsyłaniu. Pamiętajcie - dobro powraca! :) Dam znać tu na wątku, jak już dziewuszki będą miały swój wątek - na razie muszę się zająć... pracą :) Quote
zuzlikowa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 andegawenka napisał(a):Gula w gardle....no cóż ....na klonowanie takie domki dawać:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dokładnie.... Quote
zuzlikowa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Nutusia napisał(a):Witam, witam i od razu proszę... Tym razem Kamil będzie potrzebował naszej pomocy. Ma u siebie na tymczasie 2 buldożki francuskie i prosi o pomoc w szukaniu im DS. Niebawem założę im wątek na Dogo, bo Kamil ma problem z korzystaniem z dogo i będę prosiła o pomoc we wstawieniu zdjęć, podrzucaniu i rozsyłaniu. Pamiętajcie - dobro powraca! :) Dam znać tu na wątku, jak już dziewuszki będą miały swój wątek - na razie muszę się zająć... pracą :) Daj znać...ano,powraca... Quote
nadee Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 a co z tym kilkutygodniowym szczeniakiem, którego kamil ma czy też miał na tymczasie? na zdjęciach wyglądał slodziutko.. Quote
zuzlikowa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 nadee napisał(a):a co z tym kilkutygodniowym szczeniakiem, którego kamil ma czy też miał na tymczasie? na zdjęciach wyglądał slodziutko.. Także byłabym bardzo ciekawa co z maluszkiem...a że słodki jest,to fakt! Quote
Cajus JB Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem konta. Skoro kasa już niepotrzebna przelewam na innego psa. To dobrze, że Mono znalazł dom. Poproszę o zdjęcia buldogów i opis na maila. Mam znajome osoby zajmujące się tą rasą. Quote
Ellig Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Nowe zdjecia :)Z domu od Pani Pauliny, teraz Gogus ma na imie Mono:) Quote
Ellig Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='andegawenka']No to mamy królewicza Tak...............:) Quote
Nutusia Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Poznajecie tego strachajłę, który ze strachu sikał pod siebie, warczał, szczekał i gryzł?... To nawet nie jest metamorfoza roku, ale chyba całego stulecia! :) No, co najmniej dekady! :eviltong: A biała kićka w tle to właśnie "Dzięcioł":evil_lol: Quote
Ellig Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/198470-Dwie-buldo%C5%BCki-francuskie-szukaj%C4%85-nowego-domu-razem-lub-osobno.-Potrzebne-og%C5%82oszenia Kamil prosi o szukanie domu dla buldozek:) Quote
Nutusia Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Oj, dzięki Ellig - co ja bym bez Ciebie zrobiła, Aniele?!!?!? :) Quote
zuzlikowa Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Dziewczyny...mam ogromną prośbę...p.Grażyna,która bardzo pomaga naszym beniom ma ogromny problem...nie będę się rozpisywać,lecz wkleję maila...moze któraś będzie mogła pomóc? [FONT=Arial][FONT=Arial]Witam Pani Romo, mam kłopot…., piszę do Pani bo może zetknęła się Pani z psiakiem, który miał operację TPLO. [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Moja niufka zerwała więzadło krzyżowe przednie i ma klikanie mogące odpowiadać urazowi łąkotki. Badanie rtg potwierdziło diagnozę dr. Sterny. 27 grudnia sunia będzie operowana przez dr Wąsiatycza w klinice w Poznaniu. Szukam kogoś kto miał psiaka operowanego przez dr Wąsiatycza , no i ma doświadczenie w opiece pooperacyjnej , już w domu nad takim psem. [/FONT][/FONT] Quote
Recommended Posts