Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jest - radość radością, a porządek musi być! Niech na ten wątek zaglądają ludzie, którzy chcą się ogrzać przy gogusiowym szczęściu, a nie tracili czasu Ci, którzy zaglądają, by odpowiedzieć na dramatyczny apel, bo takich apelujących jest niestety jeszcze caaaaałe mnóstwo :(

Posted

[quote name='Ellig']Ellig - 30 + 50 zl
Andegawenka - 30zl
Nadee - 20zl

powyższe wpłaty zarejestrowane.
Wielkie dzięki!!

kaska za transport i oponę przelana :)

Mono, pomyślności w nowym domku szczęściarzu ;)

Posted

Witam, witam i od razu proszę...
Tym razem Kamil będzie potrzebował naszej pomocy. Ma u siebie na tymczasie 2 buldożki francuskie i prosi o pomoc w szukaniu im DS. Niebawem założę im wątek na Dogo, bo Kamil ma problem z korzystaniem z dogo i będę prosiła o pomoc we wstawieniu zdjęć, podrzucaniu i rozsyłaniu. Pamiętajcie - dobro powraca! :) Dam znać tu na wątku, jak już dziewuszki będą miały swój wątek - na razie muszę się zająć... pracą :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Witam, witam i od razu proszę...
Tym razem Kamil będzie potrzebował naszej pomocy. Ma u siebie na tymczasie 2 buldożki francuskie i prosi o pomoc w szukaniu im DS. Niebawem założę im wątek na Dogo, bo Kamil ma problem z korzystaniem z dogo i będę prosiła o pomoc we wstawieniu zdjęć, podrzucaniu i rozsyłaniu. Pamiętajcie - dobro powraca! :) Dam znać tu na wątku, jak już dziewuszki będą miały swój wątek - na razie muszę się zająć... pracą :)

Daj znać...ano,powraca...

Posted

nadee napisał(a):
a co z tym kilkutygodniowym szczeniakiem, którego kamil ma czy też miał na tymczasie?
na zdjęciach wyglądał slodziutko..

Także byłabym bardzo ciekawa co z maluszkiem...a że słodki jest,to fakt!

Posted

Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem konta. Skoro kasa już niepotrzebna przelewam na innego psa.

To dobrze, że Mono znalazł dom.

Poproszę o zdjęcia buldogów i opis na maila. Mam znajome osoby zajmujące się tą rasą.

Posted

Poznajecie tego strachajłę, który ze strachu sikał pod siebie, warczał, szczekał i gryzł?... To nawet nie jest metamorfoza roku, ale chyba całego stulecia! :) No, co najmniej dekady! :eviltong:
A biała kićka w tle to właśnie "Dzięcioł":evil_lol:

Posted

Dziewczyny...mam ogromną prośbę...p.Grażyna,która bardzo pomaga naszym beniom ma ogromny problem...nie będę się rozpisywać,lecz wkleję maila...moze któraś będzie mogła pomóc?

[FONT=Arial][FONT=Arial]Witam Pani Romo, mam kłopot…., piszę do Pani bo może zetknęła się Pani z psiakiem, który miał operację TPLO. [/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Moja niufka zerwała więzadło krzyżowe przednie i ma klikanie mogące odpowiadać urazowi łąkotki. Badanie rtg potwierdziło diagnozę dr. Sterny. 27 grudnia sunia będzie operowana przez dr Wąsiatycza w klinice w Poznaniu. Szukam kogoś kto miał psiaka operowanego przez dr Wąsiatycza , no i ma doświadczenie w opiece pooperacyjnej , już w domu nad takim psem. [/FONT][/FONT]