nadee Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Ellig']Witam , przeslijcie namiary na Pania Lidke z adresem i nr telefonu postaram sie wyslac chociaz 1 worek karmy:) pozdrawiam[/QUOTE] :crazyeye: grazie dzień doberek. na pw wysyłam dane, które wysłala mi Yv kilka dni temu...tylko pls..zweryfikuj adres... tak na wszelki :p Quote
petit renard Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Hej, jaki jest duży piesek... i czy wiadomo jakich bedzie rozmairów gdy dorośnie? Czy ciągle przebywa w TYM domu gdzie chca sie go pozbyc? pozdrawiam + [URL="http://www.facebook.com/pages/GOD-is-DOG/139709559411138?v=app_2344061033#%21/event.php?eid=171035932929187&index=1"]event na facebooku [/URL] Quote
Ellig Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='nadee']:crazyeye: grazie dzień doberek. na pw wysyłam dane, które wysłala mi Yv kilka dni temu...tylko pls..zweryfikuj adres... tak na wszelki :p[/QUOTE] Kto moze zweryfikowac ten adres i podac mi na 100% wlasciwy,,,,,? Quote
Nutusia Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Jestem! Internet i telefonia komórkowa to jednak niekwestionowane potęgi! Wygląda na to, że mam jutro... randkę! :) Rozumiem, że Kamil będzie jedynie DT dla maluszka-puszka? Dogadam szczegóły z Ilo - rozumiem, że teraz jest w pracy i... pracuje! :) Quote
nadee Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Ellig']Kto moze zweryfikowac ten adres i podac mi na 100% wlasciwy,,,,,?[/QUOTE] no więc dane do p. Lidzi potwierdzone! dzwoniłam, do niej i bbbbb dziękuje!!! bbb!!! :loveu: :loveu: ma też przesłać później na emaila zdjęcia szczeniora. podobno są u niej na albumie na nk, ale ja się stantąd wykasowałam... w takim razie czekamy na Yv1958, żeby ogarnąć temat wizyty... ponieważ ona jest w kontakcie z kamilem no i dziewczyny... jesteście wielkie :p Quote
nadee Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='petit renard']Hej, jaki jest duży piesek... i czy wiadomo jakich bedzie rozmairów gdy dorośnie? Czy ciągle przebywa w TYM domu gdzie chca sie go pozbyc? pozdrawiam + [URL="http://www.facebook.com/pages/GOD-is-DOG/139709559411138?v=app_2344061033#%21/event.php?eid=171035932929187&index=1"]event na facebooku [/URL][/QUOTE] już się podłączyłam na fb! :p piesek nadal jest w TYM domu... ja niestety wiem tyle co ze zdjęć... po południu może będą nowe... p. Lidia ma mi przesłać na emaila. jeżeli chcesz podam Ci tel. do p. Lidii, zresztą jest na 1 stronie więc można dzwonić :evil_lol: psiaka jak najszybciej trzeba zabrać do osób, które nie traktują zwierząt jak meble... :shake: Quote
ilon_n Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 wciąż czekam na dane adresowe i kontakt do p. Kamila. Jeśli się sprężymy i wszystko będzie OKAY, to jest szansa, że już w tę niedzielę maluszek mógłby zabrać się przy okazji do Wawy!!! Quote
nadee Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='ilon_n']wciąż czekam na dane adresowe i kontakt do p. Kamila. Jeśli się sprężymy i wszystko będzie OKAY, to jest szansa, że już w tę niedzielę maluszek mógłby zabrać się przy okazji do Wawy!!![/QUOTE] jeny jeny... a Yv1958 nie ma.... chyba w takim razie napisze do niego na fb.. tylko żeby się nie wystraszył od nadmiaru pytań... Quote
Ellig Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Nutusia']Jestem! Internet i telefonia komórkowa to jednak niekwestionowane potęgi! Wygląda na to, że mam jutro... randkę! :) Rozumiem, że Kamil będzie jedynie DT dla maluszka-puszka? Dogadam szczegóły z Ilo - rozumiem, że teraz jest w pracy i... pracuje! :)[/QUOTE] Dziekuje Nutusiu:) Quote
nadee Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='ilon_n']wciąż czekam na dane adresowe i kontakt do p. Kamila. Jeśli się sprężymy i wszystko będzie OKAY, to jest szansa, że już w tę niedzielę maluszek mógłby zabrać się przy okazji do Wawy!!![/QUOTE] na PW prześlę ci telefon do chłopaka. tylko coś mi pisał, że bierze jeszcze jakiegoś szczeniaczka dziś lub jutro i przesłał mi jego zdjęcia... więc nie bardzo rozumiem, ale może chce mieć kilka :loveu: Quote
andegawenka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Nadee uważaj, bo łobuzeria grasuje po dogo i podpuszczają adopcjami...Dostał bana to założył nowy p[rofil. Na jednym wypisuje mordercze życzenia na innym proponuje adopcje...a teraz napisał że już adoptował i wkleił foty szczeniaka:shake:... Quote
ilon_n Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 W istocie jest pewien niepokojący sygnał w mailu od p. Kamila. Zatem zadanie Nutusi będzie bojowe. Zdekonspirować łobuza lub potwierdzić, że człowiek ma jednak szczere intencje. Na pewno wydamy psinkę na umowę o DT, nie inaczej. I to powinno dać nam odpowiedź czy DT ma uczciwe podejście. Quote
Ellig Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='andegawenka']Nadee uważaj, bo łobuzeria grasuje po dogo i podpuszczają adopcjami...Dostał bana to założył nowy p[rofil. Na jednym wypisuje mordercze życzenia na innym proponuje adopcje...a teraz napisał że już adoptował i wkleił foty szczeniaka:shake:...[/QUOTE] Przepraszam gdzie to napisal bo moze szkoda czasu Nutusi i Waszego i trzeba szukac dalej..... Quote
nadee Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='andegawenka']Nadee uważaj, bo łobuzeria grasuje po dogo i podpuszczają adopcjami...Dostał bana to założył nowy p[rofil. Na jednym wypisuje mordercze życzenia na innym proponuje adopcje...a teraz napisał że już adoptował i wkleił foty szczeniaka:shake:...[/QUOTE] domyślam się.. dlatego też ja się za to nie zabieram, ale jestem w kontakcie z ilon_n to chyba stały bywalec forum ;) Quote
andegawenka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Tak to się odbyło [url]http://www.dogomania.pl/threads/194636-_NOS%C3%93WKA_Wraca-z-adopcji_-Szukamy-nadal-domu-_Pszcz%C3%B3%C5%82ka-MAJA-_-pom%C3%B3%C5%BCcie_OG%C5%81OSZENIA!/page9[/url] Post 170,175,185,194 moderator, foty szczeniaka jako już betlejem nie stef wkleił na tym wątku 185 chyba że usunieto...4 malutkie fotografie z komentarze że już adoptował bez wymaganiań jakie tu stawiamy:shake: Quote
ilon_n Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [B]Andegawenko[/B], poproszę o link do wątku z fotkami szczeniaka!! i wpisami, o których wspomniałaś. [B]Nadee[/B] zidentyfikuj proszę czy to może ten sam szczeniak (jeśli masz fotkę w mailu) Quote
nadee Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='ilon_n'][B]Andegawenko[/B], poproszę o link do wątku z fotkami szczeniaka!! i wpisami, o których wspomniałaś. [B]Nadee[/B] zidentyfikuj proszę czy to może ten sam szczeniak (jeśli masz fotkę w mailu)[/QUOTE] dziewczyny.. ja się nie łapie na tych wątkach.. post 185 nie ma zdjęć... podajcie mi emaila to Wam prześlę fotki... ilon_n na pW wiaodmości do ciebie nie dochodza... Quote
Nutusia Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 No po prostu ręce z majtkami opadają na ten podły świat!!!!!! :( Quote
Yv1958 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='nadee']jeny jeny... a Yv1958 nie ma.... chyba w takim razie napisze do niego na fb.. tylko żeby się nie wystraszył od nadmiaru pytań...[/QUOTE] Wyslalam Ilonce numer telefonu do Kamila. Jestem!!! Przepraszam!!! Quote
Yv1958 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Ellig']Kto moze zweryfikowac ten adres i podac mi na 100% wlasciwy,,,,,?[/QUOTE] Juz podaje!!! Quote
andegawenka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Ilona, postaram się odszukać fotki ze szczeniakiem, jesli nie zostały usunięte. Nadee tam nie było fot tylko link do wątku w którym stef życzył psu smierci... Quote
ilon_n Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='nadee']dziewczyny.. ja się nie łapie na tych wątkach.. post 185 nie ma zdjęć... podajcie mi emaila to Wam prześlę fotki... ilon_n na pW wiaodmości do ciebie nie dochodza...[/QUOTE] posty zostały zmoderowane, zostały tylko 3 wpisy tego użytkownika, ale mam wrażenie, że nie jest to ten sam człowiek. Pisz do mnie na maila: [email]ilonnn@gmail.com[/email] skrzynka zapycha mi się z minuty na minutę :/ Quote
andegawenka Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Nie z wątku z którego przyszło ostrzeżenie usunieto w całości jego posty. Łobuż miał dwa profile, steff i betlejem Quote
Nooks Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Ja tez juz jestem! czy stef to ta sama osoba co Kamil R? nie wiem czy czegos nie pokrecilam.. I ztego co rozumiem jest juz umuwione ze Natus pojedzie na spotkanie z Kamilem? Quote
Yv1958 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='andegawenka']Nadee uważaj, bo łobuzeria grasuje po dogo i podpuszczają adopcjami...Dostał bana to założył nowy p[rofil. Na jednym wypisuje mordercze życzenia na innym proponuje adopcje...a teraz napisał że już adoptował i wkleił foty szczeniaka:shake:...[/QUOTE] On na szczescie odezwal sie na FB. Obejrzalam zdjecia. Tak ladnie pisal... Mozna go znalezc klikajac jego imie i nazwisko na Google. Ma odpowiedzialna prace. Mysle, ze to dobrze rokuje? Chociaz.....roznie to bywa! Quote
Recommended Posts