Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hello :D

Od piatego listopada noce nie przespane,ale na szczęscie wraca wszystko do normy - małe Staffiki zaczynaja być "samodzielne" i bardzo kontaktowe :D :D :D

Pozdrówka :drinking: :drinking:

Posted

Ha , pewnie,ze tak ,ale pocieszam się,ze jest to mój juz szósty miot małych gladiatorków(czyli bullowatych) i obrałam juz pewna taktykę wychowawczą :D :D niestety jednego chyba jednak nie nauczę :fadein: a mianowicie aby zaczęły sprzatać po sobie "niespodzianki" :wink:

Jeszcze ok,10-ciu dni to mnie ominie, ale zaczynaja już pałaszować miesko no i zmienia sie "zawartosć kupki".Matka jeszcze sprząta ,ale jak dołożę karmę :( :( :( to cała "zas.....robota"przechodzi na mnie :D - ale i tak nie mogę sie doczekać jak zaczną"rozrabiać" :D :D :D

Posted

No to gratulacje!!!!!!!!!!!!

Ale przyznam, że czuję się doknięty... Ty masz na codzień te cudne potfurki, ale większośc z nas nie... DAWAJ FOTY !!! :D

zdrowie maluchów i za Waszą cierpliwość :drinking: :drinking:

Posted

JOłł ,a co Wy myslicie ,że je chowam pod koudra i nie kcem nikomu pokazać - POPROSTU NIE MUIEM WRZUCIĆ ŻADNEGO ZDJECIA, przecież juz dawno moje psiaki bym powlepiała (gdziekolwiek-wszedzie :wink: ),a Moja Druga Połowa przychodzi tak pózno,ze nie ma juz czasu aby mnie tego nauczyć(15198 razy prosiłam :( :( )

D....a i tyle :roll:

Zdrówko :drinking: :drinking: pępkówke już mielismy :wink:

Posted

CHI jak miło Cie widzieć :D :D :D

Co slychać ,już lepiej samopoczucie ,ma nadzieje,ze tak ??! :)

Dziekuje za gratulki :wink:

BossTone ,dziekuje Ci za cheć pomocy,ale wyobraz sobie ,że Paweł miał chwilke i fotki już lecą :D :D :D ,a na :drinking: nie mozemy sie doczekać :wink:

Zdrówka od Pablo :D 1M.JPG,5M.JPG,4M.JPG,6M.JPG

Posted

Ptfu,ptfu,ptfu,ptfu :lol: , fotki były robione jak miały niespełna 4-ry tygodnie, tera są "ciut" wieksze ale o olbrzymich "mozliwosciach" :D :D :D

BossTone szczerze jestem z nich zadowolona,generalnie lepszy miot od poprzedniego (tak uważam :) )

No raczej u mnie nie bedzie "kolorowych" jedynie to wystepuje odcień mahoniowy :)

nice_girl dzieki , tak cztery sa zadatkowane :angel:

Sama mam ochote je zjeść , z reszta jak zawsze wszystkie :lol: :lol: