betka-sp Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Elitesse napisał(a):do mnie potwierdzenie doszlo wczoraj aa.to do mnie tez powinno zaraz dojść /w końcu to ta sama poczta,;) tylko pańcia musi przepakowac i na wisoke dowieść;)/ Quote
Yourii Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Elitesse napisał(a):na potwierdzeniu jest info ze 10 zl Dzieki, do mnie pewnie jak zwykle potwierdzenie nie dojdzie i bedę musiała za numerkami stać. Ja nie wiem czy to moja poczta tak szwankuje czy mój adres jakiś pechowy... :) Quote
Elitesse Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 TOLERANT TESSIE ze Zahrabske - IV BIS Weteran FELICJA Elitesse - Zwyc Ml, BOB Junior na hali zimno, dojazd wogole nie oznakowany, ale ogolnie wystawa sympatyczna Quote
Zuza i Noddy Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Elitesski gratulacje, Tessie w świetnej formie i cudownie wygląda ;) Quote
maga18 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 GRATLUJE ELITESSE!!! Opłacało się czekać :) moje grzywy nawet nawet poszalały :grins: EL LIBERTADOR - SIMON Di China Latina - BOB BABY Mł.Ch.Pl, Mł.Zw.Kl.Pl BRUNO BANANI Gattaca - dosk I/2, CWC i Zw.Pies - spełnił warunki na Ch.Pl :laola: DORIS DAY Gattaca - dosk I/3, Zw.Mł - brakuje jej 1 'małego' Zw.Mł do Mł.Ch :) oraz wystawiana prze zemnie suczka - ORKA Bedża Lay - dosk I/4, CWC - spełniła warunki na Ch.Pl - miło mi, ponieważ dwa wnioski CWC dostała ze mną :) Quote
veronika7777 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 moje 2 diabelki : sznaucer olbrzym BOB,BOG 2 -INT MULTI CH REMUS Szczurolap z Dalekiej BOB PUPPY - NORTHON Nergal i reszta towarzystwa wystawiana przeze mnie BIS BABY 1 -dogo canario ULA de Presa Awangarda BOB-szn sredni pieprz i sol Ml.Zw.Pl. BELLE EPOQUE Spirit of Silver Lake 5,5 msc baby,ale jakie ciezkie :cool3: Quote
maga18 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 hmm widze ze pudlo to nie bylo stworzone z mysla o psach :/ zero antyposlizgowej maty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! katastrofa Quote
sylrwia Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Czy wpadło może komuś w obiektyw moje małe węgierskie suczydło jak biegaliśmy na bis szczeniaków? Quote
Dididka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 to i ja się dołączam do zapytania o bis szczeniaków - może ujął ktoś moją nowofundlandkę? Quote
Yourii Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Super gratuluję! My mamy ZW.MŁ i rozpoczęliśmy MŁ.CH.PL :) Quote
izabelka_70 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 fotek nie mam ale mam 2 filmiki :-) BIS Puppy http://www.youtube.com/watch?v=Wt0FS6Him68 i BOG VI grupy http://www.youtube.com/watch?v=erFlH2AQrmY&feature=related Żużelek poszalał BOB, BOG II :-))) dziewczyny klasa młodzieży Lady dosk III, Kitty dosk IV Quote
PodajLape.pl Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Gratulujemy wszystkim Zwycięzcom!!! Zainteresowanych zapraszam do obejrzenia luźnej fotorelacji z wystawy w Drzonkowie: www.podajlape.pl/aktualnosci/244/XXIX-Zielonogorska-Wystawa-Psow-Rasowych-Drzonkow-2011-fotorelacja.php Quote
TANANA Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 odział Zielona Góra jest NIEPRZYJAZNY dla WYSTAWCÓW !!! Tanana YUPIK UNKAS kl weteranów V1, Najlepszy weteran, Zw. Rasy Drzonków (CAC) 6.03. 2011 - fotki z wystawy FOTO Alaskan Malamute Akita Amerykański AkitaJapoński Chow chow Samoyed Syberian Huski i kilka innych Quote
TANANA Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 odział Zielona Góra jest NIEPRZYJAZNY dla WYSTAWCÓW !!! GRATULACJE dla wszystkich zadowolonych :) Tanana YUPIK UNKAS kl weteranów V1, Najlepszy weteran, Zw. Rasy Drzonków (CAC) 6.03. 2011 - fotki z wystawy FOTO Alaskan Malamute Akita Amerykański AkitaJapoński Samoyed Syberian Huski i kilka innych Quote
Don_Vito Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ma ktoś może zdjęcia z BOG 2 i BIS ? :cool3: Quote
Maalwi Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Dididka']to i ja się dołączam do zapytania o bis szczeniaków - może ujął ktoś moją nowofundlandkę? Ja mam 1 ujęcie niuffka. Nie wiem,czy to o tego chodzi,ale proszę: * Bibi zdobyła WO I :) Quote
Dididka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Maalwi bardzo dziękuję za fotkę z niufkiem, tak, to moje maleństwo :)))) Quote
Maalwi Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='Dididka']Maalwi bardzo dziękuję za fotkę z niufkiem, tak, to moje maleństwo :)))) Prosze bardzo,jak chcesz mogę w dużych rozmiarach wysłać na maila :) Quote
Dididka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 jestem za :) wyślij proszę na didi@com-service.pl Dziękuję z góry!! Quote
Maalwi Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='Dididka']jestem za :) wyślij proszę na didi@com-service.pl Dziękuję z góry!! Już wysłałam. A ma ktoś moze fotki Bibi? (grzywacz z avatara :)) Quote
Recommended Posts