gidelskie-psy Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 obsada sędziowska [U][B]Sobota [/B][/U][B]grII [/B] Jan Gajewski Małgorzata Hałas Maciej Kozber Anna Kochan Jerzy Prywiński [B]Gr IV[/B] Jan Ryk [B]Gr VII [/B] Jan Ryk [B]GrIX [/B] Leos Jancik Zofia Konderla Piotr Król Bogusława Szydłowicz-Polańczyk [B]Młody prezenter [/B] Maria Zasada [U][B]Niedziela[/B][/U] [B]Gr I[/B] Marek Czerniakowski Anna Kochan Jerzy Prywiński [B]GrIII[/B] Jan Gajewski Leoś Jancik Maria Zasada [B]grV[/B] Maciej Kozber [B]Gr VI [/B] Jan Ryk [B]Gr VIII[/B] Zofia Konderla Bogusława Szydlowicz-Polańczyk [B]GrX[/B] Andrzej Brablentz [B]Młody prezenter[/B] Piotr Król [U][B] Termin zgłoszeń 09.02.2011[/B][/U] Opłaty do 09.02 po 09.02 i na wystawie Pierwszy pies 80 zł 130 zł Następny pies 70 zł 130 zł baby,szczeniak 40 zł 130 zł Interchampion 50 zł 130 zł weteran i rasy polskie bezpłatnie pod warunkiem wystawienia Młody prezenter 20 zł więcej info na zkwp.zgora.pl Quote
Marchewkowy Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Kiedy można spodziewać się podziału sędziów na rasy? Quote
Elitesse Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 ja na 90 % bede, jeszcze czekam na podzial na rasy Quote
Ginkat Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Sobota - 05.03.2011 II, IV, VII, IX [SIZE=-1]II. Jan Gajewski -Cane Corso Italiano, Dog argentyński, Dog kanaryjski, Dog niemiecki, Dog z Majorki, Dogue de Bordeaux, Fila Brasileiro, Mastif angielski, Mastif neapolitański, Tosa Małgorzata Hałas -Bokser, Broholmer, Buldog angielski, Bullmastif, Rottweiler, Shar Pei Maciej Kozber -Doberman, Pinczery, Sznaucery, Czarny terier Anna Kochan -Pozostałe rasy Jerzy Prywiński -Appenzeller, Berneński pies pasterski, Duży szwajcarski pies, Entlebucher, Owczarek kaukaski, Owczarek środkowoazjatycki [SIZE=-1]IV. Andrzej Brabletz [SIZE=-1]VII. Jan Ryk [SIZE=-1]IX. Zofia Konderla -Buldog francuski, Boston Terrier, Mops, Pudel Piotr Król -Pozostałe rasy Božena Ovesná -Chihuahua, Chiński grzywacz Bogusława Szydłowicz-Polańczyk -Bichon frise, Bolończyk, Coton de Tulear, Hawańczyk, Lwi piesek, Maltańczyk, Phalene, Papillon, Rosyjski Toy Młody Prezenter Maria Zasada Niedziela - 06.03.2011 I, III, V, VI, VIII, X [SIZE=-1]I. Marek Czerniakowski -Owczarek niemiecki Anna Kochan -Pozostałe rasy Jerzy Prywiński -Australian Cattle Dog, Bearded Collie, Border Collie, Bouvier des Ardennes, Bouvier des Flandres, Kelpie, Owczarek australijski, Owczarek staroangielski (Bobtail), Owczarek szetlandzki, Owczarek szkocki [SIZE=-1]III. Jan Gajewski -Teriery w typie bull Božena Ovesná -Pozostałe rasy Maria Zasada -Australian Silky Terrier, English Toy Terrier, West Highland White Terrier, Yorkshire Terrier [SIZE=-1]V. Maciej Kozber [SIZE=-1]VI. Jan Ryk [SIZE=-1]VIII. Zofia Konderla -Labrador, Spaniele (wszystkie odmiany) Bogusława Szydłowicz-Polańczyk -Pozostałe rasy [SIZE=-1]X. Andrzej Brabletz Młody Prezenter Piotr Król Quote
Yourii Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 tak myślę o tej wystawie, chociaż sędziny nie znam... a w tym samym czasie jest jeszcze wystawa w Jarosławiu... jeszcze jest trochę czasu, więc mam czas by się zastanowić którą wybrać :) Quote
betka-sp Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 my sie zgłosiliśmy ...z oba suczami ;) Quote
Różyczka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 UWAGA!!! Termin przyjmowania zgłoszeń na naszą wystawę ostatecznie został przedłużony do dnia 15.02.2011(wtorek) wyłącznie poprzez FORMULARZ INTERNETOWY - zgłoszenia w innej formie nie będą przyjmowane. Opłaty obowiązują jak za zgłoszenia w pierwszym terminie. Po 15.02.2011 opłata wynosi 130,00 zł. za psa bez względu na klasę i liczbę zgłoszonych psów. Quote
agairiki Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Ja również chętnie się zgłoszę, ale nie ma tam nigdzie formularza zgłoszeniowego do MP (tzn. nie mogę znaleźć ;) ) może mógłby mi ktoś z was podac link do formularza zgłoszeniowego do Mlodego Prezentera? Quote
Elitesse Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 ciekawe kiedy pojawi sie jakis wykaz wystawcow Quote
Zuza i Noddy Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Szukam transportu na niedziele dla 1 osoby bez psa. Quote
maga18 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 plan sedziowania http://www.zkwp.zgora.pl/wystawa/2011/PS.pdf katalog http://www.zkwp.zgora.pl/wystawa/2011/WP.pdf Quote
betka-sp Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 nooo..jestem pod wrażeniem ;)) za szybkość;) Quote
Elitesse Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 o super ! i pierwszy raz od niepamietnych zcasow moja rasa nie jest na koncu !! Quote
af2p Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Chciałem się dowiedzieć czy ta wystawa jest na dworze na terenie WOSiRu? Chciałem pierwszy raz zawitać jako widz i stąd moje pytanie :) Czy dla widza wystawa jest płatna? Quote
Elitesse Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 wystawa odbywa sie w halach WOSIR-u przy ulicy Olimpijskiej 20 widzowie placa bilety za wstep - zwykle ok 10 zl Quote
Yourii Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Zapisałam moją mała i koło dwu-masowe w aucie mi padło:placz::placz::placz: a tu za tydzień wystawa :placz::placz: A ciekawe ile za parking sobie policzą... Quote
betka-sp Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 a właśnie...doszły już do Was potwierdzenia zgłoszenia pocztą ?? bo ja mam tylko mailem, z informacja, że pocztą tez przyjdzie zgłoszenie i numery...ale na razie cisza Quote
Elitesse Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 do mnie potwierdzenie doszlo wczoraj Quote
Recommended Posts