Różyczka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 PumaD napisał(a):A kto bedzie te pokazy organizowal ? Chodzi mi oczywiscie o szkoleniowca/ pozoranta ? Tutaj jest temat wystawy: http://www.dogomania.pl/threads/201847-Krajowa-Wystawa-Dobermanów-07.05.2011-Łódź O pokazie jest więcej na: http://www.dobermannstar.pl/ Pozorantem będzie: Ludek Silhavy (http://www.dogschoolk9.com/) 05-06.05.br. jest organizowane szkolenie z Jego udziałem :-) Quote
pawelg Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Mam sobie wybrac sedziego ;) taka dostalem odpowiedz z oddzialu ;) wiec chyba jutro sie zglosze... Quote
Asiaczek Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [quote name='Karilka']Słyszałam, ze jesteś ogóreczkowa mistrzyni. Ja tam uwielbiam konserwowe, zwłaszcza krakusa. Chrup, chrup... Co do tematu: Podczas Łódzkiej wystawy atrakcją będą DOBERMANY. Będą pokazy gryzienia itd... Tak, Krakus jest najlepszy:) Nie wiem, czy zdążę na pokazy dobermańskie, ale postaram się być:) Pzdr. Quote
Adamant Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 pawelg napisał(a):Mam sobie wybrac sedziego ;) taka dostalem odpowiedz z oddzialu ;) wiec chyba jutro sie zglosze... ale masz fajnie;) Quote
Judit Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 a ja mam pytanie, do kiedy można zmienić klasę? dzwonie do tego związku od poniedziałku, wysyłam emaile, i nic..... ==' ja nie wiem co to za wspaniała organizacja że nikt nic nie wie.... Quote
Różyczka Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Judit napisał(a):a ja mam pytanie, do kiedy można zmienić klasę? dzwonie do tego związku od poniedziałku, wysyłam emaile, i nic..... ==' ja nie wiem co to za wspaniała organizacja że nikt nic nie wie.... Wszelkie zmiany były możliwe do końca terminu przyjmowania zgłoszeń, czyli 18.04.br. do godz.20:00, więc poniedziałek to już za późno ;) Quote
Judit Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 no nie sądze że za późno... pierwszy email wysłany był 17 Kwietnia 2011 13:58 skoro do 18.04 do 20:00 przyjmowali zgłoszenia a my dzwoniliśmy tego właśnie dnia w godzinach 14-20 to dlaczego ma to być za późno? jako że nikt ze związku nie może zmienić klasy to kazano nam dzwonić pod numer firmy jakiejś tam i u nich zmieniać. A do nich dodzwonić się nie można było w ogóle. :roll: Quote
Różyczka Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Przepraszam, ubzdurało mi się, że 18 to niedziela i ciągle jestem o jeden dzień do tyłu ;) Odnośnie tematu, jeżeli zostało wysłane do końca terminu przyjmowania zgłoszeń na ten mail biuro...zkwp... i dostałaś automatyczne potwierdzenie, że dotarło to niestety teraz musisz poczekać na maila od Pana zajmującego się tym, że sprawa została załatwiona. Potrzeba trochę cierpliwości, bo do 7 dni może to potrwać. Quote
Judit Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 dzięki za wyjaśnienie. Ja jednak dalej martwie się że nic nie da się zrobić. :watpliwy: email wysłany na adres lodz@wystawy.net, w tej samej chwili przyszło automatyczne potwierdzenie i na tym koniec. Dzwoniłam do pani w związku i tam powiedziano mi że nic z tego emaila nie będzie bo one się tym nie zajmują i nikt nic nie zrobi i że to trzeba dzwonić na podany numer do firmy bo tylko tamci mogą zmienić klasę (a do tej firmy już się w ogóle nie dodzwoniłam). chaoooos.... teraz pozostaje już chyba tylko czekać.. Quote
owczarek'ab Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 owczarek'ab;16626676 napisał(a): Jakby ktoś był chętny do pożyczenia psa na MP (najlepiej większego) to proszę o kontakt ;) Ponawiam. Na sobotę, w niedziele nie wiem czy dojadę. Quote
maciek_axa Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Szukam transportu z okolic Inowrocławia/Bydgoszczy/Konina/Torunia dla jednej osoby i młodej, nie dużej i nie kłopotliwej suni niufka :) Oczywiście dokładam się do paliwa... :) Quote
Asiaczek Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Judit napisał(a):dzięki za wyjaśnienie. Ja jednak dalej martwie się że nic nie da się zrobić. :watpliwy: email wysłany na adres lodz@wystawy.net, w tej samej chwili przyszło automatyczne potwierdzenie i na tym koniec. Dzwoniłam do pani w związku i tam powiedziano mi że nic z tego emaila nie będzie bo one się tym nie zajmują i nikt nic nie zrobi i że to trzeba dzwonić na podany numer do firmy bo tylko tamci mogą zmienić klasę (a do tej firmy już się w ogóle nie dodzwoniłam). chaoooos.... teraz pozostaje już chyba tylko czekać.. Może spróbuj wysłac SMS'a pod ten podany numer. Tylko trzeba jakoś tak go sformułować, abyś mogła zadzwonić w podanym terminie czy jakoś inaczej się domówić:) Pzdr. Quote
Elitesse Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 mam nadzieje ze niedlugo sie plan sedziowania pojawi Quote
Agasia Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Merrick']Ja chcę plan sędziowania :sabber:[/QUOTE] No najwyzszy czas! :) Quote
bicolor Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Szukam psiaka na Młodego Prezentera na sobote 7.05 :) Obojętnie jaka rasa :) Quote
massima Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='Merrick']Ja chcę plan sędziowania :sabber:[/QUOTE] Ja też - najwyższa pora już na PLAN !!! Quote
Guciek Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Miejmy nadzieję, że pojawi się jutro, góra 4 maja... Quote
Nugatika Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 a ja mam pytanie do Lodzian, czy teren wystawy znajduje sie daleko od Dworca Centralnego. bede jechac z rzeszowa pociagiem i wlasnie nie wiem na ktorym dworcu wysiasc, zeby bylo najlepiej. Quote
panienkabubu Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Do nas też dotarło potwierdzenie a planu sędziowania nadal brak :( Quote
Recommended Posts