Asiaczek Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Podaję link do strony O/Łódź z danymi dot. wystawy CACIB 7-8.05.2011 r. [url]http://www.lodz.zkwp.pl/oddzialy.php?n=wys_2011_m&oddzial=lodz[/url] Na razie wymienionych jest 4 sędziów na V gr., ale ponieważ każdy z nich nam pasuje - jedziemy:) pzdr. Quote
Błyskotka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ja czekam na podział sędziów ;). A 2 z nich mi nie pasuje. Quote
Asiaczek Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Ja tez z ciekawością będe wypatrywała podziału na sędziów, ale całą czwórka jak dla mnie jest OK. pzdr. Quote
macsow1 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 z tego co wiem pani Jilkova ma uprawnienia tylko na szpice- tak wiec szpice beda pewnie jej. Quote
Asiaczek Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='macsow1']z tego co wiem pani Jilkova ma uprawnienia tylko na szpice- tak wiec szpice beda pewnie jej.[/QUOTE] To co? Rozkminiamy całą czwórkę? Pani Stolarska - cała V gr. Pani Ovesna - cała V gr. A Pan Belkin..? pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='macsow1']Belkin - cała grupa[/QUOTE] O, i wsio jasne:) No, prawie... Pzdr. Quote
Agasia Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 VI i VII obstawiona slabiutko, ale nie mogloby mnie zabraknac w Lodzi, to prawie ze juz moja tradycja! ;) Quote
Asiaczek Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 No to jest szansa, że się spotkamy:) Pzdr. Quote
Kisses Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 ja poczekam na rozpiskę grupy 3 ;) Fajnie, że w oba dni MP mają sędziowie zza granicy Quote
katik Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Kisses napisał(a):ja poczekam na rozpiskę grupy 3 ;) Też poczekam, a potem się zastanowię. Quote
Oliwia&Asha Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Ja będę na pewno w goldenach z Ashą i Wenką. :) Nie wiem jeszcze jak z MP... Quote
IwonCairn Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Prawdopodobnie pojawimy się i my, o ile nie znajdziemy do tego czasu jakiejś ciekawej wystawy zagranicznej z dobrą obsadą sędziowską. Quote
kajkoowa Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Ja będę jako obserwator w pierwszy dzień :) Quote
macsow1 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 \[FONT=Tahoma]7.05.2011 (sobota/Saturday) - grupy/groups: 1, 3, 4, 5, 6[/FONT] [FONT=Tahoma]8.05.2011 (niedziela/Sunday) - grupy/groups: 2, 7, 8, 9, 10[/FONT] [FONT=Tahoma]Planowana obsada sędziowska - Judges[/FONT] [FONT=Tahoma]FCI 1[/FONT] [FONT=Tahoma]sobota [/FONT] [FONT=Tahoma](Saturday)[/FONT][FONT=Tahoma]Waldemar Federak (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Owczarek niemiecki - psy[/FONT] [FONT=Tahoma]Andrzej Kaźmierski (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Owczarek niemiecki - suki[/FONT] [FONT=Tahoma]Elżbieta Chwalibóg (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Owczarek szkocki długowłosy[/FONT] [FONT=Tahoma]Owczarek szkocki krótkowłosy[/FONT] [FONT=Tahoma]Welsh Corgi Cardigan[/FONT] [FONT=Tahoma]Welsh Corgi Pembroke[/FONT] [FONT=Tahoma]Andrzej Stępiński (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Chodsky Pes[/FONT] [FONT=Tahoma]Ciobanesc Romanesc Carpatin[/FONT] [FONT=Tahoma]Komondor[/FONT] [FONT=Tahoma]Kuwasz[/FONT] [FONT=Tahoma]Owczarek podhalański[/FONT] [FONT=Tahoma]Polski owczarek nizinny[/FONT] [FONT=Tahoma]Leoś Jańcik (CZ)[/FONT] [FONT=Tahoma]Australian Cattle Dog[/FONT] [FONT=Tahoma]Australian Stumpy Tail Cattle Dog[/FONT] [FONT=Tahoma]Bouvier des Flandres[/FONT] [FONT=Tahoma]Owczarek australijski - Kelpie[/FONT] [FONT=Tahoma]Owczarek australijski - typ amerykański[/FONT] [FONT=Tahoma]Owczarek francuski Briard[/FONT] [FONT=Tahoma]Owczarek pikardyjski[/FONT] [FONT=Tahoma]Owczarek pirenejski[/FONT] [FONT=Tahoma]Saarloswolfhund[/FONT] [FONT=Tahoma]Luis Manuel Calado Catalan (P)[/FONT] [FONT=Tahoma]Border Collie[/FONT] [FONT=Tahoma]Owczarek szetlandzki[/FONT] [FONT=Tahoma]Petra Marova (CZ)[/FONT] [FONT=Tahoma]Bearded Collie[/FONT] [FONT=Tahoma]Biały owczarek szwajcarski[/FONT] [FONT=Tahoma]Owczarek francuski - Beauceron[/FONT] [FONT=Tahoma]Owczarek staroangielski - Bobtail[/FONT] [FONT=Tahoma]Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Bergamasco[/FONT] [FONT=Tahoma]Ceskoslovensky Vlcak[/FONT] [FONT=Tahoma]Owczarek holenderski[/FONT] [FONT=Tahoma]Owczarek południoworosyjski - Jużak[/FONT] [FONT=Tahoma]Owczarki belgijskie (Groenendael, Lakenois, Malinois, Tervueren)[/FONT] [FONT=Tahoma]Puli[/FONT] [FONT=Tahoma]Pumi[/FONT] [FONT=Tahoma]Schipperke[/FONT][FONT=Tahoma]FCI 2[/FONT] [FONT=Tahoma]niedziela[/FONT] [FONT=Tahoma](Sunday)[/FONT][FONT=Tahoma]Joanna Kiełkiewicz (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]szwajcarskie psy pasterskie[/FONT] [FONT=Tahoma]Andrzej Kot (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Buldog angielski[/FONT] [FONT=Tahoma]Bullmastiff[/FONT] [FONT=Tahoma]Hovawart[/FONT] [FONT=Tahoma]Mastif angielski[/FONT] [FONT=Tahoma]Silviane Thompousky (F)[/FONT] [FONT=Tahoma]Dogue de Bordeaux[/FONT] [FONT=Tahoma]Mastif tybetański[/FONT] [FONT=Tahoma]Małgorzata Hałas (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Anatolian[/FONT] [FONT=Tahoma]Fila Brasileiro[/FONT] [FONT=Tahoma]Leonberger[/FONT] [FONT=Tahoma]Shar Pei[/FONT] [FONT=Tahoma]Tosa[/FONT] [FONT=Tahoma]pozostałe rasy z grupy 2 FCI[/FONT] [FONT=Tahoma]Olga Dolejsova (CZ)[/FONT] [FONT=Tahoma]Owczarek kaukaski[/FONT] [FONT=Tahoma]Owczarek środkowoazjatycki[/FONT] [FONT=Tahoma]Otokar Vondrous (CZ)[/FONT] [FONT=Tahoma]Landseer[/FONT] [FONT=Tahoma]Nowofundland[/FONT] [FONT=Tahoma]Mastif pirenejski[/FONT] [FONT=Tahoma]Pirenejski pies górski[/FONT] [FONT=Tahoma]Danilo Giorgio (I)[/FONT] [FONT=Tahoma]Bernardyn[/FONT] [FONT=Tahoma]Dog argentyński[/FONT] [FONT=Tahoma]Mastif neapolitański[/FONT] [FONT=Tahoma]Aleksy Belkin (RUS)[/FONT] [FONT=Tahoma]Czarny terier[/FONT] [FONT=Tahoma]Sznaucer miniaturowy czarny[/FONT] [FONT=Tahoma]Anna Bogucka (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Bokser[/FONT] [FONT=Tahoma]Cane Corso Italiano[/FONT] [FONT=Tahoma]Dog kanaryjski[/FONT] [FONT=Tahoma]Dog z Majorki - Ca de bou[/FONT] [FONT=Tahoma]Pettko Csaba (H)[/FONT] [FONT=Tahoma]Dog niemiecki[/FONT] [FONT=Tahoma]Jan Gajewski (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Pinczer średni[/FONT] [FONT=Tahoma]Sznaucer miniaturowy biały[/FONT] [FONT=Tahoma]Sznaucer miniaturowy pieprz i sól[/FONT] [FONT=Tahoma]Sznaucer średni[/FONT] [FONT=Tahoma]Luis Manuel Calado Catalan (P)[/FONT] [FONT=Tahoma]Doberman [/FONT] [FONT=Tahoma]Sznaucer olbrzym[/FONT] [FONT=Tahoma]Andrzej Stępiński (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Pinczer miniaturowy[/FONT] [FONT=Tahoma]Sznaucer miniaturowy czarno srebrny[/FONT] [FONT=Tahoma]Helmut Weiler (D)[/FONT] [FONT=Tahoma]Rottweiler[/FONT][FONT=Tahoma]FCI 3[/FONT] [FONT=Tahoma]sobota [/FONT] [FONT=Tahoma](Saturday)[/FONT][FONT=Tahoma]Juza Beradze (GEO)[/FONT] [FONT=Tahoma]Bulterier miniaturowy[/FONT] [FONT=Tahoma]Bulterier[/FONT] [FONT=Tahoma]Skye Terrier[/FONT] [FONT=Tahoma]Terier walijski[/FONT] [FONT=Tahoma]Terier szkocki[/FONT] [FONT=Tahoma]Olga Dolejsova (CZ)[/FONT] [FONT=Tahoma]Cairn Terrier[/FONT] [FONT=Tahoma]Jack Russell Terrier[/FONT] [FONT=Tahoma]Parson Russell Terrier[/FONT] [FONT=Tahoma]Norfolk Terrier[/FONT] [FONT=Tahoma]Norwich Terrier[/FONT] [FONT=Tahoma]Jan Gajewski (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Airedale Terrier[/FONT] [FONT=Tahoma]Border Terrier[/FONT] [FONT=Tahoma]Foksterier krótkowłosy[/FONT] [FONT=Tahoma]Foksterier szorstkowłosy[/FONT] [FONT=Tahoma]Irish Soft Coated Wheaten Terrier[/FONT] [FONT=Tahoma]Kerry Blue Terrier[/FONT] [FONT=Tahoma]Niemiecki terier myśliwski[/FONT] [FONT=Tahoma]Krystyna Jasielska (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Yorkshire Terrier (psy i suki - klasy: baby, szczeniąt, młodzieży, weteranów)[/FONT] [FONT=Tahoma]Andreas Schemel (A)[/FONT] [FONT=Tahoma]American Staffordshire Terrier[/FONT] [FONT=Tahoma]Staffordshire Bull Terrier[/FONT] [FONT=Tahoma]Vladimira Ticha (CZ)[/FONT] [FONT=Tahoma]West Highland White Terrier[/FONT] [FONT=Tahoma]Jakub Tvrdik (CZ)[/FONT] [FONT=Tahoma]Yorkshire Terrier (psy i suki - klasy: pośrednia, otwarta, championów)[/FONT] [FONT=Tahoma]Otakar Vondrous (CZ)[/FONT] [FONT=Tahoma]Australian Silky Terrier[/FONT] [FONT=Tahoma]Dandie Dinmont Terrier[/FONT] [FONT=Tahoma]Sealyham Terrier[/FONT] [FONT=Tahoma]Terier australijski[/FONT] [FONT=Tahoma]Terier czeski[/FONT] [FONT=Tahoma]Terier irlandzki[/FONT][FONT=Tahoma]FCI 4[/FONT] [FONT=Tahoma]sobota[/FONT] [FONT=Tahoma](Saturday)[/FONT][FONT=Tahoma]Lenka Fairaislova (CZ)[/FONT] [FONT=Tahoma]Leszek Siejkowski (PL)[/FONT][FONT=Tahoma]FCI 5[/FONT] [FONT=Tahoma]sobota[/FONT] [FONT=Tahoma](Saturday)[/FONT][FONT=Tahoma]Zdenka Jilkova (CZ)[/FONT] [FONT=Tahoma]Szpice[/FONT] [FONT=Tahoma]Jaroslava Ovesna (CZ)[/FONT] [FONT=Tahoma]Alaskan Malamute[/FONT] [FONT=Tahoma]Samoyed[/FONT] [FONT=Tahoma]Shiba Inu[/FONT] [FONT=Tahoma]Pies grenlandzki[/FONT] [FONT=Tahoma]Aleksey Belkin (RUS)[/FONT] [FONT=Tahoma]Siberian Husky[/FONT] [FONT=Tahoma]Chow Chow[/FONT] [FONT=Tahoma]Karelski pies na niedźwiedzie[/FONT] [FONT=Tahoma]Pies Faraona[/FONT] [FONT=Tahoma]Ewa Stolarska (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Akita[/FONT] [FONT=Tahoma]Akita amerykańska[/FONT] [FONT=Tahoma]Basenji[/FONT] [FONT=Tahoma]pozostałe rasy z grupy 5 FCI[/FONT][FONT=Tahoma]FCI 6[/FONT] [FONT=Tahoma]sobota[/FONT] [FONT=Tahoma](Saturday)[/FONT][FONT=Tahoma]Andrzej Brabletz (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Gończy polski[/FONT] [FONT=Tahoma]Ogar polski[/FONT] [FONT=Tahoma]Lenka Frncova (CZ)[/FONT] [FONT=Tahoma]bassety[/FONT] [FONT=Tahoma]Beagle[/FONT] [FONT=Tahoma]Grzegorz Weron (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]pozostałe rasy z grupy 6 FCI[/FONT][FONT=Tahoma]FCI 7[/FONT] [FONT=Tahoma]niedziela[/FONT] [FONT=Tahoma](Sunday)[/FONT][FONT=Tahoma]Leoś Jańcik (CZ)[/FONT] [FONT=Tahoma]Pointer[/FONT] [FONT=Tahoma]Seter angielski[/FONT] [FONT=Tahoma]Seter irlandzki[/FONT] [FONT=Tahoma]Seter irlandzki czerwono-biały[/FONT] [FONT=Tahoma]Seter szkocki - Gordon[/FONT] [FONT=Tahoma]Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]pozostałe rasy z grupy 7 FCI[/FONT][FONT=Tahoma]FCI 8[/FONT] [FONT=Tahoma]niedziela[/FONT] [FONT=Tahoma](Sunday)[/FONT][FONT=Tahoma]Juza Beradze (GEO)[/FONT] [FONT=Tahoma]Labrador Retriever (psy i suki - klasy: pośrednia, otwarta, championów)[/FONT] [FONT=Tahoma]Elżbieta Chwalibóg (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Golden Retriever[/FONT] [FONT=Tahoma]Jimmy Hogan (IRL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Cocker spaniel angielski[/FONT] [FONT=Tahoma]Cocker spaniel amerykański[/FONT] [FONT=Tahoma]Field Spaniel[/FONT] [FONT=Tahoma]Flat Coated Retriever[/FONT] [FONT=Tahoma]Irlandzki spaniel dowodny[/FONT] [FONT=Tahoma]Springer spaniel angielski[/FONT] [FONT=Tahoma]Springer spaniel walijski[/FONT] [FONT=Tahoma]Andrzej Kaźmierski (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Barbet[/FONT] [FONT=Tahoma]Labrador Retriever (psy i suki - klasy: baby, szczeniąt, młodzieży, weteranów)[/FONT] [FONT=Tahoma]Lagotto Romagnolo[/FONT] [FONT=Tahoma]Nova Scotia Duck Tolling Retriever[/FONT] [FONT=Tahoma]Płochacz niemiecki - Wachtelhund[/FONT][FONT=Tahoma]FCI 9[/FONT] [FONT=Tahoma]niedziela[/FONT] [FONT=Tahoma](Sunday)[/FONT][FONT=Tahoma]Ehrenreich Gunther (A)[/FONT] [FONT=Tahoma]Bichon Frise[/FONT] [FONT=Tahoma]Bolończyk[/FONT] [FONT=Tahoma]Coton de tulear[/FONT] [FONT=Tahoma]Hawańczyk[/FONT] [FONT=Tahoma]Lhasa Apso[/FONT] [FONT=Tahoma]Lwi piesek[/FONT] [FONT=Tahoma]Spaniel tybetański[/FONT] [FONT=Tahoma]Terier tybetański[/FONT] [FONT=Tahoma]Dorota Ząbek (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Boston Terier[/FONT] [FONT=Tahoma]Brabantczyk[/FONT] [FONT=Tahoma]Gryfonik belgijski[/FONT] [FONT=Tahoma]Gryfonik brukselski[/FONT] [FONT=Tahoma]King Charles Spaniel[/FONT] [FONT=Tahoma]Shih Tzu[/FONT] [FONT=Tahoma]Andreas Schemel (A)[/FONT] [FONT=Tahoma]Chihuahua[/FONT] [FONT=Tahoma]Monika Kuriata-Okarmus (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Buldog francuski[/FONT] [FONT=Tahoma]Chin japoński[/FONT] [FONT=Tahoma]Pekińczyk[/FONT] [FONT=Tahoma]Zdenka Jilkova (CZ)[/FONT] [FONT=Tahoma]Cavalier King Charles Spaniel[/FONT] [FONT=Tahoma]Chiński grzywacz[/FONT] [FONT=Tahoma]Krystyna Jasielska (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Maltańczyk[/FONT] [FONT=Tahoma]Spaniel kontynentalny - Papilon[/FONT] [FONT=Tahoma]Spaniel kontynentalny - Phalene[/FONT] [FONT=Tahoma]Zeliko Gajic (SLO)[/FONT] [FONT=Tahoma]Mops[/FONT] [FONT=Tahoma]pudle[/FONT] [FONT=Tahoma]Rosyjski Toy[/FONT][FONT=Tahoma]FCI 10[/FONT] [FONT=Tahoma]niedziela[/FONT] [FONT=Tahoma](Sunday)[/FONT][FONT=Tahoma]Maciej Lipiec (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]Chart afgański[/FONT] [FONT=Tahoma]Chart rosyjski Borzoi[/FONT] [FONT=Tahoma]Whippet[/FONT] [FONT=Tahoma]Ewa Stolarska (PL)[/FONT] [FONT=Tahoma]pozostałe rasy z grupy 10 FCI[/FONT] [FONT=Tahoma]Konkurs Młody Prezenter (Junior Handling)[/FONT] [FONT=Tahoma]Danilo Giorgio (I)[/FONT][FONT=Tahoma]- Sobota / Saturday[/FONT][FONT=Tahoma]Petra Marova (CZ)[/FONT][FONT=Tahoma]- Niedziela / Sunday[/FONT] Quote
Kisses Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Nieee, do Czecha nie :D Także my pasujemy, ale może wpadnę towarzyska i na JH pójdę, z Cairnem :) Quote
kajkoowa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 A można wprowadzić na teren wystawy psa niewystawianego? Czytałam regulamin i nie znalazłam nic na ten temat. Quote
Błyskotka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Kaja10014 napisał(a):A można wprowadzić na teren wystawy psa niewystawianego? Czytałam regulamin i nie znalazłam nic na ten temat. Nie można ale są tacy co tego nie przestrzegają i wprowadzają takie psy. Quote
Guciek Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 zgłoszeni :) mam nadzieję, że dojedziemy:eviltong: Quote
Recommended Posts