Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

monia3a napisał(a):
I nic nie wyszło :P choć Asia nie napisała, że jeden domek tylko dla Heksy.
Pierwszy domek był dla suni Ani ale niestety sunia nie została więc pojechałyśmy sprawdzić DS Heksy i niestety nie oddam tam psa.
Modzi ludzie, chłopak miał wcześniej amstafa kilkanaście lat i na starość oddał do schroniska ponieważ zrobił się agresywny :o
Mieli jeszcze suczke z rodowodem shar pei ale jak miała kilka lat i w trakcie cieczki wyleciały jej wnętrzności :o i niby ja ratowali ale się nie udało,aha i chłopak jak był młody to miał ON chłopaka, który odszedł ze starości, a miał 7 lat.
Masakra jakaś, rozumiem, że nie każdy jest zamożny i nie każdy śpi na kasie ale po wyglądzie samego mieszkania załamałam się, a jak popatrzyłam na ludzi to słów brak, chłopak w porwanych skarpetkach, a dziewczyna w porwanej bluzie. W domu małe dziecko a temperatura może z 18 stopni. Nie oddam tam Heksy.

Zapomniałaś jeszcze dodać, że mieszkanie wynajęte a za płotem wysokości 1,2 m miks asta-ludożerca (pogryzł brzuch dziewczynie).

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

joanna83 napisał(a):
Zapomniałaś jeszcze dodać, że mieszkanie wynajęte a za płotem wysokości 1,2 m miks asta-ludożerca (pogryzł brzuch dziewczynie).

Zapomniałam o tym małym szczególe :D

Guest monia3a
Posted

Zrobiłam jej kilka ogłoszeń i mam nadzieję, że będzie odzew :)

Guest monia3a
Posted

Informuję wszem i wobec, że Heksa od półtorej godzinki mieszka w swoim nowym domku :multi: mieszkanie w bloku, ponad 70 m2, ludzie mieli wcześniej rotwailerkę, która odeszłą ze starości więc mają jakieś pojęcie o dużych psach. Heksa mieszka w pięknej okolicy, 500 mterów do jeziora, prawie przy bloku las więc tereny spacerowe super. Sterylka zaraz po nowym roku jak tylko przyzwyczai się do domu i domowników. Mam nadzieję, że nie pozjada dzieciaków i nie wróci szybciej niż pojechała :evil_lol:

Posted

monia3a napisał(a):
Informuję wszem i wobec, że Heksa od półtorej godzinki mieszka w swoim nowym domku :multi: mieszkanie w bloku, ponad 70 m2, ludzie mieli wcześniej rotwailerkę, która odeszłą ze starości więc mają jakieś pojęcie o dużych psach. Heksa mieszka w pięknej okolicy, 500 mterów do jeziora, prawie przy bloku las więc tereny spacerowe super. Sterylka zaraz po nowym roku jak tylko przyzwyczai się do domu i domowników. Mam nadzieję, że nie pozjada dzieciaków i nie wróci szybciej niż pojechała :evil_lol:

Wow, czekam na dalsze wieści na wdechu. Mała, bądź grzeczna, nie daj plamy:)

Guest monia3a
Posted

Dostałam smska, że narazie jest wszystko w porządku. Heksa przywitała się grzecznie z domownikami, Pan zakochał się w niej jak ją tylko ujrzał :roll: i teraz sobie śpi smacznie :)

Aga Pani zastanawiała się nad Heksą lub Miśkiem ale ostatecznie Heksa, ponieważ suczka :) Pani obserwowała je od tygodnia i myślała intensywnie którego wybrać. Bardzo jej spodobała się Heksa na zdjęciu z Fionką i zauroczyła ją.

Posted

To teraz kolej na Miśka, może też go ktoś potajemnie obserwuje:cool3:? Dziś dzwoniła do mnie miła dziewczyna z allegro, pytała o niego, ale nie w sensie adopcji, tylko czy jest już bezpieczny;).

Guest monia3a
Posted

Przeglądałą BO i tam ją wypatrzyła, a ogłoszenie pojawiało się systematycznie więc wiedziała,że dalej szukamy domku i zadzwoniła :)
Cieszę się, że moja Heksiunia nie śpi już na podwórku w budzie tylko w domu przy boku człowieka.
Mój TZ powiedział jak pojechała, że jest mu smutno i i pusto i jakby tolerowała koty to by zabronił mi ją oddać :evil_lol:

Posted

dreag napisał(a):
To teraz kolej na Miśka, może też go ktoś potajemnie obserwuje:cool3:? Dziś dzwoniła do mnie miła dziewczyna z allegro, pytała o niego, ale nie w sensie adopcji, tylko czy jest już bezpieczny;).

miśka, czyli z bielska ze statoilu?bo już się gubię :)

Guest monia3a
Posted

Co jakiś czas dostaję smski od Heksy :D póki co jest OK i mam nadzieję, że tak już zostanie :)

• 2 months later...
  • 9 months later...
Posted

jaanna019 napisał(a):
A jak tam ONka spod bloku Agi? Już jej dzieci smyczą nie tłuką? Wysterylizowana? Podobno byłaś z wizytą zimą w zeszłym roku?

Czy to chodzi o "moją" znajdę z tamtej zimy??? Przecież na jej wątku napisane, że miała być sterylizowana na poczatku 2011 i że wszystko u niej ok! Nie????????????????????????????????????
To taka kochana, mądra sunieczka, co się z nią dzieje?