Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wysłałam zainteresowanej pani smsa, żeby skontaktowała się pod koniec przyszłego tygodnia, bo sunia na dniach będzie miała sterylkę, więc teraz przed nie ma sensu:roll:. Nie odpisała, zobaczymy... A nie kłamałam, bo Ania będzie umawiać sterylkę (dzięki:)) i mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będzie rzeczywiście po.
Biała dawaj jakieś wieści, co słychać u nowej podopiecznej:).

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam dziewczynki;) To piszę wieści: tak jak patrzę po jej zachowaniu to sunia chyba mieszkała w bloku jednak. Jest Mądre psisko uwielbia pieszczoty i zabawy, bardzo posłuszna przy tym jest. Zaczęła jeść w końcu ale najpierw trzeba podać jej z ręki:evil_lol: Dzisiaj władowała się do młodego do łóżka i bardzo komicznie to wyglądało:lol:Wczoraj zaszłam z nią do koleżanki ze zwierzyńcem i super się dogadywała z dużym psem ale wolała bawić się z mikrusem. Na widok kota wesoło machała ogonem:lol: Zna też podstawowe komendy. To chyba tyle na chwilę obecną. Aha coś jej oczko ropieje powiedzcie to przemywać zwykłą herbatą? Oj Monia troszkę wiary we mnie:) Jeszcze a propo sterylki Lunę po zabiegu niosłam w kocu od wetki a jak z nią będzie to musicie mi podpowiedzieć jak to zrobić bo nie jestem mobilna w razie czego:)

Guest monia3a
Posted

[B]Biała29[/B] wierzę, że upilnujesz suczkę :) tak wogóle to jak ona się nazywa ??

Jeśli chodzi o sterylizację to zapewne Agnieszka pomoże przewieść sunię o ile nie będzie to kolidowało z jej pracą :) a jak nie to znajdziemy osobę mobilną do pomocy :)

Posted

Ania wie kiedy umówić na sterylkę;), żebym była mobilna:lol:. Pewnie, że pomogę:lol:.
Co do kotów to jestem w szoku:-o, bo na zewnątrz zaganiała z radością na drzewo:p. Może to było w formie zabawy, a kot nie rozumiał intencji... Ach te koty, psy bardziej kumate:evil_lol:.
Dobrze, że dalej dogaduje się z innymi psami. A Młody nie za młody na pannnę w łóżku:oops::evil_lol:?
No dobra, szukuję się do wyjazdu, ale musiałam zajrzeć... Do jutra:lol:

Posted

Napisałam do Anashara Moderator od ON i dostałam taki adres ,żeby ją wkleić .
[URL]http://www.owczarki.eu/[/URL]
Dodarkowo wysyłam PW .

Guest monia3a
Posted

Ja jak tylko ją zobaczyłam to nazwałamją Heksa - nie wiem dlaczego z takim imieniem mi się ona skojarzyła :)

Posted

To jestem;).
Sobota pasuje,
Ania dzięki za umówienie na sterylkę:lol:.
Magda, dzięki za ofertę pomocy:lol:.
A co do oczek, to rzeczywiście kojarzy mi się, że miała trochę zaczerwienione spojówki, ale pomyślłam, że od wiatru:roll:. Dalej ropieje?
Jo37, dzięki, potem wstawię:lol:.

Guest monia3a
Posted

Skorzystam :) dziękuję :) zastanawiam się aby pojechać do Bielska na zdjęcia dla piesków jeśli ifka nie znajdzie fotografa.

Posted

A ja się zastanawiałam, co tak cicho, nikt nie dzwoni w sprawie tak pięknej suni, ani Mini. No i sprawa jasna - ani żadnego z 6 psów, które wrzuciłam do Pupili, ani nieczego innego ode mnie nie dali do druku na dzisiejsze wydanie. Szkoda, kurcze. Pocieszam się, że nie tylko ode mnie...

Guest monia3a
Posted

Odesłałam do Ciebie dziś Panią po Mini :)
W domku jest 3 letnie dziecko, dom z ogrodem, trzeba sprawdzić. Pewnie będą dzwonić. Początek numeru 50224....

Posted

Dziewczyny obiecałam zająć się Bellą ale diametralnie zmieniła się moja sytuacja. W ciągu tego tygodnia muszę spakować się, pozałatwiać tutaj sprawy i przeprowadzić się do innego miasta:-(. Pomóżcie , Monia może ty byś mogła...

Posted

Biala29 napisał(a):
Dziewczyny obiecałam zająć się Bellą ale diametralnie zmieniła się moja sytuacja. W ciągu tego tygodnia muszę spakować się, pozałatwiać tutaj sprawy i przeprowadzić się do innego miasta:-(. Pomóżcie , Monia może ty byś mogła...

Nie, no wiedziałam, że normalnie być nie może... A tak próbowałam tego uniknąć, tak prosiłam o zastanowienie się itd. Świetnie.