Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='farmerka63']Że tak powiem...wzorcowa kupa to podstawa ;)

Ja też jestem kobietą po przejściach - czyli po walce o piękne kupki , więc rozumiem entuzjazm ...[/QUOTE]
To samo mogę powiedzieć, bo przechodziliśmy długo z moim psem walkę o...wzorcowe kupy.
A jaka obustronna radość, gdy po tych przejściach...cel został osiągnięty.
Witamy nową rodzinkę Czekoladka i życzymy tylko samych radosnych dni razem z pieskiem.

Posted

[quote name='Paulina87']Elmo zjadł właśnie całą miseczkę ryżu z intestinalem. Jak skończy się ta puszki intestinala to chyba przejdę na kurczaczka.[/QUOTE]
Nie wiem, jakie sa zalecenia dietetyczne weta. My juz musieliśmy pozostać na zawsze przy intestinalu albo hypoallergenicu, ale może Czekoladka będzie mogła jeść kurczka i nie będzie problemów z kupami.

Posted

Dziękujemy tanitko za pomoc w wizycie! Mały dalej robi ładne kupy, dzisiaj pospaliśmy sobie aż do 8, tzn Elmo najchętniej spałby dalej. Ogólnie nie jest zbyt ruchliwy... ale najbardziej ruchliwy jest w łóżku (prawdziwy mężczyzna) podczas spania przybiera 150 różnych pozycji najczęściej leżąc na mojej szyi. Nie wiem Małgosiu co na to Twój mąż, ale będzie miał konkurencję.

Posted

Widziałam wczoraj Paulinę i dzięki Elmo nie najlepiej wygląda : oczy podkrążone, tłuste włosy bo przez te bieganie po weterynarzach czasu dziewczyna nie ma na siebie bo cały przeznacza na młodego :) Więc młody jest pod fachową opieką :)

Posted

Witamy:)
Już jutro jesteśmy umówieni z Panią Tatianą:)
Cieszymy się, że Czekoladek ma się coraz lepiej :)
Co do spania, to śpimy z 3ką dzieci, także jedno więcej nie robi różnicy ;)
Życzymy odpoczynku i regeneracji sił Pani Paulinie :)

Pozdrawiamy cieplutko,
M&M&m&b&k

Posted

[quote name='KaRa_']Widziałam wczoraj Paulinę i dzięki Elmo nie najlepiej wygląda : oczy podkrążone, tłuste włosy bo przez te bieganie po weterynarzach czasu dziewczyna nie ma na siebie bo cały przeznacza na młodego :) Więc młody jest pod fachową opieką :)

No, no :) Niezła reklama :D

Głaski dla Młodego :)

Posted

W ogóle dzisiaj Elmo w nocy miał chyba zły sen... bo warczał...

Mały po wprowadzeniu kurczaczka do diety nadal robi ładne kupy, zobaczymy jak będzie po kilku dniach...

Elmo nie ma też problemów z zostawaniem w domu, wczoraj był sam 1,5 godziny, na początku trochę piszczał... ale później już grzecznie czekał, nie zniszczył nic, nie nasiusiał

Angel wiesz może jak mały znalazł się w schronisku? Jestem ciekawa jego historii.

Posted

[quote name='Paulina87']
Angel wiesz może jak mały znalazł się w schronisku? Jestem ciekawa jego historii.

niestety nie.. ale zapytam pracowników schronu- może coś wiedza.