Paulina87 Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Tak jesteśmy w kontakcie a o co chodzi? Quote
Ati Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 zastanawialam sie czy sie kontaktuja i psem interesuja mam nadzieje ze sie doloza do kosztow leczenia na warunki adopcyjne : wizyty, umowa sie godza? kiedy wizyta? Quote
Paulina87 Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Dzwoniłam do Tatiany, ale chyba mnie odrzuciła więc napisałam jej smsa. Pani na wizytę jak najbardziej się zgadza i zaprasza. Zaproszę ją na forum. Quote
xxxx52 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Ati']zastanawialam sie czy sie kontaktuja i psem interesuja mam nadzieje ze sie doloza do kosztow leczenia na warunki adopcyjne : wizyty, umowa sie godza? kiedy wizyta?[/QUOTE] mysle ,ze to zrozumiale Quote
Inez de Villaro Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Czyli to jednak może byc parwo?? Jeżeli tak , surowice należy podawać codziennie, nie jednorazowo! Quote
Paulina87 Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Mały jest strasznie mądry... już załatwia się tylko na maty... no i zrobił prawie normalną kupę, tzn o stałej konsystencji i chyba nawet nie było w niej krwi. Quote
danka4u1 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Kiedys nie wiedziałam, że prawie normalna kupa może tak ucieszyć człowieka...zdrowiej mądry psiaku. Quote
:: FiGa :: Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Po malych kroczkach do celu - zdrowka i nowej rodzinki :multi: Quote
dara9 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Widzisz Danko z jakich rzeczy można się cieszyć ;) Oby tak dalej Elmuś :) Quote
aniao Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 i tu też dobre wieści :) super, dzielny Elmuś! Quote
Małgosia P Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Witam :) To ja jestem "głową" rodzinki z Warszawy Dziękuję za zaproszenie na forum. Chętnie będziemy obserwować leczenie Czekoladka i pokryjemy koszty leczenia, jak również będziemy leczyć go dalej, kiedy będzie taka potrzeba. Jesteśmy zdecydowani na 100%. Dzieci modlą się o zdrowie dla psiaka i cieszę się, że skutecznie :) Jako mama 3ki dzieci, wiem że piękna kupa, ważna rzecz:) Z niecierpliwością czekamy na Panią wolontariusz. Ja osobiście nie mam doświadczenia z wyżłami, ale mąż od małego wychowywał się wśród takich psów. Wierzę, że pomyślnie przejdziemy testy na "rodzinę dla Czekoladka", bo już nie wyobrażamy sobie, że mogłoby być inaczej ;) Pozdrawiam wszystkich cieplutko, a Tobie Czekoladku wysyłamy duuuużo pozytywnej energii. Zdrowiej psiaku:) Dzieciaki wysyłają buziaki :) Quote
Diora Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Może Elmo spędzi Święta już z nową rodzinką? :) Quote
Angel Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 super wieści i witamy (miejmy nadzieje) przyszłą panią Czekoladka ! :) Paulino.. to pani pokryje koszty leczenia czyli nie zbierać kasy już ? Czy zbierac ? :) bo bazarek wciąż aktualny. i oczywiście dziękuje ci za ogromne serce dla malca, to dzięki tobie nadal żyje ! :loveu: dziękuje ci z całego serca.. dzięki tobie został wyrwany ze schroniskowego życia i teraz ma szanse na nowy dom.. thank you ! Quote
Ati Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 zbierajcie, roznie moze byc z choroba, zawsze mozna przekazac na innego psa Quote
Angel Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Ati']zbierajcie, roznie moze byc z choroba, zawsze mozna przekazac na innego psa[/QUOTE] okej to zbieram dalej :) Quote
Paulina87 Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Nie uwierzycie... Elmo zrobił piękną, o gęstej konsystencji, brązową kupę, bez ani kropeczki krwi, żałuję, że nie zrobiłam zdjęcia. Jakby w książce było zdjęcie idealnej kupy to byłaby to właśnie ona. Quote
aniao Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 hahaha idealna kupa cała książka powinna o tym być :D Quote
Wiedźma Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Małgosia P'] Ja osobiście nie mam doświadczenia z wyżłami, ale mąż od małego wychowywał się wśród takich psów. Wierzę, że pomyślnie przejdziemy testy na "rodzinę dla Czekoladka", bo już nie wyobrażamy sobie, że mogłoby być inaczej [/QUOTE] Wyżły to najwspanialsze psy na świecie (och, ale mi się zaraz oberwie od rodzin innych ras!). Są łagodne, psi-tulne, psi-milne i bardzo szybko kocieją. Moja psi-błędka łasi się jak kot. Trzeba je tylko dobrze wybiegać - i nie ma problemu. A poza tym są bardzo mądre! Trzymam kciuki za wspólne święta! Quote
adav Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 :) To dobrze, że piesio ma sie lepiej. Wiedźma - w ubiegła niedziele w poznanskim schronie było takie wyżełkowe dzieciatko - jak w Twoim awatarze.Na szczescie - jak szłam się do biura m.in. o niego pytać to akurat jacyś ludzie go adoptowali :) Quote
Wiedźma Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Oby dobrze trafiło! Moje awatarowe cudo już dorosłe. Zgarnęłam ją z ulicy,kiedy miała niespełna rok. Quote
wieso Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 jak milo czytac o zdrowych koopach, wiem cos na ten temat.... witaj przyszla Pani Czekoladkowo, cieszymy sie ogromnie.... Quote
dara9 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Witam P. Małgosię :) jak miło czytać jak ktoś tak od pierwszego wejrzenia zakochuje się w piesku :) Świetnie, że kupa idealna ;) oby tak dalej! Quote
Recommended Posts