Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zastanawialam sie czy sie kontaktuja i psem interesuja

mam nadzieje ze sie doloza do kosztow leczenia
na warunki adopcyjne : wizyty, umowa sie godza?
kiedy wizyta?

Posted

[quote name='Ati']zastanawialam sie czy sie kontaktuja i psem interesuja

mam nadzieje ze sie doloza do kosztow leczenia
na warunki adopcyjne : wizyty, umowa sie godza?
kiedy wizyta?[/QUOTE]

mysle ,ze to zrozumiale

Posted

Witam :) To ja jestem "głową" rodzinki z Warszawy

Dziękuję za zaproszenie na forum. Chętnie będziemy obserwować leczenie Czekoladka i pokryjemy koszty leczenia, jak również będziemy leczyć go dalej, kiedy będzie taka potrzeba. Jesteśmy zdecydowani na 100%. Dzieci modlą się o zdrowie dla psiaka i cieszę się, że skutecznie :) Jako mama 3ki dzieci, wiem że piękna kupa, ważna rzecz:) Z niecierpliwością czekamy na Panią wolontariusz. Ja osobiście nie mam doświadczenia z wyżłami, ale mąż od małego wychowywał się wśród takich psów. Wierzę, że pomyślnie przejdziemy testy na "rodzinę dla Czekoladka", bo już nie wyobrażamy sobie, że mogłoby być inaczej ;)

Pozdrawiam wszystkich cieplutko, a Tobie Czekoladku wysyłamy duuuużo pozytywnej energii. Zdrowiej psiaku:) Dzieciaki wysyłają buziaki :)

Posted

super wieści i witamy (miejmy nadzieje) przyszłą panią Czekoladka ! :) Paulino.. to pani pokryje koszty leczenia czyli nie zbierać kasy już ? Czy zbierac ? :) bo bazarek wciąż aktualny.

i oczywiście dziękuje ci za ogromne serce dla malca, to dzięki tobie nadal żyje ! :loveu:
dziękuje ci z całego serca.. dzięki tobie został wyrwany ze schroniskowego życia i teraz ma szanse na nowy dom.. thank you !

Posted

Nie uwierzycie... Elmo zrobił piękną, o gęstej konsystencji, brązową kupę, bez ani kropeczki krwi, żałuję, że nie zrobiłam zdjęcia. Jakby w książce było zdjęcie idealnej kupy to byłaby to właśnie ona.

Posted

[quote name='Małgosia P'] Ja osobiście nie mam doświadczenia z wyżłami, ale mąż od małego wychowywał się wśród takich psów. Wierzę, że pomyślnie przejdziemy testy na "rodzinę dla Czekoladka", bo już nie wyobrażamy sobie, że mogłoby być inaczej [/QUOTE]
Wyżły to najwspanialsze psy na świecie (och, ale mi się zaraz oberwie od rodzin innych ras!). Są łagodne, psi-tulne, psi-milne i bardzo szybko kocieją. Moja psi-błędka łasi się jak kot. Trzeba je tylko dobrze wybiegać - i nie ma problemu. A poza tym są bardzo mądre! Trzymam kciuki za wspólne święta!

Posted

:) To dobrze, że piesio ma sie lepiej.
Wiedźma - w ubiegła niedziele w poznanskim schronie było takie wyżełkowe dzieciatko - jak w Twoim awatarze.Na szczescie - jak szłam się do biura m.in. o niego pytać to akurat jacyś ludzie go adoptowali :)