kiwi Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 no to koneicznie wystawcie wyrozniona aukcje z dramartycznym, wyciskajacym łzy tytulem i tekstem i piekne zdjecia jak pies kocha ludzi i ze mimo to bez szans koniecznie:) jest ktos kto zceka na psiaka tylko jeszcze go nie znalaz ja w to wierze:) Quote
przyjaciel_koni Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Dzięki Kiwi za wskazówki. A z tą wybiórczością - tylko po części masz rację - bo są tu i tacy, którzy z daleka omijają trudniejsze sprawy. Ja liczę na pomoc tych pozostałych !!!! I wiem, ze te osoby zwykle są już tak zapsiałe, że nie wyrabiają !!! Ale moje rozeznanie mówi mi, że jak ktoś pomoże, to najprędzej właśnie taka osoba !!! A tu pomoc jest bardzo potrzebna !!!!!!! Radku - czy możesz taką aukcję wystawić ????? Jak napisała Kiwi - z tekstem adekwatnym do tragizmu sytuacji ! Czekamy na imię !!!!!! Bo jak dzisiaj nie będzie, to nadam sama !!!!! Jak ma szukać pomocy na Allegro bez imienia !!!! No właśnie - możesz Radku to wstawić w tekst, że nawet nikt mu imienia nie nadał do tej pory. I koniecznie to zdjęcie łańcucha ! (oczywiście, jeśli Ty wystawisz psiaczka) No i prosimy o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Radek Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Nie ma problemu z Allegro. Potrzebuję tylko troszkę czasu na napisanie tekstu (muszę przypomnieć sobie wszystko z wątku, nie chcę napisać czegoś głupiego). Dziś mogę nie dać rady usiąść do komputera (jeszcze nie wiem na 100%) Czy może być jutro? Quote
przyjaciel_koni Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Radku - ważne, że zgodziłeś się to zrobić ! Bardzo się cieszę ! Kiedy, to już sam decydujesz ! Niech tego psiaka pozna więcej ludzi. Patrząc na zdjęcia i czytając zauważyłam, że to bardzo pogodny i przyjaźnie nastawiony do ludzi pies. To jest ważne ! Quote
przyjaciel_koni Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 No i jak będzie miał na imię ten chłopak ???? Pomoc potrzebna od zaraz dla niewidzącego psiaka bez imienia !!!!! Quote
nati_92 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Hmmm co do chociazby tymczasu ZuziaM bedzie miala tymczasy nie mozna mowic ze to zle lepsze niz spedzanie zycia w schronie Tak wiec skontaktujcie sie z nia czy ma jeszcze wolne miejsce u siebie na jednego psa i czy to moglby byc Slepaczek:) Quote
kiwi Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 zuzia lubi slepaczki :) trzymam kciuki! Quote
Szczurosława Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 nie mam pomysłu na imię, propozycje mile widziane, albo wymyślcie sami, tu liczy sie czas a ja nie mam go zbyt dużo i nie mogę na bierząco śledzić tematu, Radku dziękuje za aukcje, ja nie mam pojęcia o ich tworzeniu rozmawaiłam dziś z kierownikiem na temat warszawy, tymczasu, operacji oczu, i normalnie zostałam wysmiana! bo "pies stary, ślepy, brzydki, ,nikt go i tak nie zechce, więc po co tracić na niego czas i pieniądze"(szczególnie to drugie) Quote
przyjaciel_koni Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 To może dajmy mu na imię Onek ???? Radku co Ty na to ??? Biedactwo. Quote
Radek Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Niech będzie Onek :) Jaki podać kontakt w aukcji? Quote
Szczurosława Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Onek:loveu: jeśli chodzi o kontakt, to proponuje mój:) aaadamczak@wp.pl, 603 224 392 w sumie to wolałabym meila, nie zawsze mogę odebrac, a na kompa w końcu kiedys wejde Quote
Radek Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Mam problemy z netem :mad: aukcję wystawię jutro Quote
przyjaciel_koni Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Niewidomy, kochający ludzi i pogodny psiak o imieniu Onek prosi o pomoc !!!! Jeszcze nie widział trawy - może zobaczy jeśli pomożemy !!!!! Daj mu szansę jeśli możesz !!!!! Quote
nati_92 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 No jak tylko przeczytalam co dyrekcja ci powiedziala to poprostu krew mnie zalala A moze akurat Anka zapytaj sie ZuziM czy moglaby go wziac na tymczas Quote
Radek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Onek jest już na Allegro. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=130561958 Ma wyróżnioną aukcję, więc szanse trochę większe. Pozostaje tylko mocno zaciskać kciuki. Powodzenia Onku. Quote
przyjaciel_koni Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Oneczku biedny psiaku przypomnij wszystkim o swoim wielkim problemie !!! Może ktoś jeszcze zechce ci pomóc !!!! A trawa czeka, aż ją nasz Onek zobaczy !!!!! Prosimy o szansę dla Onka !!!! Dajcie mu tymczas !!!! Popatrzcie tylko w te oczy !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Psiaczek o imieniu Onek w potrzebie !!!! Quote
Szczurosława Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Onek w potrzebie! zaraz pisze do Zuzi Quote
przyjaciel_koni Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Będziemy niezmiernie wdzięczni za każdą pomoc w przypadku tego psiaka. Przykro pomyśleć, że nie dostanie swojej szansy !!!! Może jednak ktoś....... Quote
przyjaciel_koni Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Biedny Oneczku przypomnij o sobie !!!! Poproś o pomoc !!!! Bardzo potrzebne wsparcie dla psiaka !!!! Quote
ronja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 biedna psina. trzymam kciuki za Onka, jutro mogę go powystawiać dalej Quote
przyjaciel_koni Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Będzie Ci wdzięczny !!!! Taki biedny Oneczek !!!!! Quote
nati_92 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Aniu i co odpisała ci ZuziaM Onek czeka na domek i pojawia sie na pierwszej stronie Quote
Recommended Posts