Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogromnie wspolczuje.....
Tymbardziej, ze tak mocno potrafilas pokochac zupelnie obce stworzonko w tak bardzo krotkim czasie.... To swiadczy o wielkim sercu...
Lampuniu, wielki zal i smutek, ze stalo sie nie tak, jak mialo byc .... mialo byc juz tylko lepiej ....
.....................................................................

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:placz: :placz: :placz: DZIĘKUJE WAM WSZYSTKIM ALE TO JA GO ZABIŁAM JA MUSIAŁAM PODJĄĆ DECYZJJĘ LEKARZE POWIEDZIEDZIELI ŻE NIE POZWOLILI BY SWOIM PIESKOM SIĘ TAK MĘCZYĆ ALE JA GO ZABIŁAM JA PODJEŁAM DECYZJĘ O EUTANAZJI NAWT W GROBIE GO CAŁOWAŁAM I GŁASKAŁAM BYŁAM 2 DNI TEMU ZANIEŚĆ MU CZERWONĄ RÓŻĘ TAK TO PRZEŻYWAM ŻE NIE MOGĘ DOJŚĆ DO SIEBIE OCZY CAŁY CZAS SIĘ POCĄ,MIAŁAM DWA WYPADKI SAMOCHODOWE PO PROSYU NIE MOGĘ TEGO ZNIEŚĆ ŻE GO ZE MNĄ JUŻ NIE MA:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Bożenko trzymaj się:-(
pamiętaj, że masz jeszcze resztę gromadki, dla której musisz być silna!
a Lampuś na pewno opowiada za TM innym pieskom jakie mial wielkie szczęście że trafil do takiej cudownej osoby jak Ty

• 2 weeks later...
Posted

Bozenko, bardzo ci wspolczuje :placz: :placz:

dziekuje, ze dalas Lampusiowi DOM, Milosc, Poczucie Bezpieczenstwa, Spokoj i tyle Serca ile zdolal przyjac... on zawsze bedzie przy Tobie, bedzie Twoim Psim Aniolkiem...

Lampo, dla ciebie <'> <'> <'>
spij, juz szczesliwy

Posted

Nie wiem jak to się stało, ale dopiero dzisiaj się dowiedziałam o tym co się stało :placz: :placz:

Tak strasznie mi przykro, wiem jak to boli...wszystko traci sens :-( ..

pamiętaj każdy kolejny dzień to o dzień bliżej do Waszego spotkania...<*>

• 2 weeks later...
Posted

2.czerwca Minoł Miesiąc Od śmierci Moje Najukochańszego Pieska Ciągle łzy Ciągle Tęsknota Dziennie Oglądam Go Na Pulpicie Komputera Drugiego Takiego "miśka " Nie Znadę Tak Bardzo Mi Go Brak Ciągle Chodzę Do Niego Na "grobek" Ciągle Go Kocham........

• 4 weeks later...
Posted

MINOŁ 2 MIESIĄC OD ODEJŚCIA LAMPA A JA CIĄGLE W DEPRESJI ,CIĄGLE PŁACZ,CZĘSTE ODWIEDZANIE GROBU LAMPUNIA MAJEGO NAJUKOCHAŃSZEGO LAMPUNIA:placz: TAK STRASZNIE TĘSKNIĘ ,TAKI OGROMNY BÓL CZUJĘ ,TAK BYM CHCIAŁA ŻEBY WRÓCIŁ.PRZYKRO ŻE INNI DZIĘKI KTÓRYM GO ADOPTOWAŁAM /Z WYJĄTKIEM TOMKA/ TAK SZYBKO ZAPOMNIELI ŻE BYŁA SOBIE NIEWIDOMA BIDA O IMIENIU LAMPO-LAMPUNIU WCIĄŻ CIĘ KOCHAM CAŁYM SERCEM

Posted

Boniusia - my wszyscy o nim pamiętamy.
Nie zadręczaj się, każda ukochana istota kiedyś odchodzi.
Trzymaj się dzielnie.

Ja po stracie moich dwóch ukochanych staruszków wzięłam sobie trzeciego i nie mam czasu na rozmyślania.
Trzeba żyć.

Posted

Ja też Zosiu mam 2 pieski ale to na mnie nie działa ,był z nami najkrócej i najbardziej go kochałam tego się nie da opisać naprawdę jaki on był żaden mój piesek taki nie jest on był pod każdym względem wyjątkowy
MOJE KOCHANIE
MÓJ KOCHANY LAMPUŚ

• 3 weeks later...
Posted

Bożenko... bardzo często sięgam pamięcią do chwili, kiedy zawiozłem Lampusia do Ciebie... Wiem jak boli strata ukochanej istoty... w swoim życiu miałem okazję przekonać się o tym kilkakrotnie... wiem też, że tylko czas potrafi złagodzić ten ból... Niestety, w przypadku ludzi wrażliwych, trwa to całą "wieczność"... o tym również zdążyłem się przekonać... :-(.

Dla Lampunia <"> <"> <">

• 2 weeks later...
Posted

MINOŁ 3 MIESIĄC OD ŚMIERCI LAMPUNIA MOJEGO NAJUKOCHAŃSZEGO PIESKA ,LAMPUNIU WCIĄŻ CIĘKOCHAM WCIĄŻ OPŁAKUJĘ I WCIĄŻ LICZĘ NA TO ŻE ZNAJDĘ TWOJEGO SOBOWTÓRA TE PIĘKNE OCZY CHOĆ CHORE NAJPIĘKNIEJSZY PIESEK NA ŚWIECIE.KOCHAM CIĘ MÓJ NAJDROOŻSZY NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNĘ-TWOJA BONIUSIA:placz:

Posted

boniusia1 napisał(a):
MINOŁ 3 MIESIĄC OD ŚMIERCI LAMPUNIA MOJEGO NAJUKOCHAŃSZEGO PIESKA ,LAMPUNIU WCIĄŻ CIĘKOCHAM WCIĄŻ OPŁAKUJĘ I WCIĄŻ LICZĘ NA TO ŻE ZNAJDĘ TWOJEGO SOBOWTÓRA TE PIĘKNE OCZY CHOĆ CHORE NAJPIĘKNIEJSZY PIESEK NA ŚWIECIE.KOCHAM CIĘ MÓJ NAJDROOŻSZY NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNĘ-TWOJA BONIUSIA:placz:

Porozglądamy się za sobowtórem, choć będzie trudno, Lampuś był jedyny w swoim rodzaju, nie płacz, on teraz też jest szczęśliwy.

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Od lipca do listopada leżałam w szpitalu,ale to nic nie dało nadal wylewam morze łez tak bardzo cię KOCHAM LAMPUNIU tak mi źle w ubiegłym roku myszko byłeś w święta razem było nam tak dobrze szczególnie tobie dogadzałam .....kocham CIĘ i nigdy nie zapomnę MÓJ KOCHANY LAMPUNIO:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Ania-tygrysiczka']Lampuniu, wciąż jesteś w naszych sercach i pamięci

ANUSIU SERDECZNE DZIĘKI JA 4 MIESIĄCE W SZPITALU I NIE WYBILI MI GO Z GŁOWY TAK BARDZO GO KOCHAM

Posted

KOLĘDA DLA NIEOBECNYCH

A nadzieja znów wstąpi w nas,
Nieobecnych pojawia się cienie,
Uwierzymy kolejny raz
W jeszcze jedno Boże Narodzenie.

I choć przygasł świąteczny blask
Bo zabrakło znów czyjegoś głosu
Przyjdź tu do nas i z nami trwaj
Wbrew tak zwanej ironii losu

Ref.
Przyjdź na świat
By wyrównać rachunki strat,
Żeby zająć wśród nas
Puste miejsce przy stole
Jeszcze raz
Pozwól cieszyć się dzieckiem w nas
I zapomnieć,
Ze są puste miejsca przy stole.

Daj nam wiarę, że to ma sens,
Ze nie trzeba żałować przyjaciół,
Ze, gdziekolwiek są, dobrze im jest,
Bo SA z nami, choć w innej postaci.

I przekonaj, że tak ma być,
Ze po glosach tych wciąż drży powietrze,
Ze odeszli po to, by żyć
I tym razem będą żyć wiecznie.

Ref.

Słowa Sz. Mucha, Muzyka - Preisner

Wesołych Świąt ANIOŁECZKU

• 4 weeks later...
Posted

LAMPUNIU MOJE NAJDROŻSZE SŁONECZKO KOCHAM CIĘ I BARDZO,BARDZO TĘSKNIĘ CZEKAJ TAM NA MNIE MÓJ KOCHANY MIŚKU:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

:multi:[quote name='szajbus']KOLĘDA DLA NIEOBECNYCH

A nadzieja znów wstąpi w nas,
Nieobecnych pojawia się cienie,
Uwierzymy kolejny raz
W jeszcze jedno Boże Narodzenie.

I choć przygasł świąteczny blask
Bo zabrakło znów czyjegoś głosu
Przyjdź tu do nas i z nami trwaj
Wbrew tak zwanej ironii losu

Ref.
Przyjdź na świat