zuziaM Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ogromnie wspolczuje..... Tymbardziej, ze tak mocno potrafilas pokochac zupelnie obce stworzonko w tak bardzo krotkim czasie.... To swiadczy o wielkim sercu... Lampuniu, wielki zal i smutek, ze stalo sie nie tak, jak mialo byc .... mialo byc juz tylko lepiej .... ..................................................................... Quote
boniusia1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 :placz: :placz: :placz: DZIĘKUJE WAM WSZYSTKIM ALE TO JA GO ZABIŁAM JA MUSIAŁAM PODJĄĆ DECYZJJĘ LEKARZE POWIEDZIEDZIELI ŻE NIE POZWOLILI BY SWOIM PIESKOM SIĘ TAK MĘCZYĆ ALE JA GO ZABIŁAM JA PODJEŁAM DECYZJĘ O EUTANAZJI NAWT W GROBIE GO CAŁOWAŁAM I GŁASKAŁAM BYŁAM 2 DNI TEMU ZANIEŚĆ MU CZERWONĄ RÓŻĘ TAK TO PRZEŻYWAM ŻE NIE MOGĘ DOJŚĆ DO SIEBIE OCZY CAŁY CZAS SIĘ POCĄ,MIAŁAM DWA WYPADKI SAMOCHODOWE PO PROSYU NIE MOGĘ TEGO ZNIEŚĆ ŻE GO ZE MNĄ JUŻ NIE MA:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
_beatka_ Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Bożenko trzymaj się:-( pamiętaj, że masz jeszcze resztę gromadki, dla której musisz być silna! a Lampuś na pewno opowiada za TM innym pieskom jakie mial wielkie szczęście że trafil do takiej cudownej osoby jak Ty Quote
Jola_K Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Bozenko, bardzo ci wspolczuje :placz: :placz: dziekuje, ze dalas Lampusiowi DOM, Milosc, Poczucie Bezpieczenstwa, Spokoj i tyle Serca ile zdolal przyjac... on zawsze bedzie przy Tobie, bedzie Twoim Psim Aniolkiem... Lampo, dla ciebie <'> <'> <'> spij, juz szczesliwy Quote
Aga_Mazury Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Nie wiem jak to się stało, ale dopiero dzisiaj się dowiedziałam o tym co się stało :placz: :placz: Tak strasznie mi przykro, wiem jak to boli...wszystko traci sens :-( .. pamiętaj każdy kolejny dzień to o dzień bliżej do Waszego spotkania...<*> Quote
boniusia1 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 2.czerwca Minoł Miesiąc Od śmierci Moje Najukochańszego Pieska Ciągle łzy Ciągle Tęsknota Dziennie Oglądam Go Na Pulpicie Komputera Drugiego Takiego "miśka " Nie Znadę Tak Bardzo Mi Go Brak Ciągle Chodzę Do Niego Na "grobek" Ciągle Go Kocham........ Quote
boniusia1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 MINOŁ 2 MIESIĄC OD ODEJŚCIA LAMPA A JA CIĄGLE W DEPRESJI ,CIĄGLE PŁACZ,CZĘSTE ODWIEDZANIE GROBU LAMPUNIA MAJEGO NAJUKOCHAŃSZEGO LAMPUNIA:placz: TAK STRASZNIE TĘSKNIĘ ,TAKI OGROMNY BÓL CZUJĘ ,TAK BYM CHCIAŁA ŻEBY WRÓCIŁ.PRZYKRO ŻE INNI DZIĘKI KTÓRYM GO ADOPTOWAŁAM /Z WYJĄTKIEM TOMKA/ TAK SZYBKO ZAPOMNIELI ŻE BYŁA SOBIE NIEWIDOMA BIDA O IMIENIU LAMPO-LAMPUNIU WCIĄŻ CIĘ KOCHAM CAŁYM SERCEM Quote
boniusia1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Teraz Zwróciłam Uwagę że Na Tym Forum Gadam Sama Ze Sobą Chyba Z Rozpaczy Już Wariuję. Quote
Zosia4 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Boniusia - my wszyscy o nim pamiętamy. Nie zadręczaj się, każda ukochana istota kiedyś odchodzi. Trzymaj się dzielnie. Ja po stracie moich dwóch ukochanych staruszków wzięłam sobie trzeciego i nie mam czasu na rozmyślania. Trzeba żyć. Quote
boniusia1 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ja też Zosiu mam 2 pieski ale to na mnie nie działa ,był z nami najkrócej i najbardziej go kochałam tego się nie da opisać naprawdę jaki on był żaden mój piesek taki nie jest on był pod każdym względem wyjątkowy MOJE KOCHANIE MÓJ KOCHANY LAMPUŚ Quote
gallegro Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Bożenko... bardzo często sięgam pamięcią do chwili, kiedy zawiozłem Lampusia do Ciebie... Wiem jak boli strata ukochanej istoty... w swoim życiu miałem okazję przekonać się o tym kilkakrotnie... wiem też, że tylko czas potrafi złagodzić ten ból... Niestety, w przypadku ludzi wrażliwych, trwa to całą "wieczność"... o tym również zdążyłem się przekonać... :-(. Dla Lampunia <"> <"> <"> Quote
boniusia1 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 MINOŁ 3 MIESIĄC OD ŚMIERCI LAMPUNIA MOJEGO NAJUKOCHAŃSZEGO PIESKA ,LAMPUNIU WCIĄŻ CIĘKOCHAM WCIĄŻ OPŁAKUJĘ I WCIĄŻ LICZĘ NA TO ŻE ZNAJDĘ TWOJEGO SOBOWTÓRA TE PIĘKNE OCZY CHOĆ CHORE NAJPIĘKNIEJSZY PIESEK NA ŚWIECIE.KOCHAM CIĘ MÓJ NAJDROOŻSZY NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNĘ-TWOJA BONIUSIA:placz: Quote
Aga_Mazury Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Lampuniu<*> wspieraj swoją Pańcię zza tęczowych bram.... Quote
red Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 boniusia1 napisał(a):MINOŁ 3 MIESIĄC OD ŚMIERCI LAMPUNIA MOJEGO NAJUKOCHAŃSZEGO PIESKA ,LAMPUNIU WCIĄŻ CIĘKOCHAM WCIĄŻ OPŁAKUJĘ I WCIĄŻ LICZĘ NA TO ŻE ZNAJDĘ TWOJEGO SOBOWTÓRA TE PIĘKNE OCZY CHOĆ CHORE NAJPIĘKNIEJSZY PIESEK NA ŚWIECIE.KOCHAM CIĘ MÓJ NAJDROOŻSZY NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNĘ-TWOJA BONIUSIA:placz: Porozglądamy się za sobowtórem, choć będzie trudno, Lampuś był jedyny w swoim rodzaju, nie płacz, on teraz też jest szczęśliwy. Quote
Tigraa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Lampuniu, wciąż jesteś w naszych sercach i pamięci Quote
boniusia1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Od lipca do listopada leżałam w szpitalu,ale to nic nie dało nadal wylewam morze łez tak bardzo cię KOCHAM LAMPUNIU tak mi źle w ubiegłym roku myszko byłeś w święta razem było nam tak dobrze szczególnie tobie dogadzałam .....kocham CIĘ i nigdy nie zapomnę MÓJ KOCHANY LAMPUNIO:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
boniusia1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Ania-tygrysiczka']Lampuniu, wciąż jesteś w naszych sercach i pamięci ANUSIU SERDECZNE DZIĘKI JA 4 MIESIĄCE W SZPITALU I NIE WYBILI MI GO Z GŁOWY TAK BARDZO GO KOCHAM Quote
gallegro Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 ...Lampo na zawsze pozostanie w sercach nas wszystkich... dogomaniaków. Quote
szajbus Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 KOLĘDA DLA NIEOBECNYCH A nadzieja znów wstąpi w nas, Nieobecnych pojawia się cienie, Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie. I choć przygasł świąteczny blask Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Ref. Przyjdź na świat By wyrównać rachunki strat, Żeby zająć wśród nas Puste miejsce przy stole Jeszcze raz Pozwól cieszyć się dzieckiem w nas I zapomnieć, Ze są puste miejsca przy stole. Daj nam wiarę, że to ma sens, Ze nie trzeba żałować przyjaciół, Ze, gdziekolwiek są, dobrze im jest, Bo SA z nami, choć w innej postaci. I przekonaj, że tak ma być, Ze po glosach tych wciąż drży powietrze, Ze odeszli po to, by żyć I tym razem będą żyć wiecznie. Ref. Słowa Sz. Mucha, Muzyka - Preisner Wesołych Świąt ANIOŁECZKU Quote
boniusia1 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 LAMPUNIU MOJE NAJDROŻSZE SŁONECZKO KOCHAM CIĘ I BARDZO,BARDZO TĘSKNIĘ CZEKAJ TAM NA MNIE MÓJ KOCHANY MIŚKU:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
boniusia1 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 :multi:[quote name='szajbus']KOLĘDA DLA NIEOBECNYCH A nadzieja znów wstąpi w nas, Nieobecnych pojawia się cienie, Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie. I choć przygasł świąteczny blask Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Ref. Przyjdź na świat By wyrównać rachunki strat, Żeby zająć wśród nas Puste miejsce przy stole Jeszcze raz Pozwól cieszyć się dzieckiem w nas I zapomnieć, Ze są puste miejsca przy stole. Daj nam wiarę, że to ma sens, Ze nie trzeba żałować przyjaciół, Ze, gdziekolwiek są, dobrze im jest, Bo SA z nami, choć w innej postaci. I przekonaj, że tak ma być, Ze po glosach tych wciąż drży powietrze, Ze odeszli po to, by żyć I tym razem będą żyć wiecznie. Ref. Słowa Sz. Mucha, Muzyka - Preisner Wesołych Świąt ANIOŁECZKU DZIĘKUJE CI SZAJBUS Z CAŁEGO SERCA:buzi: Quote
gallegro Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 boniusia1 napisał(a): ...Daj nam wiarę, że to ma sens, Ze nie trzeba żałować przyjaciół, Ze, gdziekolwiek są, dobrze im jest, Bo SA z nami, choć w innej postaci. I przekonaj, że tak ma być, Ze po glosach tych wciąż drży powietrze, Ze odeszli po to, by żyć I tym razem będą żyć wiecznie... Piękne, budzące nadzieję słowa... Quote
Szczurosława Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Lampuniu, pamiętamy.....:placz: Quote
boniusia1 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Już Za Niedługo Rocznica Jak Moje Kochanie Odeszło,te Najpiękniejsze Oczy Tak Mi Ich Nadal Brakuje-kocham Cię Z Całego Serca Quote
Recommended Posts